Şimdi Ara

POWERCOLOR JUNİPER GPU HD5670 KULLANLAR YADA BİLGİSİ OLANLAR Bİ BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hd 7850 alcaktımda biras rafa kalktı bende ucuz ekran kartlarına yöneldim Powercolor Hd 5670 vatanda satılan orjinal hd 5670 olsa almamda galiba hd5770 ten kırpılma ortalamada hd 5750 performansı mevcut ve güç girişi ile geliyor bunda sıkıntı yok.Peki ben bunu almak istesem vatanda veya başka bi yerde Powercolor Hd 5670 die satılan ekran kartlarının hepsi juniper gpu mudur yani aldıgımda redwood çekirdekli orjinal güç girişssiz hd 5670 alma ihtimalim varmı çünkü birkaç arkadaşımda aldı juniper gpu çıktı bunlarin hepsi bölemi böle çıkmazsa vatan idae alıomu bilenler varsa söylesin ters bi durumu varsa almıcam

• tr'de vatandaki guc girisli 640 shader yani juniper dediginden baska kart alma sansin yok.alanlar hep 640 gosterdi degismemistir ki netten ver siparisi 400 cikarsa iade et hatta magazadan alsan bile edersin 400 cikarsa ama cikmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

tr'de vatandaki guc girisli 640 shader yani juniper dediginden baska kart alma sansin yok.alanlar hep 640 gosterdi degismemistir ki netten ver siparisi 400 cikarsa iade et hatta magazadan alsan bile edersin 400 cikarsa ama cikmaz.

İşte hepsi güç girişli juniper çıkarsa iyi yani :) başka türlüsü işime yaramaz inş çıkmaz saol hocam bilgilendirdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

tr'de vatandaki guc girisli 640 shader yani juniper dediginden baska kart alma sansin yok.alanlar hep 640 gosterdi degismemistir ki netten ver siparisi 400 cikarsa iade et hatta magazadan alsan bile edersin 400 cikarsa ama cikmaz.

İşte hepsi güç girişli juniper çıkarsa iyi yani :) başka türlüsü işime yaramaz inş çıkmaz saol hocam bilgilendirdiğin için

Kardeşim ben ekimin 18 inde aldım powercolor hd 5670 kampanya vardı o zamanlar 97 tl olmuştu sitesinde gördüm sonra burda bir kaç konu açtım alayımmı filan diye orta seviye ekran kartların en iyileri arasında fakat bu dediğim powercolor için bende gittim vatan bilgisayarın mağazasından aldım sitedekiyle kutudan çıkan ekran kartı tamamen farklıydı bendeki ekran kartını iyi olduğu belliydi yani üstünde kocaman bir fanı var yani ekran kartının tamamını kaplıyor ve arkasında 6 pin güç girşi var zaten vatandan alırsan sanada büyük ihtimal bu ekran kartı gelecek eğer 6 pin güç girişli çıkmazsa alma ..
    Bu arada 18 ekimden beri bf 3 1600x1480 medium ayarda pes 2013 high far cry 3 high dirt 3 ultra cod8 extra gta iv high settingde oynadım yani şuan piyasada olan bf 4 de dahil çoğu oyunu açar ve eğer kalite takıntın yoksa gayette iyi oynatır e5200 işlemcim var ve bu söylediğim oyunların hiç birinde 40 fpsden aşağı almadım 250 watt power vardı ekran kartını aldığımda takmadım yanar filan diye.Gittim 400 watt bir tane casper power buldum ve 6 pin güç giriş kablosunu alıp taktım şuan gayet stabil bir ayarda çalışıyor. GPU Clock 775 memory clock 667 mhz ydi.Ben overlock yaptım ve GPU CLOCK 850 MEMORY CLOCK 772 MHZ yaptım normalde bf 3 de bile 52 dereceyi geçmiyordu overlocksuzken overlock atınca en fazla 56 derece gördüm ama oyunlarda da mükemmel fps aldım şuan ekran kartını aldığıma çok memnunum eğerki almayı düşünüyorsan ve yüksek performans takıntın yoksa 97 tlye bulabileceğin en iyi ekran kartı.. Al buda benim çektiğim bir fotoğrafı

