powercolor hd7870 edition bu ekran kartı iyimidir *7850 serilerine göre veya oyun açısından ?
Sadece bu kart hakkında soruyorum öneri istemiyorum arkadaslar kullanan veyağı bilen varsa yorum atarsa sevinirim
gayet de iyidir fp'dir. Ez versiyonu al...!
7870'ler arasında en iyisidir bana göre powercolor hd7870 pcs+ ez 7950 ile aynı GPU kullanmakta tek fanlı ve powercolor olması yanıltmasın seni alacağın performans diğer kartlara göre %15 %20 arası daha vazla alınabilir bir kart.
tamam teşekkürler sipariş verdimde hiç oyun videosunu falan bulamadım şüphelenmiştim biraz
asus ile arasındaki prformans 2-3 fps.ama sağlamlık yada dayanıklılıkta asusun yanından bile geçemez.7-8 ay sonra oyunlarda sıcaklığı artmaya başlar.git bi mağazada 2sinide şöyle bir bak.eline aldığında bile malzeme kalitesi ortadadır.biri orjinal diğeri çakma gibi durur.
asus ile arasındaki prformans 2-3 fps.ama sağlamlık yada dayanıklılıkta asusun yanından bile geçemez.7-8 ay sonra oyunlarda sıcaklığı artmaya başlar.git bi mağazada 2sinide şöyle bir bak.eline aldığında bile malzeme kalitesi ortadadır.biri orjinal diğeri çakma gibi durur.
yorumunuz için teşekkürler 1 yıldan fazla kullanmam büyük ihtimal zaten
PCS versiyonu daha iyidir ama bu kart ile de oynarsınız oyunları
quote:
Orijinalden alıntı: aglarm
hayırlı olsun öyleyse bende pcs+ kullanıyorum
teşekkürler memnunmusunuz peki ?
tabiki fazlasıyla
quote:
Orijinalden alıntı: l3pGamer
quote:
Orijinalden alıntı: aglarm
hayırlı olsun öyleyse bende pcs+ kullanıyorum
teşekkürler memnunmusunuz peki ?
siz memnunmusunuz karttan oc oluyormu bende almayı planlıyorum. sesi çalışma sıcaklığı ne durumda. boş yere diğer versiyonlara 50-100 tl fazladan vermiyim diyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme