Şimdi Ara

PowerCup Lan Party 29 Ekim 2008 Çarsamba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offical olmayan bi serverde turnuva düzenliyorsunuz dört bir yandan adam çağırıyorsunuz bunları geçtim, bide sponsor bulmuşsunuz hemde powercolor.Nezamandan beri bu tip şirketler yasal olmayan organizasyonlara sponsorluk yapıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1xXx3R

Offical olmayan bi serverde turnuva düzenliyorsunuz dört bir yandan adam çağırıyorsunuz bunları geçtim, bide sponsor bulmuşsunuz hemde powercolor.Nezamandan beri bu tip şirketler yasal olmayan organizasyonlara sponsorluk yapıyorlar...

Resmi olan organizasyonu gorursen bana da haber ver :) Blizzard senin ulkeni sallamiyorsa, senin ulkende olanlarida gormeye hakki yok, birseyler vermesi gerektigi zaman baska tarafa kafasini donduren sirket, birden boylesi amaci eglence olan bir olaya "OMG turkiyede izinsiz PVP turnuvasi duzenliyolarmis, fuck shit.." seklinde dalamaz. Kanun aksini iddia ediyorsa, o zaman o kanunun ayari bozulmustur bence.

Bende sevmem baskasinin emeginin uzerinden is yapmayi, ama surda amac eglenmek, para kazanmak degil sanirsam. Yasal problemler var olsa bile ki bilmiyorum var mi yok mu, ilgilenmiyorumda acikcasi, ben bu eglenceye hayir demem. Ha bi yandan offical serverlarda oyunumu oynuyor muyum? oynuyorum. Ama ulkemde katilabilecegim gayri resmi bir organizasyon varsa, blizzard'da beni kendi resmi organizasyonlarina almak istemiyor ve ayrimcilik yapiyorsa, o zaman kusura bamya blizzard, ben burdaki turnuvaya katilirim her ne kadar blizzard'e ters geliyor olsa bile (belkide gelmiyordur bilmiyorum, yine ilgilenmiyorum), keske izin vereydin de seninkine de katilabilseydim derim.

Yanlis anlasilmasin turnuva duzenleyen arkadaslarla en ufak bir ilgim yok, hatta bir takim onerilerimde var goruldugu uzere (premade char, esit kosullar vs gibi), su oyunuda 4 senedir oynarim ta betadan beri, ilk defa boyle bir turnuva duyuyorum katilabilecegim, kesinlikle sartlarini begenirsem katilmak isterim, aslada tutup kraldan ziyade kralcilik yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawMan -- 24 Ekim 2008; 11:11:21 >

• arkadaslar anlayamadıgım bır nokta var benım,

Sızın yasal olan ve yasal olmayan anlayısınıza gore mı bız aktıvıte duzenleyecegız ?

Hangı ulkenın kanunlarına gore ne yasaldır ne yasal degıldır bu konularda neyi tam anlamıyla bılerek bılırkısı modunda yorumlar yapıyorsunuz ?

Aktıvıte duzenlıyoruz, ıcerısınde wow da bulunmakta , oyuncu veya ızleyıcı olarak katılmak ısteyenlerı aramızda gormek ısterız bu kadar basıt.

Ne yasaldır ne yasal degıldır bıze lutfen anlatırmısınız degıl bu konunun baslıgı.

Yasal olarak problemler olsa da tıpındekı cumlelere de sadece guluyorum buradan.

Nedır bu yasal problemler acaba ?
    Hangı yasamıza veya T.C. kanununa aykırı bır davranısta bulunuyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

arkadaslar anlayamadıgım bır nokta var benım,

Sızın yasal olan ve yasal olmayan anlayısınıza gore mı bız aktıvıte duzenleyecegız ?

Hangı ulkenın kanunlarına gore ne yasaldır ne yasal degıldır bu konularda neyi tam anlamıyla bılerek bılırkısı modunda yorumlar yapıyorsunuz ?

Aktıvıte duzenlıyoruz, ıcerısınde wow da bulunmakta , oyuncu veya ızleyıcı olarak katılmak ısteyenlerı aramızda gormek ısterız bu kadar basıt.

Ne yasaldır ne yasal degıldır bıze lutfen anlatırmısınız degıl bu konunun baslıgı.

Yasal olarak problemler olsa da tıpındekı cumlelere de sadece guluyorum buradan.

