Şimdi Ara

Powercolor HD6570 2GB/3.8 DDR3 128Bit Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
10.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç kaynağım 460 w yetersiz olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_b1984

güç kaynağım 460 w yetersiz olabilir mi

Bence yeterli bios pilini çıkarıp tak.
  • eski kartınla açıp bios güncellemeyi deneyebilirsin
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1928#bios

kart bu değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 19 Haziran 2012; 1:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

eski kartınla açıp bios güncellemeyi deneyebilirsin
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1928#bios

kart bu değil mi?

evet kart linkini verdiğiniz kart
  • quote:

quote:

Selamlar. benim anakartım destekler mi? fiyatı 160 tl civarında . yardımlarınız için tşkler.. Sizin tavsiye edeceğiniz bi ekran kartı varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Anakartımın özellikleri;

ANAKART IMIN ÖZELLİKLERİ 2006 YILINDA ALDIM BU ANAKARTA SON ÇIKAN OYUNLARI OYNatABİLECEK
    200 TL +- DE OLABİLİR EKRAN KARTI TAVSİYelERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Gigabyte GA-K8N-SLI

CPU
    Socket 939 supports AMD Athlon64 X2/ 64 FX/ 64

Chipset
    NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors)
    Super I/O: ITE IT8712 chip
    Integrated peripherals
    CICADA8201 Gigabit LAN PHY chip
    Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
    Memory
    Type: Dual channel DDR400/ 333/ 266 -184pin
    Max capacity: Up to 4GB by 4 DIMM slots
    Internal I/O Connectors
    4 X Serial ATA 3Gb/s connectors
    2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors
    1 x FDD connector
    3 x USB 2.0/1.1 connectors (supports 6 ports)
    3 x cooling fan pin headers
    CD in
    Expansion Slots
    2 x PCI-Express X 16 slot, supports two PCI-Express interface Graphics cards with SLI mode
    2 x PCI-Express X 1 slots
    2 x PCI slots (PCI 2.3 compliant)
    Back Panel Connectors
    4 x USB 2.0/1.1 ports
    1 x RJ45 port
    Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector
    Coaxial S/PDIF input/ output function
    PS/2 Keyboard/ Mouse
    1 x COM port
    1 x LPT
    CPU/AGP/DIMM setting
    CPU HT / Multiplier / Vcore Voltage adjustable via BIOS
    PCI-ExpessX16 Voltage / Clock adjustable via BIOS
    DIMM Voltage / Clock adjustable via BIOS
    Power
    ATX power connector and ATX 12V connector
    Power-off by Windows 98/ Me/ 2000/ XP shut down and switch
    Form Factor
    ATX form factor
    30.5 x 24.4 cm
    H/W Monitoring
    System health status auto-detect and report by BIOS
    BIOS
    4M bit flAsh ROM, Award BIOS

selam. bugün powercolor hd5670 aldım. pc ye taktım. ama pc açılmıyor. monitöre görüntü gelmiyor. işlemcinin ışığı sürekli yanıyor. sorun ne olabilir. benim anakartım bu ekran kartını kaldırmıyor mu. güç kaynağım 460 w. yeterli olduğunu düşünüyorum. yardımlarınızı bekliyorum...

Kaçak falan var mı binada elektrik hattında falan ?

Aynı sorunu HD 4650 ile yaşamıştım kartı takıp PC'yi açma düğmesine bastıktan sonra hiçbir şey olmamıştı sonra kartı başka kasada deneyince kartın mefta olduğu anlaşıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

quote:

Selamlar. benim anakartım destekler mi? fiyatı 160 tl civarında . yardımlarınız için tşkler.. Sizin tavsiye edeceğiniz bi ekran kartı varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Anakartımın özellikleri;

ANAKART IMIN ÖZELLİKLERİ 2006 YILINDA ALDIM BU ANAKARTA SON ÇIKAN OYUNLARI OYNatABİLECEK
    200 TL +- DE OLABİLİR EKRAN KARTI TAVSİYelERİNİZİ BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Gigabyte GA-K8N-SLI

CPU
    Socket 939 supports AMD Athlon64 X2/ 64 FX/ 64

Chipset
    NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors)
    Super I/O: ITE IT8712 chip
    Integrated peripherals
    CICADA8201 Gigabit LAN PHY chip
    Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
    Memory
    Type: Dual channel DDR400/ 333/ 266 -184pin
    Max capacity: Up to 4GB by 4 DIMM slots
    Internal I/O Connectors
    4 X Serial ATA 3Gb/s connectors
    2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors
    1 x FDD connector
    3 x USB 2.0/1.1 connectors (supports 6 ports)
    3 x cooling fan pin headers
    CD in
    Expansion Slots
    2 x PCI-Express X 16 slot, supports two PCI-Express interface Graphics cards with SLI mode
    2 x PCI-Express X 1 slots
    2 x PCI slots (PCI 2.3 compliant)
    Back Panel Connectors
    4 x USB 2.0/1.1 ports
    1 x RJ45 port
    Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector
    Coaxial S/PDIF input/ output function
    PS/2 Keyboard/ Mouse
    1 x COM port
    1 x LPT
    CPU/AGP/DIMM setting
    CPU HT / Multiplier / Vcore Voltage adjustable via BIOS
    PCI-ExpessX16 Voltage / Clock adjustable via BIOS
    DIMM Voltage / Clock adjustable via BIOS
    Power
    ATX power connector and ATX 12V connector
    Power-off by Windows 98/ Me/ 2000/ XP shut down and switch
    Form Factor
    ATX form factor
    30.5 x 24.4 cm
    H/W Monitoring
    System health status auto-detect and report by BIOS
    BIOS
    4M bit flAsh ROM, Award BIOS

selam. bugün powercolor hd5670 aldım. pc ye taktım. ama pc açılmıyor. monitöre görüntü gelmiyor. işlemcinin ışığı sürekli yanıyor. sorun ne olabilir. benim anakartım bu ekran kartını kaldırmıyor mu. güç kaynağım 460 w. yeterli olduğunu düşünüyorum. yardımlarınızı bekliyorum...

Kaçak falan var mı binada elektrik hattında falan ?

Aynı sorunu HD 4650 ile yaşamıştım kartı takıp PC'yi açma düğmesine bastıktan sonra hiçbir şey olmamıştı sonra kartı başka kasada deneyince kartın mefta olduğu anlaşıldı

elektrik te bişi sorun yok. kartlarda sağlam. bugün bimeks e götürdüm kasayı. orda aynı model başka ekran kartını denediler. yine çalışmadı. bende iade ettim. eski ekran kartımı taktım. yeni sistem toplayana kadar bu emektarla yola devam. yorumlarınız için çok teşekkürler...

• kardeş 6570 bende şuan kullanıyorum bioshock infinite,farcry 3,crysis 3 gibi oyunlarda normal ayarlarda tekleme dahi yapmadı ayrıca burdaki bikaç arkadaş bilip bilmeden konuşuyorlar kartı ben kendim kullanıyorum eğer oyunlarda yüksek ayarlarda oynama takıntın yoksa gayet başarılı bi kart ama eğer daha uzun gitsin dersen 400 liraya hd 7800 almanı tavsiye ederim diğer sistemimde o var ve şuana kadar çıkan tüm oyunları full ayarlarda teklemeden oynadım kardeş bütçen varsa 7800 al derim yoksa 6570 seni 1 sene idare eder yukarda dediğim gibi o0yunlarda normal ayarlarda teklemeden oynadım
  • Abilerim benim intel core 2 duo e8500 3,16 ghz işlemcim var .amd powercolor hd 6570 2 gb 128bit ekran kartım var 4 gb ddr2 ram var gta 5 oyununu açarmı boşuna steama para veremem lütfen cevaplayın
    [:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah ın lutfu

Abilerim benim intel core 2 duo e8500 3,16 ghz işlemcim var .amd powercolor hd 6570 2 gb 128bit ekran kartım var 4 gb ddr2 ram var gta 5 oyununu açarmı boşuna steama para veremem lütfen cevaplayın

oyunu alma,açılsa bile ki elbette açılır tad alacak seviyede oynatacağını sanmıyorum çift çekirdek işlemcinin.4gb ram de ucu ucuna yetecek zaten
  • quote:

quote:

Abilerim benim intel core 2 duo e8500 3,16 ghz işlemcim var .amd powercolor hd 6570 2 gb 128bit ekran kartım var 4 gb ddr2 ram var gta 5 oyununu açarmı boşuna steama para veremem lütfen cevaplayın

oyunu alma,açılsa bile ki elbette açılır tad alacak seviyede oynatacağını sanmıyorum çift çekirdek işlemcinin.4gb ram de ucu ucuna yetecek zaten

peki ben bu bilgisayara asus r7 240 2 gb 128 bit ekran kartı taksam,elimde ek olarak 1 gb kingston ram var bunları taksam düşük grafikte stabil oynatırmı yani darboğaz yaparmı ilginiz için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

peki ben bu bilgisayara asus r7 240 2 gb 128 bit ekran kartı taksam,elimde ek olarak 1 gb kingston ram var bunları taksam düşük grafikte stabil oynatırmı yani darboğaz yaparmı ilginiz için teşekkürler

işlemci sebebiyle yine keyif vermeyecek..ayrıca 6570 ten r7 240 a geçmek uygun değil,boşa masraf edersin..belirgin fark oluşmaz aralarında

• quote:

quote:

quote:

quote:

işlemci sebebiyle yine keyif vermeyecek..ayrıca 6570 ten r7 240 a geçmek uygun değil,boşa masraf edersin..belirgin fark oluşmaz aralarında

Alıntıları Göster

peki bana 2. el en fazla 300 tl olan bir işlemci önerebilirmisiniz

• quote:

peki bana 2. el en fazla 300 tl olan bir işlemci önerebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    tüm sistemini yazarmısın,anakart marka model dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 11 Ağustos 2015; 17:19:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.