olmuyor...mic 200 un resmini yolladigi usb hub un aynisindan almistim, deniyorum gormuyor flash diskleri ve hdd leri...
bir aciklama getireyim: o USB Hub'i henuz almadim... fiyati uygundu ve adaptoruyle birlikte satiliyordu; o yuzden ornek gosterdim...
@canbazhulki bu arada senin cihazin USB host ozelligi var mi?
anlıyorum. ben onu zaten sen örnek göstermeden önce almıştım. gerçekten de fiyatı uygun. okuduğum bi kaç yazıda bu özelliğin işlemciye bağlı olduğu yazıyordu, ben de bi ümit, umarım doğrudur diyerek oldurmaya çalışıyorum driver ile filan. bi rusça sitede bayaa bi detaylı anlatılıyodu benim ppc, usb host yazıyodu mesela. ama başka bi yerde rastlamadım bu bilgiye..
Merhabalar,
USB host ile sadece belirli cihazlar mı bağlanabiliyor.
Ayrıca daha önemlisi, ben microchip firmasının usb destekli 18F4550 işlemcisi ile PC nin USB sinden haberleşen elektronik devreler yapıyorum. Bu işlemci usb 1.1 kullanıyor ve MS windows tarafında HID sürücülerini kullanıyor. Ben sadece ek olarak "product ID" ve "vendor ID" nin kayıtlı olduğu bir exe dosyası (visual basic ile) yapıp kendi istediğim şekilde haberleşebiliyorum, benim projem değil ama bir örnek olarak: http://www.sixca.com/eng/articles/usbstepping/index.html
acaba winCE yüklü makinalar ile bunları yapabilir miyim?
arkadaşlar! usb host imkanı ile ppc lerden vga çıkış alabilir miyiz bilgisi olan var mı? SDIO girişi kullanan kartlardan bahsetmiyorum çünkü bu kısım bana içerik için lazım. en azından usb ye takılıp pda nın görüntüsünü harici bi monitöre ya da projeksiyon cihazına verecek bi cihaz var mı ve bu cihaz pda ile anlaşabilir mi? Bu pda lara neden entegre olmaz vga out özelliği yaaa nelerle uğraşıyoruz sefil bi cep telefonu ya da 100 dolarlık bi foto makinası bile doğrudan tv ye projeksiyona bağlanıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme