Şimdi Ara

power uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım ve bu sistemdeki sorunum oyunlarda kasma yada takılma yapıyor sebebını bır turlu bulamadım ve butun parcaları teker teker degısmesıne ragmen hala yapmakta sadece degısmeyen ram ve power supply var

system özelliklerii :

intel i7 2600k 3.4 işlemci
    XFX ati 6950 ekran kartı
    2x4 gb gskill 1600 mhz
    asus p8z68 vlx anakart
    1 tb wd caviar black harddisk
    xperadator aerocoll kasası taban ve ön fan ı var ekstradan ben led egsz fanı aldım 120 lik
    dvd writer var birde

600 W xilence 80 plus power var

sizde kasmasının yada takılmasının sebebı power yapabilirmi power yetersiz geliyordur..Ramda sıkıntı olmadıgını test ettim.. Aida 64 programla butun testleri 12 saat boyunca yaptım sıkıntı vermedi furmarkla ekran kartını test ettim 2.5 saat sıkıntı vermedı Bilgili arkadaşlar bir yardımcı olursanız cok sevınırım..?

• ekran kartı driverları ve anakart bios uyumsuzluğu olabilir yoksa sisteminiz çok iyi.Psu dan olacağını sanmıyorum.
  • psu watt olarak iyi duruyor ama 600 peak sanırım tam üstündeki değrleri yazarmısnız
    xilence psu lar (benim gördüklerim kullanıcının gözünü boyamak için peak değerleri yazıyorlar)
    gerçek 500 watt peak 600 ise sorun çıkabilir
    gerçek 600 watt peak 600 üstü ise problem olmaması lazım
    tabi işlemci ısınıyor olabilir,ramler veya anakart sorunlu olabilir vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 21 Ocak 2012; 23:25:04 >
  • Hdd 0 mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.