Şimdi Ara

poyr4z vs Olympia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Poyr4zin en iyi özelliklerinden biri npsini ezik savaslarinda kasip imzasina yazmamiş olmamasi olabilir belki. Değil mi genc_fenerli ?

Yanlış anlaşılabileceği için ufak not ekleyim. Lafim poyr4z a değil burda. Npsini kendinden 10-12 lvl düşükleri keserek kasanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 31 Ağustos 2006; 14:52:01 >
  • hmm o adamın ezik savaslarında np kastıgını duymustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiLaL_BjK

hmm o adamın ezik savaslarında np kastıgını duymustum

Kasan poyr4z değil.
  • yok yok poyr4z kastığı np'ler gayet temizdir. Arkadaş bana söylemiş lafı, evet doğru hacklendikten sonra insan tekrar toparlanmak vs. zor geliyo eğlence işte çokta güzeldi
  • potatoe bir
    game cam cok yavas gösterior demis
    bir
    lag var demis....
    oynayamıorum demiorda........
  • indiriyorum eminim iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: wejder

potatoe bir
    game cam cok yavas gösterior demis
    bir
    lag var demis....
    oynayamıorum demiorda........

Videoyu izlediysen ve az biraz ingilizcen varsa o videoyu cekenin Potatoe'nun gercek sahibi olmadigini CatchMySoul_ nickinde bi priest oldugunu anlamis olman lazimdi. Videonun sonlarinda arkadasina chari ile oynamasina izin verdigi icin tsk ediyor. Sen de bililyosunki Potatoe bu serverin en iyi asaslarindandir. Boyle isini iyi yapanlarin 3 kurusluk insanlar tarafindan cekilememesini gayet iyi anliyorum.
  • poyr4z tanırım çok iyi assasdır ve de muhabbetmiz de vardı bir zamanlar..Çok da iyi arkadastık ama,potatoe için aynı şeyleri söyliyemeyecegim..O oynamayı bilmiyor zaten..Ayrıca bna bir kere nedensiz yere küfür edip pm'de kapatmıstı..Sebep troll partime almamam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.