Şimdi Ara

powercolor hd7870 edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • powercolor hd7870 edition bu ekran kartı iyimidir *7850 serilerine göre veya oyun açısından ?

Sadece bu kart hakkında soruyorum öneri istemiyorum arkadaslar kullanan veyağı bilen varsa yorum atarsa sevinirim

• gayet de iyidir fp'dir.
    Ez versiyonu al...!
  • 7870'ler arasında en iyisidir bana göre powercolor hd7870 pcs+ ez 7950 ile aynı GPU kullanmakta tek fanlı ve powercolor olması yanıltmasın seni alacağın performans diğer kartlara göre %15 %20 arası daha vazla alınabilir bir kart.
  • tamam teşekkürler sipariş verdimde hiç oyun videosunu falan bulamadım şüphelenmiştim biraz
  • hangi modelini sipariş verdin pcs+-ex-edition
  • asus ile arasındaki prformans 2-3 fps.ama sağlamlık yada dayanıklılıkta asusun yanından bile geçemez.7-8 ay sonra oyunlarda sıcaklığı artmaya başlar.git bi mağazada 2sinide şöyle bir bak.eline aldığında bile malzeme kalitesi ortadadır.biri orjinal diğeri çakma gibi durur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zotac GTX 1060 AMP! EDITION
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun öyleyse bende pcs+ kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

asus ile arasındaki prformans 2-3 fps.ama sağlamlık yada dayanıklılıkta asusun yanından bile geçemez.7-8 ay sonra oyunlarda sıcaklığı artmaya başlar.git bi mağazada 2sinide şöyle bir bak.eline aldığında bile malzeme kalitesi ortadadır.biri orjinal diğeri çakma gibi durur.

yorumunuz için teşekkürler 1 yıldan fazla kullanmam büyük ihtimal zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

hangi modelini sipariş verdin pcs+-ex-edition

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhv2-hd7870-edition-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63150

PCS versiyonu daha iyidir ama bu kart ile de oynarsınız oyunları

• quote:

hayırlı olsun öyleyse bende pcs+ kullanıyorum

teşekkürler memnunmusunuz peki ?
  • tabiki fazlasıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3pGamer

quote:

hayırlı olsun öyleyse bende pcs+ kullanıyorum

teşekkürler memnunmusunuz peki ?

siz memnunmusunuz karttan oc oluyormu bende almayı planlıyorum. sesi çalışma sıcaklığı ne durumda. boş yere diğer versiyonlara 50-100 tl fazladan vermiyim diyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.