Şimdi Ara

PowerColor AMD Radeon HD6790 1GB-GDDR5-256-BİT Ekran Kartı Hakkında ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen arkadaşın dediği gibi oyun testlerine bolca bakarak bir fikir edinebilirsin.sorduğun soruya gelirsek istisnalar hariç genel oyun performansında 7770 daha iyi bir kart Bundan ziyade 6790 40nm 7770 ise 28 nm teknolojisi ile yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 10 Nisan 2014; 19:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Hepsiburada.com da Gigabyte Geforce GTX 650 ti(239TL) ve Gigabyte HD 7790(270 TL)modelleri mevcut.Her ikiside HD 6790 dan daha performanslı ve daha az enerji harcarlar.

dediğin ekran kartlarına bktım kardeşde nası oluyorda aynı performans oluyor. benım dediğim kart 256 bit senın dediklerin gddr5 ama 128 bit ????

Yazdigim kartlar 128 bit ama yeni nesiller,daha az isinip daha yuksek performans saglarlar o yuzden tercih ederken sadece bit oranına takili kalmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Hepsiburada.com da Gigabyte Geforce GTX 650 ti(239TL) ve Gigabyte HD 7790(270 TL)modelleri mevcut.Her ikiside HD 6790 dan daha performanslı ve daha az enerji harcarlar.

http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-amd-radeon-hd7790-1gb-128bit-gddr5-directx-111-pci-e-30-ekran-karti-gv-r779oc-1gd/productDetails.aspx?productId=bd304300&categoryId=204
    Bu kartı kaçırma.
    90 watt harcar.
    6790 ,105 watt harcar.
    Nerdeyse 6790 dan 2 kat güçlü.,

http://www.hardwareluxx.com/index.php/reviews/hardware/vgacards/21915-test-gigabyte-radeon-hd-7790.html?start=12
    Hem almayı düşündüğün 6790 ın pefformansını da göstermiş oldum.
    Herşey bit değildir. Esas öne çıkan ekran kartının işlemcisi yani GPU dur.

GDDR DEN SONRA GELEN EN ÖNE CIKAN ÖZELLİK BİT-DİR.. HATTA GDDR I BİLMEYEN ADAMLARDA ZATEN DİREK BİTE BAKIYORLAR. GÖSTERDIGIN KARTLARLA BENIM DEDİĞİM KART ARASINDA COK AZ GÜÇ FARKI VAR ÜSTELİK FİYATLARDA 256 BİT OLAN KART DAHA UYGUN. HD7000 SERİSİNDEN BİR KART ALACAK OLSAM ZATEN GİDİP 128 BİTİNİ ALMAM. BİDE BÜTÇE SINIRLI.. BENIM DEDİĞİM KARTIN SAPPHİRE MODELI ARKADAŞIMDA VAR BATTLEFIELD GİBİ OYUNLARI SON COZUNURLUKTE OYNUYOR.. ADAMIN PSU İSE 400 WATT... AMA SENDE HAKLI OLABİLİRSİN KARDEŞ 239 TL LİK KART SENCE NASI PERFORMANS OLARAK NE KADAR FARK VAR ARADA ?

AMA SENDE HAKLI OLABİLİRSİN KARDEŞ 239 TL LİK KART SENCE NASI PERFORMANS OLARAK NE KADAR FARK VAR ARADA ?

ram'e bakıp kart kıyaslayanların bir ilerisi bit'e bakıp kart kıyaslayanlardı. şimdi bir de gddr çıkmış

hiçbirine bakmayın kartın performansını etkileyen bir sürü şey var. google'a yazın kartları orada kıyaslayın. sonuç olarak 7790 daha performanslıdır onu tavsiye ederim. ayrıca 7000 serisi 28nm olduğu için daha az güç çeker ve daha az ısınır. üstelik daha yeni bir seri. verdiğiniz farka değer

•  PowerColor AMD Radeon HD6790 1GB-GDDR5-256-BİT Ekran Kartı Hakkında !

HAKLI OLABİLİRSİNİZ.. BU TESTTE BANT GENİŞLİĞİNDE HERALDE ATI ÖNDE AMA DİĞER Bİ ÇOK ÖZELLİKDE GTX-550 Tİ DHA İYİ GİBİ GÖRÜNÜYOR.. TEST SONUCUNA NE DERSİNİZ KARDEŞLER DAHA 1 KAÇ YERDEDE TEST YAPACAĞIM BİLDİĞİNİZ KIYASLAMA SİTESİ VARSA YORUM ATIN..

