Şimdi Ara

Powercolor Ekran Kartlarının Vatan'da Stokları Bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

evet benimde dikkatimi çekti ve internet de araştırırken birde böyle birşeeyle karşılaştım bu nedir bi bakarmısınız bir alana bir bedava falanmıhttp://www.istediginburada.com/Asus-VGA-R9270X-DC2T-2-GB-256Bit-GDDR5-16X,PR-756557.html

Hocam internette de magazayla ilgili sikayet veya bir yazi bulamadim . Taksit seceneklerine for

yuh artık.yeni gördüm bunu. dalgamı geçiyorlar.resmen kime giydirebilirsem olmuş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

quote:

evet benimde dikkatimi çekti ve internet de araştırırken birde böyle birşeeyle karşılaştım bu nedir bi bakarmısınız bir alana bir bedava falanmıhttp://www.istediginburada.com/Asus-VGA-R9270X-DC2T-2-GB-256Bit-GDDR5-16X,PR-756557.html

Hocam internette de magazayla ilgili sikayet veya bir yazi bulamadim . Taksit seceneklerine for

yuh artık.yeni gördüm bunu. dalgamı geçiyorlar.resmen kime giydirebilirsem olmuş bu

Hocam simdi anladim .

Orada usd yaziyor ve kdv eklenmemis hali . Tl ve kdv eklenmis hali 808TL oluyor.

Yukarida 954TL yaziyormus zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 17 Mayıs 2014; 1:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam simdi anladim .

Orada usd yaziyor ve kdv eklenmemis hali . Tl ve kdv eklenmis hali 808TL oluyor.

sitedeki çoğu ürün böyle.fx-8350 792 tl. powercolor 7870 817tl, asus r7 265 740tl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam simdi anladim .

sitedeki çoğu ürün böyle.fx-8350 792 tl. powercolor 7870 817tl, asus r7 265 740tl

Istediginiz her sey burada ama alamazsiniz demek istemisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Eskişehir vatanda pcs+ 290 varmıydı hocam gözüne iliştimi.

hocam pcs göremedim turbo duo var 290
  • ben 1 senedir powercolor kullanıcısı olarak vatan bilgisayarsa satılmamasına üzüldüm şuanki kartım 7950pcs+ ilerde değiştirmeyi düşündüğüm model R 290 PCS+ olacak
  • Hemen bilmeden konuşmalar 280X için veya daha düşük modeller için backplate yapan kaç kart üreticisi var sapphire veya powercolordan başka ki sapphirede toxic modellerine koyuyor backplateyi peki gelelim asus napıyor 270 modeline dandik kutu eski model direct cu 2. peki 270x içi güzel siyah kutu yeni model direct cu 2 felan peki powercolor sapphire yapıyormu bunu hayır. Asus anca milleti soysun. 3 yıl garanti çizgi elektironik sanki adam gibi servis var türkiyede ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 17 Mayıs 2014; 10:59:28 >
  • quote:

arkadaş yorumlar öyle bi gelmiş ki gidip şu kartı alasım geldi ama 660 varken almaya değermi mantle anlatıldığı kadar iyi mi

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101863

bu arada eksende powercolor mevcut

http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12009&fkey=1757%3dPowercolor&srt=4

eh calisirsa fena degil mantle.7000 serisinde dogru duzgun calismiyor.mantle full surume gecmis 14.5 gibi bir surucude verirlerse belki duzgun calisir.r serisi olmasi daha iyi oluyor simdilik ve bf4 icin oyunun orijinal son patch olmasi veya korsansa yine son patchli olanini indirmek gerekiyor yoksa mantle yok.ayni sekilde thief oyununda da belli bir patch kurmak gerekiyor.

• fiyat yüzünden de satmıyor olabilirler açıkça diğer markalara göre çok daha ucuz powercolor
  • Bugün kesinleşti 270X Devil'im 22 gün sonra hediye çeki verildi (624TL)

MSI GTX 760 alacağız artık :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powercolor kartlar geçen sene çok arıza çıkardı iki adet 7950 pcs + almıştım sıfır olarak ikiside arızalıydı kartların birisinde fanlar dönmüyordu diğerindede bios sorunu vardı mümkün mertede powercolorda uzak durun
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Hocam 270x le 760 arasında o kadar fark yok fazladan fiyat verceksen felan az sık kendini 280x almaya calıs bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Vatandan powercolor kart aldım 2 senelik garantisinin bitmesine 15 gün kala kart arıza yaptı vatana kartı iade edip kartı alırken verdiğim parayı geri almıştım, Powercolor kartlar biraz fazla arıza çıkardı vatanda doğal olarak satmaktan vazgeçti.

Powercolor kartlar çok arıza çıkardı vatan bilgisayarda arıza çıkaran kartların parasını iade ettiği için powercolor sattığına pişman oldu artık satmıyor, olayın özeti bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Vatandan powercolor kart aldım 2 senelik garantisinin bitmesine 15 gün kala kart arıza yaptı vatana kartı iade edip kartı alırken verdiğim parayı geri almıştım, Powercolor kartlar biraz fazla arıza çıkardı vatanda doğal olarak satmaktan vazgeçti.

Powercolor kartlar çok arıza çıkardı vatan bilgisayarda arıza çıkaran kartların parasını iade ettiği için powercolor sattığına pişman oldu artık satmıyor, olayın özeti bu.

Kardeşim böyle bir şeyi nereden çıkardın? Dediğinin hiç bir mantıklı açıklaması yok ayrıca arızalı kartları vatan değil çizgi elektronik tamir ediyor.Vatan ile hiç bir alakası yok. Disbiritör kaynaklı gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.