Şimdi Ara

PPSSPP ve Tekken 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PPSSPP yi kurdum ve Tekken 6 indirdim rardan çıkarıyorum ama rar dosyası içinde iso şeklinde değilde normal klasör var ve içindede parça halinde başka dosyalar var.

Kendimce önce rar dosyasının formatını iso yapıp denedim olmadı sonra dosyaları çıkarıp rarlayıp sonra iso yaptım yine olmadı.

Oyunu burdan indirdimhttp://www.emuparadise.me/PSP_ISOs/Tekken_6_(Europe)/158584

PPSSPP oyunlarının kurulumuyla ilgili teknik bilgisi olanlar varsa ve anlatırsa çok yardımı olur. Teşekkür ediyorum şimdiden

• Öncelikle bu işlem için pc ye falan gerek yok. Sadece telefon yeter. root vs gerek yok..

Marketten ZARCHİVER adlı dosya yöneticisini indir. Oyunu da indirdikten sonra. Zarchiveri açıp Dowland klasöründen oyunu bul. Oyunun üstüne tıkla seçenekler çıkar. Orda "buraya çıkar" seçeneğini tıkla. Dosyanın çıkmasını bekle. Sonra çıkan dosyayı tıkla orda rar dosyası olur bir tane. Onu da tıkla ve yine buraya çıkartı tıkla. Dosyanın çıkmasını bekle. İşlem bittiğinde iso dosyası çıkar.onun üstüne basılı tutup kopyala ve PSP klasörünün içindeki GAME klasörünün içine at tamamdır. Dowland klasöründeki önceden indirdiğin dosyaları sil. Onlarla işin yok artık . Boşuna yer kaplamasınlar. En sonda ppsspp yi tıkla açılanlar-games-homebrew seçeneklerinden birisinde açılan oyunu bul aç. Bitti.. :)

Daha basit anlatam. :)

Dip not: lolilop versiyonda bazen çalışmıyabiliyormuş oyunlar diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bende g2 var ve 4.4.2 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Mart 2015; 16:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iso dosyası öyle çıkmıyor bende öyle bildiğim için zaten hata yaptım. asıl iso dosyası rar içindeki diger rar dosyalarından birinde oluyor. birnevi rar içine isoyu rarlayıp parça halinde koyuyorlar.

o iso dosyası olan rarı bulup içindeki isoyu atmak gerekli. pc den yapıp direk iso dosyasını telefoun içine atmak daha kolay. dün konuyu açtıktan sonra denk gelip yaptım ama yazma gereği duymamıştım :)teşekkürler yazdıgın içni yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatsizprfl

iso dosyası öyle çıkmıyor bende öyle bildiğim için zaten hata yaptım. asıl iso dosyası rar içindeki diger rar dosyalarından birinde oluyor. birnevi rar içine isoyu rarlayıp parça halinde koyuyorlar.

o iso dosyası olan rarı bulup içindeki isoyu atmak gerekli. pc den yapıp direk iso dosyasını telefoun içine atmak daha kolay. dün konuyu açtıktan sonra denk gelip yaptım ama yazma gereği duymamıştım :)teşekkürler yazdıgın içni yinede

Önemli değil. Benim dediğim yöntemde pc ye gerek yok. Pc si olmayanlar için ideal. bu yöntemde indirip çalıştıramadığım oyun olmadı. İki god of war ı da bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.