POWERCOLOR JUNİPER GPU HD5670 KULLANLAR YADA BİLGİSİ OLANLAR Bİ BAKABİLİRMİ

• Bu arada powercolor juniper gpu kullanıyor ve bu sanırsam 5750 nin kırpılmış bir versiyonu yani normal ddr3 hd5670 lerden daha iyi 640 shader var .
    Normal hd5670 400 shader ken bu 640 shader yani epeyce fark var arada..
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim saten 4 çekirdek athlon işlemci var iyi ayarlarda oynuyacağıma eminim hd 7850 alana kadar 1 kaç ay idare etsin sonra forumda gene satıcağım saten ondan alıyorum performansıda iyi bende vatandan alınca ek güç girişsiz çıkarmı die yazdım galiba powercolor juniper gpuya geçmiş gibi gözüküo teşekkürler katkılarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 13 Kasım 2013; 14:49:00 >
  • Arkadaşlar bide 1 Gb olanımı - 2 Gb olanımı almalıyım sizce 2 gb alan çok 2 gb ekran kartı ramını besliyecek kadar gücü varmı kartın 1 gb yeterli gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar bide 1 Gb olanımı - 2 Gb olanımı almalıyım sizce 2 gb alan çok 2 gb ekran kartı ramını besliyecek kadar gücü varmı kartın 1 gb yeterli gibi geliyor

1gb olanin uzerinde 1gb ram var kendi ramini kullanir ama 2gb dedigin sistem raminden calan model ve guc girisi 640 olayi yok.5670 icin 2gb rame gerek yok zaten.biri digerinin aynisinin 2gb olani degil o baska bir kart.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bide 1 Gb olanımı - 2 Gb olanımı almalıyım sizce 2 gb alan çok 2 gb ekran kartı ramını besliyecek kadar gücü varmı kartın 1 gb yeterli gibi geliyor

1gb olanin uzerinde 1gb ram var kendi ramini kullanir ama 2gb dedigin sistem raminden calan model ve guc girisi 640 olayi yok.5670 icin 2gb rame gerek yok zaten.biri digerinin aynisinin 2gb olani degil o baska bir kart.

Eyw ustam baya yardımcı oldun 2 gb fazla bulaşmıyım saten hd 7850 2 gb alın diolar bu ona göre hayli hayli 2 gb zorunlu isteyemez saten haftasonu olsunda vatandan alalım 1024x768 yada 1280x1024 ayarda high very high açsa bi süreliğine işimi görür inş

• quote:

quote:

quote:

Eyw ustam baya yardımcı oldun 2 gb fazla bulaşmıyım saten hd 7850 2 gb alın diolar bu ona göre hayli hayli 2 gb zorunlu isteyemez saten haftasonu olsunda vatandan alalım 1024x768 yada 1280x1024 ayarda high very high açsa bi süreliğine işimi görür inş

Bu arada bf 4 de oynatıyor ekran kartı haberin olsun :D

• kart fiyatına göre oldukça iyi durumda bu bir gerçek ama performansı hiçbir şekilde bir hd5750 etmez..shader 400 den 640 a çıktı diye bunu beklerse hayal kırıklığına uğrarsın,rop sayısı ve bant genişliği(ddr3 lü satılanlar) hala 5750 nin yarısı kadar..zaten testlere göre 400 shader lı olanın üstüne çok bir getirisi yok

http://www.inpai.com.cn/doc/hard/124320_15.htm

ddr5 ram li 400sp ve 640sp 5670 ve 5750 ninde bulunduğu bir test..sayfaları devam ettirip diğer oyunlara bakarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 13 Kasım 2013; 20:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

kart fiyatına göre oldukça iyi durumda bu bir gerçek ama performansı hiçbir şekilde bir hd5750 etmez..shader 400 den 640 a çıktı diye bunu beklerse hayal kırıklığına uğrarsın,rop sayısı ve bant genişliği(ddr3 lü satılanlar) hala 5750 nin yarısı kadar..zaten testlere göre 400 shader lı olanın üstüne çok bir getirisi yok

ddr5 ram li 400sp ve 640sp 5670 ve 5750 ninde bulunduğu bir test..sayfaları devam ettirip diğer oyunlara bakarsınız

