Şimdi Ara

POWERCOLOR R9 270 TURBODUO GDDR5 OC 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam böyle bir ekran kartı varmı sadece vatanda gördüm powercolor kendi sitesinde 270x pcb olanı var yardımınızı bekliyorum bu ekran kartına benzeyen öneri verebilecek varmı limit 500 tl ve 2gb ekran kartı almak istiyorum

SİSTEM

AMD FX 6300
    4GB DDR3 1600MHz RAM
    750 WAT POWER 80 BRONZ

ekran kartını eksik

önerilerinizi bekliyorum yardım için saolun

BF4 VE GTA 5 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 16 Ocak 2014; 23:02:13 >

• Kullandığım sistem imzamda mevcut. Daha önce power color 1 gb 256 bit kullandım lanet ettim. 2 yıl bitti kart cortladı elimde kaldı. anlayacağın kalitesiz. Bence sen biraz daha koy üstüne asus tan şaşma derim. Hem soğutması iyi hemde malzeme kalitesi. Bf4 oynuyorum internet dışında sorun yok. Malum altyapı çalışmaları. Kullandığım karttan tek şikayetim full ayarlarda OCli ısı bazen 77 ye çıkabiliyor. Sanırım buda yetersiz kasa soğutmadan kaynaklanıyor. Kasayıda değiştiricem bi aksilik çıkmassa cumartesi.
    Haftasonu indirimlerini takip et acele etme diyorum sana. Powercolordan uzak dur dostum.
  • efedemirci kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim saol yorum için
  • her markanın iyi ve kötü örnekleri vardır.asus'un bile 7790 modeli fabrikasyon arızalı diye ün yaptı ama son sürücüyle çözdük sorun yok diyenler oldu.powercolor'un eski modelleri kötü olabilir bunlar yeni kartlar.satarken 270 olması avantajlı olur derseniz o powercolor alınabilir eski isimde 7870 modelidir.ikinci eli önemli değil derseniz bu iki 7870'ten birini tercih edebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-hd7870-dc2-2gd5-v2-hd7870-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62929

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11199-19-20g-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63592

• Ottoman_Enes_TR kullanıcısına yanıt
    Tek fanlı o model yerine özel tasarım pcb'li 12 fazlı Asus directcu II HD7870 alman daha iyi olur. R9 270 ile aynı gpu farklı isim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hepinize tekrar teşekkür ederim bugün vatana gittim rica minnet kutuyu açtılar baktım ekran kartı asus gibi çift fanlı 95mm fan birde kutu arkasında %19 sessiz çalışma ve %20 filan sıcaklık tek fanlı modele göre düşükmüş bu model çift fanlı ve oc lu baya hoşuma gitti birçok test sitesine girdim nvidia gtx 650 ti üstün ve 660 biraz farkla geçiyor test siteleri doğrumu bilmem o ayrı birde 459 tl düşmüş artı 50 tl boşta kalıyo ve stok fandan kurtulma şansım doğuyo ve benim için en önemli amd mantle geliyo bu karta bilgisayarda bf4 den başka oyun oynadığım yok amd bf4 daha avantajlıymış ekran kartına içim ısındı elektronik şans işi biraz bakalım ne olacak pazar günü allah nasip ederse alıp burada iyi bir inceleme yapacam güncel oyunlar için

yorum yazan ilgilenen fikir söyleyen zaman ayıran herkez için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.