Şimdi Ara

Powercolor 9600pro dan xt ye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok fazla bilgim yok ovreclock veya mod konusunda ama bir sitede (techpowerup.com/bios/) bioslar gördüm benim kartımın mksimum performansını almak için neler yapmalıyım bios mod yaptım 400/200 dü 410/210 yaptım değerleri ama pipeline açmak nasıl oluyor yada şöyle bişey yapsam benim ramlere uygun bi xt biosu indirip downclock yapsam ram ve chip değerlerini stabil calışırmı

• ramlerden kaybeder ondan olmasın gpu dan hıc denemene gerek yok ... sakın olakı bıos falan yukleme... 9600 lar pek modlanabılır yada oc olabılen kartlar degıl... en asagı 9800 pro gerek... pıpe acılmaz onlarda .... haberın olsun... ıstersen gene gır bak...www.techpowerup.com
  • İş hattı açılmıyor.

Senin kart sanırım 9600pro ez. Normal pro'ların bellek hızı 600(300) çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Ocak 2006 18:53:33 >
  • 9600 proda pipe açılma diye bişi söz konusu değil. xt'ye modlasan bile bişey değişmez. En temizi omega drive ve ati tool ile çekirdek ve bellek hızlarını aşırtmak

• bnm eski 256mb HIS 9600PRO vardı ... 400/600 @ 550/660 kullanıyordum günlük...xt yi fln sollamıştım hemde bıos mod , veya modded driver yoktu..herşey yasal dı ,
  • 9600 pro'da da XT'de de GPU içerisinde 4 pipeline vardır,açılacak pipeline aramaya gerek yok.Pro ile XT arasındaki fark,pro 9550'de de kullanılan R350,XT ise R350'nin revize edilmiş hali olan RV350 kullanır.Arada bazı teknolojik farklılıklar vardı ama çok da önemli değiller.Bu yüzden pro'ya XT biosu yüklemek hiç bir işe yaramaz.XT'yi yakalamak için overclock yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.