Hocam bu test bana çok inandırıcı gelmedi ben çünkü uzun süre hd 6670 kullandım arkadaşım bu kartı aldı (sistemlerimiz yakın birbirine) juniper gpu gddr3 ve bendeki hd 6670 den gözle görülür şekilde iyi fps veriodu burda nerdeyse orjinal hd 5670de juniper gpu gücü var ve hd 6670 haliyle bu karttan daha iyi bi sonuc çıkar o zaman burda bi yanlış var bence hd 6670 le hiç ultra oynayamadım çünkü bu kart gene bir kaç oyunu düşük çözünürlükte açıyor hani hd 5750 gddr5 performansı yoktur tabide bi hd 4770 gddr3 performansı var o tabloya bakılırsa redwood hd 5670 gddr3 performansı var die bi çıkarım çıkar o kadarda deilYani gözümle görmesem olabilir derimde bence öle hd 5670 den 2-3 fps fazla verio falan deildir hocam (tabi bu konusmalarımız gddr3 üzerinden çünkü gddr5 vatanda yok bnm eski hd6670 gddr3 tü saten gddr5 alma şansımız yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 14 Kasım 2013; 8:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

quote:

quote:

Alınca test edicem belki bi inceleme açarım kartın performansı güzelse konu okunmaya değcekse eyw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

quote:

quote:

Alınca test edicem belki bi inceleme açarım kartın performansı güzelse konu okunmaya değcekse eyw

Şuan assasin creed 3 yükledim high setting 35 -40 fps

• quote:

quote:

kart fiyatına göre oldukça iyi durumda bu bir gerçek ama performansı hiçbir şekilde bir hd5750 etmez..shader 400 den 640 a çıktı diye bunu beklerse hayal kırıklığına uğrarsın,rop sayısı ve bant genişliği(ddr3 lü satılanlar) hala 5750 nin yarısı kadar..zaten testlere göre 400 shader lı olanın üstüne çok bir getirisi yok

Hocam bu test bana çok inandırıcı gelmedi ben çünkü uzun süre hd 6670 kullandım arkadaşım bu kartı aldı (sistemlerimiz yakın birbirine) juniper gpu gddr3 ve bendeki hd 6670 den gözle görülür şekilde iyi fps veriodu burda nerdeyse orjinal hd 5670de juniper gpu gücü var ve hd 6670 haliyle bu karttan daha iyi bi sonuc çıkar o zaman burda bi yanlış var bence hd 6670 le hiç ultra oynayamadım çünkü bu kart gene bir kaç oyunu düşük çözünürlükte açıyor hani hd 5750 gddr5 performansı yoktur tabide bi hd 4770 gddr3 performansı var o tabloya bakılırsa redwood hd 5670 gddr3 performansı var die bi çıkarım çıkar o kadarda deilYani gözümle görmesem olabilir derimde bence öle hd 5670 den 2-3 fps fazla verio falan deildir hocam (tabi bu konusmalarımız gddr3 üzerinden çünkü gddr5 vatanda yok bnm eski hd6670 gddr3 tü saten gddr5 alma şansımız yok)

ben o sitenin testlerine güveniyorum, açıkcası giriş seviyesi bir kartta testte oynama vs yapmanın kime ne getirisi olabilir bilmiyorum ama senin dediğin gibi de olabilir yada 6670 te kötü bir sürücü yada 5670 te belirli bir oyun için iyileştirilmiş bir sürücüde olabilir..farklı etkenler var ama asıl yazma nedenim 5750 nin kırpılmışı evet ama fazla kırpmışlar ve 5750 lik bir yanı kalmamış performans olarak

• quote:

quote:

quote:

ben o sitenin testlerine güveniyorum, açıkcası giriş seviyesi bir kartta testte oynama vs yapmanın kime ne getirisi olabilir bilmiyorum ama senin dediğin gibi de olabilir yada 6670 te kötü bir sürücü yada 5670 te belirli bir oyun için iyileştirilmiş bir sürücüde olabilir..farklı etkenler var ama asıl yazma nedenim 5750 nin kırpılmışı evet ama fazla kırpmışlar ve 5750 lik bir yanı kalmamış performans olarak

Yani gddr5 gibi olmaz saten yani ben düz mantık hani hd6670 hd 5670 den iyidirya bnm gördüğüm gddr3 bazında hd 6670 gözle görülür geride kalıyor karttan çok kalite beklemiyorum idare eder inş bi kaç ay:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.