PES 11 mi FİFA 11 mi alsam hala karar veremedim. O yüzden PES oyununda aklımda kalan birkaç soruyu PES 11 oynamış keşfetmiş arkadaşlara sormak istiyorum.
1-PES'te online sorunu vardı. FİFA gibi değlidi sürekli donuyorud. O sorun aşıldı mı? FİFA gibi normal oynanabiliyor mu?
2-Spor Toto Süper Lig var mı?
3-Maç içerisinde spiker var değil mi? (biliorum soru saçma gelebilir ama demosunda yoktu ben yne de soriyim dedim )
1- online oynamadım 2- spor toto süper ligi yok. sampiyonlar liginde bursa sporda yok 3- spiker var
:/// kötü olmuş sper ligin olmaması. teşekkür ederim
online da sorun yok spor toto süper lig yokk..ama bir yama yapıyorum sonra verebilirim...(spor toto ve bank asya) ve spiker var...
Oynayan arkadaşlar online'ın harika olduğunu söylüyorlar.Sorunun tamamiyle giderildiğini ve çok iyi olduğunu söylüyorlar. Spor Toto süper ligi yok yanlız bildiğin gibi yaması çıktı. Spikeri söylemiyorum Hatta ben değişiklik olsun diye japon spikeri kurdum daha heyacanlı
Online mod hiç de dedikleri gibi harika da değil , mesela tüm maçı 3-0 önde götürüyorsunuz , aniden oyundan atarsa hiçbir kopmanız olmamasına rağmen , 3-0 mağlup sayılabiliyorsunuz ve inanın bu dünyanın en sinir bozucu olayı..
Not : PES 2011 içindir.
1.Onlinede sorun Yok 2.Sportoto Süper Lig yok.Bursada Şampiyonlar liginde yok 3.Spiker Tabi Var..