Nedır bu yasal problemler acaba ?
    Hangı yasamıza veya T.C. kanununa aykırı bır davranısta bulunuyoruz ?

Eger bana diyorsan yanlis anlamissin, ki bende biraz yanlis yazmisim, official yerine yasal yazmisim duzelttim onu simdi daha duzgun oldu. "Yasal olarak bir takim problemler olsa da" derken "boyle problemler var olsa bile ki bilmiyorum var mi yok mu" demek istemistim, yasal olarak yasaktir demedim, ki zaten yazimin anafikrinin eger kanunlarin bu organizasyonu yasaklayici bir kurali varsa onun ne kadar anlamsiz olduguydu. Neyse yaziyi editledim, yanlis anlanacak yerleri duzelttim, tamam miyiz simdi maxsephiroth? Problem kalmamistir sanirsam.

Gelelim esas konuya, orta noktayi bulabilecek miyiz birsekilde? Var mi bir gelisme?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLawMan -- 24 Ekim 2008; 11:12:53 >

• Bilgilendirme amacıyla soyleyeyım o halde ,

Bizim her yıl duzenledıgımız lan partılerınin Turkiye Cumhuriyeti kanunları ile ters düştüğü hiç bir nokta olmadı bundan sonra da olmayacak.

Orta nokta hakkında tam bır yorum yapamıyorum su asamada henuz durum hakkında farklı gorusler ve planlar var.
  • Ben turnuva düzenlemenize birşey demiyorum.Demiyorum derken haklı oldugunuz için değil binlerce private server duruken herkes korsan iş görürken söylemek nekadar doğru olur.Powercolorun buna sponsor olmasını anlayamadım sadece.Ayrıca gelip burada yasalardan yada neyi nekadar dogru yaptıgınızdan bahsetmene gerek yok.Yasal hakları tamamen blizzarda ait olan bi oyunun private serverini kurup turnuva düzenlemenin yasal olmadıgını anlamak için avukat olmaya gerek yok.Sadece gülünç duruma düşersin."Ben kurdum turnuva düzenliyorum blizzard gelsin durdursun durdurabiliyorsa" demen çok daha mantıklı olur.
    Ayrıca turnuvaya alınmıyoruz diyen arkadaşada blizzardın ırkçılık falan yapmadıgını söylemek isterim turnuvaya katılamıyorsan sebebi sadece senin ülkenin saçmasapan yasaları.Senin gibi katılamayan birsürü ülke var.Ayrıca turnuvalara ilk kez katılan farklı ülkden oyuncularıda orada görmekten nekadar mutlu oldukarını turnuvada genelde söylerler.Bu turnuvalara talebin artmasını ,dünyanın dört bir yanından takımlar gelmesini onlar senden daha çok isterler.

• F1xXx3R , bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı oluyorsun o nedenle tartısma ıcerısıne gırmek ıstemıyorum sana, cumlelerını bır avukata ıncelettır ıstersen sana acıklamalarda bulunsun kendısı.

iyi oyunlar...
  • Tüm oyunseverlerın dikkatine !!!

Anatolia Wow sunucumuz su anda aktive edilmiştir,
    Sunucu 50x duzeyınde olup, yaratılan tum karakterler dogrudan 70 sevıye ve tum yetenekler ıle oyuna baslayabılecektir.

Realmlist >>> wow2.mix.gen.tr

Hesap yaratımı için >>>http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Your_Account&op=editgame

( Lutfen içerisinde Anatolia WoW oyuncusu ile alakalı bilgilerin oldugu satırları doldurunuz ! )

Onemli Not ; 29 Ekim tarihli Powercup aktivitemize WoW bazında katılımın beklenenın altında olması nedenıyle WoW karsılasmaları Ergenekon sunucumuz yerine Anatolia sunucumuz üzerinde gerceklestırılecektır.

İlk muracaat eden 2'şer kısılık 8 takım PowerCup içerisinde mucadele etme hakkında kavusacaktır.

