Şimdi Ara

PQSERVICE-D2D-RECOVERY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEN 6930G 844G32MN P8700 KULLLANICISIYIM.
    ALT+F10 ÖZELLİĞİNİ SİLDİRDİM.SİTENİZDEKİ BÜTÜN ANLATIMLARI YAPTIM AMA OLMADI.ŞİMDİ SİZDEN İSTEĞİM

1-ACRONİS İLE PQSERVICE NİN İMAJINI ALIP BANA YOLLARMISINIZ.

YALNIZ AYNI MARKA VE MODEL OLMALI:ACER6930G 844G32MN P8700

2-PARTİTİON BOYUTU LAZIM.

3-ÖRNEK RESİM VE DÖKÜMAN KOYUYORUM.

4-BEN KENDİ VİSTA KEYİMİ GİRECEĞİM İÇİN SORUN OLMAZ.

5-EĞER YAPABİLİRSEM ÜCRETİNİ DE YOLLAYACAĞIM.

6-ANLATIM RUSCA OLUP TEORİK OLARAK ALTF10 U GERİ GETİREBİLECEĞİMİZİ ANLATIYOR

7-SADECE AYNI MARKA VE MODELE SAHİP İMAJ LAZIMMIŞ.

8-PTEDİT VE ACER MBR DENENDİ OLMADI.

9-http://rapidshare.com/files/289842001/supper-D2D-RUS_GEVURCASI-ACER_MANUAL_FINAL_2.5.pdf.html

ANLATIM

YAV LİNKİ EKLEYEMEDİM.SAYIN ADMİN ARKADAŞIM SEN AYARLARSIN UMARIM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.3 AYDIR SAHTE VİSTALAR LA UĞRAŞIP DURUYORUM.

10-SAYGI VE SEVGİLERİMLE.BAŞKA BİR SİTEYE MESAJ ATMADIM.NETE DE ÇOK SIK GELEMEM AMA KONUYU SONUNA KADAR TAKİP EDECEĞİM.VE UMARIM SİTENİZLE DOSTLUĞUMUZ İLERLEYECEK.

11-İMAJLA BERABER BU RESİMİ DE EKLEMEYİ UNUTMAYINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibalta1453 -- 8 Ekim 2009; 18:17:48 >

• Bu pqservice içerisinde tam olarak ne var arkadaşlar pc yi ilk açtığımızda oluşturmamızı istediği dvd olmadan tek başına bir işe yarıyor mu? Ve işletim sistemini açmadan buraya erişip recover yapabiliyor muyuz? (işletim sistemi tamamen çökerse eğer)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Bu pqservice içerisinde tam olarak ne var arkadaşlar pc yi ilk açtığımızda oluşturmamızı istediği dvd olmadan tek başına bir işe yarıyor mu? Ve işletim sistemini açmadan buraya erişip recover yapabiliyor muyuz? (işletim sistemi tamamen çökerse eğer)
    oktay kardeşim öncelikle konuma yazdığın için sağol.
    pqservice senin orjinal vistandır.ve biosdan recovery yapabilirsin alt+f10 ile başlar.eğer silersen pqservice yi (benim gibi) orjinal vista kurmak için biraz uğraşırsın.ve ya yedek dvd lerini oluşturduysan işin kolay.

BU ARADA BANA DA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUM
  • LÜÜTFEN ARKADAŞLAR KİMSE YARDIM ETMEYECEK Mİ.
    BAŞKA BİR FORUMA KONU AÇMADIM BURAYA GÜVENDİĞİM İÇİN.
    EN AZINDAN BİRŞEYLER YAZIN.
    ARKADAŞIMDA DA AYNI DİZÜSTÜ VAR AL NUMARASI ŞU KONUŞ DEYİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibalta1453

LÜÜTFEN ARKADAŞLAR KİMSE YARDIM ETMEYECEK Mİ.
    BAŞKA BİR FORUMA KONU AÇMADIM BURAYA GÜVENDİĞİM İÇİN.
    EN AZINDAN BİRŞEYLER YAZIN.
    ARKADAŞIMDA DA AYNI DİZÜSTÜ VAR AL NUMARASI ŞU KONUŞ DEYİN.
    Hocam Bende T9550 Serisi Var Recovery Dvd Oluşturdum 3 DVD Tuttu İstersen Kargolarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manasköylü

Hocam Bende T9550 Serisi Var Recovery Dvd Oluşturdum 3 DVD Tuttu İstersen Kargolarım..

Alıntıları Göster
    SRDRERSG hocam sende çok sağol ama aynı model olmasını istiyorum.ve de pq service nin imajı nı istiyorum.imajın nasıl alınacağını isteyenlere
    tarif edeceğim.
    çünkü deneyeceğim.eger olursa
    MİLLET ARTIK O ARTİST TEKNİSYENLERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

DİYECEKSİNİZ SEN GİTTİN Mİ.gittim.
    hatta sıfır makinamın içini açtılar ve diskimi söktüler ve haftasonu evde olmama rağmen dizüstüm haftasonu onlarda kaldı 3 gün.

