Şimdi Ara

Powercolor rx 580 8gb wattman sorunu(ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
27.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki arkadaşlar msi afterburner açık kalması gerekiyor mu bu ayarı yaptıktan sonra çıkış yapıp kapatsakta olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Peki arkadaşlar msi afterburner açık kalması gerekiyor mu bu ayarı yaptıktan sonra çıkış yapıp kapatsakta olur mu?
    Hayır gerekmiyor.
  • Aynı sorun bende vardı Ram'i değiştirdim düzeldi. Ben hep sorunu ekran kartında sanıyordum meğer Ram yüzündenmiş.
    Ekran kartını başka bilgisayara taktım orada hata vermedi sonra kendi Ram'imi değiştirdim bende de artık sorun yok.
  • sen varya nasıl bir kralsın dostum. bende hata vermiyordu fakat yaptığım ayar kapatıp açtıktan sonra işlev görmüyordu.fan 60 dereceye kadar çalışmıyrdu ve kasanın ben bu yüzden ısınmasını istemiyordum.Bu şekilde yapınca nasıl ayarladıysam öyle devam ediyor sen adamsın adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

sen varya nasıl bir kralsın dostum. bende hata vermiyordu fakat yaptığım ayar kapatıp açtıktan sonra işlev görmüyordu.fan 60 dereceye kadar çalışmıyrdu ve kasanın ben bu yüzden ısınmasını istemiyordum.Bu şekilde yapınca nasıl ayarladıysam öyle devam ediyor sen adamsın adam.
    Yardımcı olmasına sevindim .
  • Merhaba Rx 580 8gb armor ekran kartım var.Oyun oynarken bir süre sonra pc restart atıyor wattman ayarları sıfırlandı dıyor üstelik ayarlarıyla zaten hıc oynanmadı varsayılan kullanıyorum ama yine de her defasında aynı sorunu yasıyorum bi çözümü varmı??Şimdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynellem

Merhaba Rx 580 8gb armor ekran kartım var.Oyun oynarken bir süre sonra pc restart atıyor wattman ayarları sıfırlandı dıyor üstelik ayarlarıyla zaten hıc oynanmadı varsayılan kullanıyorum ama yine de her defasında aynı sorunu yasıyorum bi çözümü varmı??Şimdiden tesekkurler.
    Sisteminizin neden restart yediğini bulmalısınız direk wattmana bağlanması yanlış wattman sadece önlem olarak ayarları fabrikasyona geri çeker ekran kartını baska sistemde deneyin veya sisteminizde baska bir gpu deneyip duruma bakmanızı tavsiye ederim sorun psu da bile olabilir ısı olabilir ısılarıda takip edin birçok nedeni var test yapmalısınız.
  • Sorunu başka şekilde çözdüm güç ayarlarından dengeli güç seçtim düzeldi arkadaşlar :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.