Office 2003 İngilizce kullanıyorum. Powerpointte bir kelimeyi değiştirdiğim zaman düzelttikten sonra bile yazım hatası veriyor.
Mesela "recruitment" yazdım, sonra "c"yi sildim, imla hatası verdi burası iyi. Ama sonra "c"yi tekrar yazınca kelimeyi üç parça olarak algıladı "re", "c" ve "ruitment" Böyle olunca da her parçayı ayrı ayrı işaretledi. Sırf bu yüzden imla denetimini kullanamıyorum. Bununla ilgili bir patch ya da update var mı? Nasıl çözebilirim bunu ben yaaaaa
(NOT: Forumda arama yaptım ama bununla ilgili bir yanıt bulamadım. Eger varsa kusura bakmayın)
c silince re ve ruitment olark algılıyomu?
@ amboleos, hayır, "c" silinince diğer parçaları birleştiriyor. Sanırım sorunu bu ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Ben ingilizce ofise türkçe imla denetimi yüklemiştim. İngilizce kelimeye yeni bir harf eklerken bu harfi türkçe, diğer kısımları ingilizce olarak ekliyor bu yuzden de imla denetiminde karışıklık oluyor. imla denetimini tamamen ingilizce yapmak için ne yapmalıyım? Tools > Language 'dan ingilizceyi sectim ama hala yeni text box'ın içine yazı yazdığımda türkçeye dönüyor??? Tesekkur ederim