• 6790 ı bir kenara bırak 6870 ile kıyaslarsan bile performans olarak çok yakın
    Gtx 650 ti yi o fiyata kaçırma
    http://www.anandtech.com/bench/product/781?vs=780
  • Gtx 650 ti güzel bir kart Onu da alabilirsin ama fazla verim alamaya bilirsin işlemcin kötü ise darboğaz yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossFıreX -- 10 Nisan 2014; 21:30:09 >
  • eywallah kardeşde ilerleyen zamanlarda işlemcıyı core 2 duo ya çıkarırım zatende mesele şurada buna bi cevap almam lazım.. şu an asus p5b-wifi-mx-ap x16 pcı anakart kullanıyorumda bu anakartta şu anda hd5450 1 gb gddr3 64-bit ekran kartı var pcı-e 2.1 - ben gtx-650 ti pcı-e 3.0 ekran kartını aldıgımda bu aanakartla uyumluluk sorunu olmaz değilmi ? pcı-e 2.1 i çalıştırıyor zaten. 3.0 ı 3.0 olarak çalıştırmaz 2.0 hızında çalıştırır diye düşünüyorum ama yinede yorum sizim.. diğer powercolor hd6790 ı çalıştırır zaten oda pcı expres 2.1 uyumlu. şu anki kartta öyle.
  • Diğer kartları bilmem ama xfx 6790 sahibiydim bu seneye kadar ki oyunları bf3 vs ultrada 40+ fps ile oynatıyordu yeni çıkan oyunları da bf4 ghost gibi oyunları da High 1600x1200 çözünürlükte akıcı şekilde 40+ fpsyle oynuyordum. Maalesef bozulunca gtx 650 ti boost dc2 aldım bir performans farkı yaşamadım. O fiyta 6790 süper kart bence.

• Ayrıca 6790 da ani fps düşmesi yaşamazken ondan daha iyi olması gereken gtx 650 ti boost dc2 ile fps düşüşleri yaşıyorum neden olabilir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Diğer kartları bilmem ama xfx 6790 sahibiydim bu seneye kadar ki oyunları bf3 vs ultrada 40+ fps ile oynatıyordu yeni çıkan oyunları da bf4 ghost gibi oyunları da High 1600x1200 çözünürlükte akıcı şekilde 40+ fpsyle oynuyordum. Maalesef bozulunca gtx 650 ti boost dc2 aldım bir performans farkı yaşamadım. O fiyta 6790 süper kart bence.

kartlar arası performansı geçtik kardeş gtx-650 ti 6790 dan cok iyi bi kart testlerine baktım üstelik şuan 20 tl dahada ucuz sitede.. onun neredeyse yarısı civarındada güç tüketiyor. mesele gtx-650 nin ekstra bi güç kablosuna ihtiyaç duyup duymayacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

Ayrıca 6790 da ani fps düşmesi yaşamazken ondan daha iyi olması gereken gtx 650 ti boost dc2 ile fps düşüşleri yaşıyorum neden olabilir:)

6790 sadece 256- bit olarak gtx-650 ti den dha iyi.. onun dışında ne işlemcı ne bellek hızı diğeriyle yarışamıyor testlere bak. üstelık 500 watt istiyor psu yu gtx-650 ti ise 400 watt istiyor ve ondan daha soğuk çalışıyor. işlemci teknolojisi yenı nesıl
  • selam k.bakmayin ben powecolr 6790 almayi planliyorum ikinci el 4 aylik islemci fx6300

hdd seagate 1 tb 32 mb 720 rpm
    bost vk gercek 409 wat kasa yeterlimi acaba sizce bana bi uardimci olsaniz
  • Nfs rivals ultra ayar fullhd d ekranda 25 fps aliyorum ama aniden ekranin onu aniden bosluk oluyor ben ramden dolayi oldugunu dusunuyorum.4 gb ram fullhd de yuzde 80 lere fırlıyor kullanimi ram almak sartmi sizce yoksa yine bisi degismez mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.