Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.041
Cevap
42
Favori
263.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, ben bu diziye başlamak istiyorum hatta bugün başladım da şeyi soracağım KANAL D'nin sitesi dışında adam gibi kesintisiz izleyebileceğim bir yer var mı? Part part değil de full olsun istiyorum. Youtube'da falan bulamadım hiç yok mu acaba?
  • Blutv de var ama ücretli hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu seneki dizzilerin hepsi tirt. ozletiyor namissiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok özledim en baştan başladım.sizede öneririm

• Sansürsüz ayrı bir güzel.
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

Dizide şu an 11. bölümdeyim, henüz bitirmedim bu bölümü. Açıkçası ilk kez izleyen biri olarak nasıl desem bilemiyorum ama dizide birtakım şeyler eksik gibi, nasıl desem... yani beni çok da sarmadı sanki ya bunu da L&M, Behzat Ç., Kurtlar Vadisi (2003-2005 dönemi) gibi dizileri sevmiş biri olarak söylüyorum. Zaman zaman sıkılıyorum izlerken, bazı yerler aşırı klişe, bazı yerler aşırı sıkıcı geliyor, nereden başlasam bilemiyorum.

Songül, Sadreddin karakterleri mesela çok gereksiz ve aşırı klişe geldi yani muhakkak bir mafya-aile dizisinde böyle bir hain evlat olmak zorunda sanki. Tabi daha başlardayım çok şey göreceğim belki ama bilemiyorum... Mesela Ünsal'ın Poyraz'la bu kadar abartılı şekilde uğraşması hele hele de sırf sevmiyor diye uğraşması bana saçma geliyor eğer ileride Ünsal'la ilgili bambaşka şeyler görmeyeceksem benim için saçma bir kurgu olmuş hikayenin burası. (şu an Mümtaz'la Poyraz'a kurdukları komplo açığa çıktı, mesela ne gerek bu kadarına?)

Mesela Zafer ve diğer (Kulaksız Adnan gibi) düşmanlar çok salakça olmuş hikayenin içerisinde, adam akıllı bir vasıfları yok gibi duruyor, "böyle düşman mı olur?" dedirtiyor bana.

Daha başka şeyler de vardı aklımda da unuttum şimdi hatırladıkça yazarım. Poyraz-Ayşegül ilişkisi güzel de yani ne bileyim zırt pırt birileri onları ayıracak, birileri Ayşegül'ü, Sinan'ı kaçıracak, Poyraz'a zarar verecek gibi ve bu döngü haline gelecek gibi klasik imkansız aşk hikayelerine benzettim.

Neyse, ben genel kitlenin tersi olarak diziyi pek de sevemedim, ısınamadım sanki ama yine de diziyi sonuna kadar izleyeceğim.

• Dizinin bir tane kötü müziği yok her şeyiyle efsane be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 7 Ekim 2017; 18:43:27 >

• Yerin dolmuyor Poyraz Karayel
  • vallahi dolmuyor. eskileri izleye izleye ezberledim.
  • Güzel bir diziydi ama seferin ayrılması iyi olmadı.
  • Efsaneye an itibarıyla tekrar başlamış bulunmaktayım efendim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blutvde varmis pk hemen caktim ilk sezonu tekrardan 3. bolumdeyim hayatimin en guzel yiliydi benim icin. hatirladim yine mutlu oldum. tesekkurler poyraz karayel.

• .

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 9 Ekim 2017; 22:54:21 >

• Dediğiniz gibi benim içinde yeri dolmuyor. Hep bir eksik var diyorum.

• Poyrazcım Karayel'in 3.sezonu geçen sene bugün başlamıştı, Oğuz Atay'ın doğum gününde..

• ama 3.sezon büyük hayal kırıklığıydı be. oysa 2.sezon poyraz öldüğünde bitse daha anlamlı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ista1907

ama 3.sezon büyük hayal kırıklığıydı be. oysa 2.sezon poyraz öldüğünde bitse daha anlamlı olurdu.

Aksine 3.sezonu 2.sezondan daha çok beğenmiştim ben tabi aksiyonlu Adil Topal dönemini ayrı tutarak söylüyorum bunu.

• Üstte de yazmıştım diziyi yeni izleyen biriyim.

Şu alttaki resmini attığım sahneyi şimdi ilk kez izliyorum da durdurup paylaşmak istedim efsane bir sahneymiş.

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.