Powercup Katılım hakkındakı detaylar >>>http://www.mix.gen.tr/powercup2/

• quote:

Ben turnuva düzenlemenize birşey demiyorum.Demiyorum derken haklı oldugunuz için değil binlerce private server duruken herkes korsan iş görürken söylemek nekadar doğru olur.Powercolorun buna sponsor olmasını anlayamadım sadece.Ayrıca gelip burada yasalardan yada neyi nekadar dogru yaptıgınızdan bahsetmene gerek yok.Yasal hakları tamamen blizzarda ait olan bi oyunun private serverini kurup turnuva düzenlemenin yasal olmadıgını anlamak için avukat olmaya gerek yok.Sadece gülünç duruma düşersin."Ben kurdum turnuva düzenliyorum blizzard gelsin durdursun durdurabiliyorsa" demen çok daha mantıklı olur.
    Ayrıca turnuvaya alınmıyoruz diyen arkadaşada blizzardın ırkçılık falan yapmadıgını söylemek isterim turnuvaya katılamıyorsan sebebi sadece senin ülkenin saçmasapan yasaları.Senin gibi katılamayan birsürü ülke var.Ayrıca turnuvalara ilk kez katılan farklı ülkden oyuncularıda orada görmekten nekadar mutlu oldukarını turnuvada genelde söylerler.Bu turnuvalara talebin artmasını ,dünyanın dört bir yanından takımlar gelmesini onlar senden daha çok isterler.

Blizzardin her soyledigine inanirsan, blue poster echo machine olursun. Blizzard emin ol zerre kadar sallamiyor Turkiyeyi ve bunun sebebi burdaki kanunlar degil, o sadece isin bahane kismi. Ha sen inanirsin / inanmak istersin adamlarin soyledigi seylere orasi senin bilecegin is, ama ne kadar az Turk, o kadar iyi adamlar icin. Bu sadece tournament sunuculari ile ilgili degil, daha bircok ornek var bu konu ile ilgili ama tek tek ugrasipta yazamam simdi, merak eden biraz arastirip uzerinde bir iki dusunur, zaten fark eder aci gercegi.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheLawMan

quote:

Ben turnuva düzenlemenize birşey demiyorum.Demiyorum derken haklı oldugunuz için değil binlerce private server duruken herkes korsan iş görürken söylemek nekadar doğru olur.Powercolorun buna sponsor olmasını anlayamadım sadece.Ayrıca gelip burada yasalardan yada neyi nekadar dogru yaptıgınızdan bahsetmene gerek yok.Yasal hakları tamamen blizzarda ait olan bi oyunun private serverini kurup turnuva düzenlemenin yasal olmadıgını anlamak için avukat olmaya gerek yok.Sadece gülünç duruma düşersin."Ben kurdum turnuva düzenliyorum blizzard gelsin durdursun durdurabiliyorsa" demen çok daha mantıklı olur.

Blizzardin her soyledigine inanirsan, blue poster echo machine olursun. Blizzard emin ol zerre kadar sallamiyor Turkiyeyi ve bunun sebebi burdaki kanunlar degil, o sadece isin bahane kismi. Ha sen inanirsin / inanmak istersin adamlarin soyledigi seylere orasi senin bilecegin is, ama ne kadar az Turk, o kadar iyi adamlar icin. Bu sadece tournament sunuculari ile ilgili degil, daha bircok ornek var bu konu ile ilgili ama tek tek ugrasipta yazamam simdi, merak eden biraz arastirip uzerinde bir iki dusunur, zaten fark eder aci gercegi.

Sen Türksin seni istemiyorlar, Türkün Türkten başka dostu yok, Vatan Millet Sakarya bakış açıları çok saçma, Blizzard gibi bir firmanın bize yaptığı daha doğrusu yapmadığı kampanyaları sadece bize yapıyor zannediyorsunuz çok garipsiyorum Doğu Avrupanın yarısı bizimle aynı durumda. Ayrıca Blizzard Turnuvalarını Türkiyede oynatmak için burada bir şirket kurması ve devlete göre kumar oynatacağı için ona göre yüksek bir vergi bedeli verecektir bunu ben olsam bende yapmam.

• Blizzard!a ıhtıyacımız yok arkadaslar bız kendı turnuvalarımızı yapıyoruz gayet de eglenıyoruz turnuvalar sırasında, bu pazar yıne Adesks Cafe'de PowerCup 2008 fınalleri var mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Sen Türksin seni istemiyorlar, Türkün Türkten başka dostu yok, Vatan Millet Sakarya bakış açıları çok saçma, Blizzard gibi bir firmanın bize yaptığı daha doğrusu yapmadığı kampanyaları sadece bize yapıyor zannediyorsunuz çok garipsiyorum Doğu Avrupanın yarısı bizimle aynı durumda. Ayrıca Blizzard Turnuvalarını Türkiyede oynatmak için burada bir şirket kurması ve devlete göre kumar oynatacağı için ona göre yüksek bir vergi bedeli verecektir bunu ben olsam bende yapmam.

Boyle birsey soylemedim, dedigim sey blizzardin Turkiye'yi ozellikle takmadigi ve bunun kampanyalarla ilgisi yok sadece. Baska bir takim seyler daha var. Neyse ya anlamsiz bir yone gidiyor konu, en iyisi uzatmamak.
  • Ergenekon üzerinde uzunca bir suredır devam eden yeni hesap acılımı ve hesap sıfresı degısımı sıstemındekı sorun yenıden kodlanarak gıderılmıstır,

yeni yıla giriş sırasında da her ıkı wow sunucumuzda da onemlı guncellemeler hayata gecırılecektır.

tum oyuncularımıza duyurulur.
  • quote:

Ergenekon üzerinde uzunca bir suredır devam eden yeni hesap acılımı ve hesap sıfresı degısımı sıstemındekı sorun yenıden kodlanarak gıderılmıstır,

yeni yıla giriş sırasında da her ıkı wow sunucumuzda da onemlı guncellemeler hayata gecırılecektır.

Olmayan oyuncu kitlesine galiba :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ikrimex Quasar

quote:

Ergenekon üzerinde uzunca bir suredır devam eden yeni hesap acılımı ve hesap sıfresı degısımı sıstemındekı sorun yenıden kodlanarak gıderılmıstır,

Olmayan oyuncu kitlesine galiba :)

maxsephiroth tan pek haz etmem ama bu yaptığınız benim bile canımı sıktı neymiş serverde oyuncu yokmuş heheh ne komik. kardeşim çok biliyosan buyur sen yap bi server orda oynasın millet. sen hayatında böyle şeyler yaptın mı da kalkıp adamla dalga gecmeye çalışıyosun. en azından bişeler yapıyo adam. sana koca bir

maxsephiroth sana da allah sabır versin. senin yerin de olsaydım 100 defa bırakmıştım bu işi ki kendi cafemde wow sunucusu yaptım bi ara local olarak. ne kadar zor bir iş olduğunu az çok anladım. kolay gelsin.

• Ikrimex,

online sayısı degerlendırmelerımızdekı tek krıter olsaydı senın gıbılerın bıle bır degerı olurdu gozumuzde ama ne yazıkkı o sekılde yonetmıyoruz hızmetlerımızı,

sen yıne de eglenmene bak ılgın bılgın veya etkın olmayacak konularda mesaj atmaya calısarak kendını komık duruma dusurme ıstersen..
  • quote:

Ikrimex,

online sayısı degerlendırmelerımızdekı tek krıter olsaydı senın gıbılerın bıle bır degerı olurdu gozumuzde ama ne yazıkkı o sekılde yonetmıyoruz hızmetlerımızı,

sen yıne de eglenmene bak ılgın bılgın veya etkın olmayacak konularda mesaj atmaya calısarak kendını komık duruma dusurme ıstersen..

Gerçekten espri yeteneğine ve burnunun havadalığına bayılıyorum,zaten senin süperliğin yüzünden ayrıldı bukadar kişi serverden...Birde hatayı kendinde ara istersen???
  • hah ıste boyle..

biraz durust ol bakalım, derdının ne oldugunu yaz kı bız de bılelım.

bastan nıye soylemıyorsun sunucularımızdan atıldıgını falan sımdı nıye anlıyoruz cumlelerınden bunu acaba ?
  • quote:

hah ıste boyle..

biraz durust ol bakalım, derdının ne oldugunu yaz kı bız de bılelım.

bastan nıye soylemıyorsun sunucularımızdan atıldıgını falan sımdı nıye anlıyoruz cumlelerınden bunu acaba ?

Sunucudan atılmadım ban yemedim vb. olmadı =) İşte burdan süper yeteneklerine şahit oluyoruz.. :)
  • bunlardan bırını yasamadıysan o halde benım sunucu ıcerısındekı oyuncular ıle olan ılıskılerımı de bılmıyorsun demektır.

benı tanımadıgına gore kımın nereden ne sebeple ayrıldıgı hakkındakı yorumların da ıcı bos laftan oteye gıdemıyor, uzgunum bende buna sahıt oldugum ıcın :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.