SONRA SALI GÜNÜ NE DEDİLER BİLİYOR MUSUNUZ ."BU NUN MODELİ ÇOK YÜKSEK OLDUĞU İÇİN BUNUN PQSERVİCESİ ELİMİZDE
    YOK BEKLERSEN 3 AY SONRA GETİRTİRİZ DEİLER AMA HALA YOK"[

EVET BEN 35 DOLARA DA RAZI OLDUM O .... ACER YETKİLİ SERVİSİNE BİLE GÖTÜRDÜM
    AMA HERŞEY ORTADA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibalta1453 -- 15 Kasım 2009; 21:50:53 >

• quote:

SRDRERSG hocam sende çok sağol ama aynı model olmasını istiyorum.ve de pq service nin imajı nı istiyorum.imajın nasıl alınacağını isteyenlere
    tarif edeceğim.
    çünkü deneyeceğim.eger olursa
    MİLLET ARTIK O ARTİST TEKNİSYENLERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

DİYECEKSİNİZ SEN GİTTİN Mİ.gittim.
    hatta sıfır makinamın içini açtılar ve diskimi söktüler ve haftasonu evde olmama rağmen dizüstüm haftasonu onlarda kaldı 3 gün.

SONRA SALI GÜNÜ NE DEDİLER BİLİYOR MUSUNUZ ."BU NUN MODELİ ÇOK YÜKSEK OLDUĞU İÇİN BUNUN PQSERVİCESİ ELİMİZDE
    YOK BEKLERSEN 3 AY SONRA GETİRTİRİZ DEİLER AMA HALA YOK"[

EVET BEN 35 DOLARA DA RAZI OLDUM O .... ACER YETKİLİ SERVİSİNE BİLE GÖTÜRDÜM
    AMA HERŞEY ORTADA.

Alıntıları Göster
    kardes vallaha anlatırsan super olur yaa.a.a.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

kardes vallaha anlatırsan super olur yaa.a.a.

Alıntıları Göster
    www.rapidshare.com/files/289842001/supper-D2D-RUS_GEVURCASI-ACER_MANUAL_FINAL_2.5.pdf.html

........=rapi d shar e

boşluksuz.

SAYIN ADMİN BANA BİRAZ DA SİZ YARDIMCI OLSANIZ.EN AZINDAN YAZMAYA YETKİNİZ YOK UYARILARINI ALMASAM OLUR MU.
    TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

www.rapidshare.com/files/289842001/supper-D2D-RUS_GEVURCASI-ACER_MANUAL_FINAL_2.5.pdf.html

........=rapi d shar e

boşluksuz.

SAYIN ADMİN BANA BİRAZ DA SİZ YARDIMCI OLSANIZ.EN AZINDAN YAZMAYA YETKİNİZ YOK UYARILARINI ALMASAM OLUR MU.
    TEŞEKKÜRLER.

Alıntıları Göster
    harbi guzel calisma adam yedegini almis silmis herseyi canı isteyince tekrar yapmiş ama voltaj moltaj ayar mayar diyo.. onlari anlamadim turkcesi olsa daha iyi olcak sana başarabildinmi kardeşş sen servise yaptirdin herhalde baştan servis uğraştırdımı

• quote:

harbi guzel calisma adam yedegini almis silmis herseyi canı isteyince tekrar yapmiş ama voltaj moltaj ayar mayar diyo.. onlari anlamadim turkcesi olsa daha iyi olcak sana başarabildinmi kardeşş sen servise yaptirdin herhalde baştan servis uğraştırdımı

Alıntıları Göster
    ben anladım orayı güneşin dostu.
    başka şeyler de yazmıştım ama silindi.site beni dışarı attı.galiba zaman aşımı.
    neyse sonra bi açıklama yaparım.şimdi çıkmam lazım.
    ancak sayın adminden tekrar yardım istiyorum.sizlerin cevaplarına cevap yazamıyorm.

• quote:

ben anladım orayı güneşin dostu.
    başka şeyler de yazmıştım ama silindi.site beni dışarı attı.galiba zaman aşımı.
    neyse sonra bi açıklama yaparım.şimdi çıkmam lazım.
    ancak sayın adminden tekrar yardım istiyorum.sizlerin cevaplarına cevap yazamıyorm.

Alıntıları Göster
    saol kardes anlatirsan uper olur yedegini alirim recoverynn o sekilde dururr
  • quote:

saol kardes anlatirsan uper olur yedegini alirim recoverynn o sekilde dururr

Alıntıları Göster
    Bende bios sorunu için cihazımı servis e verdim. Ne yazık cihazda eksik driverlar mevcut ayrıca PQSERVİCE da yok. 3 adet recovery cd lerini oluşturmuştum. Bu cdler le pc ilk aldığım ana geri getirebilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice2blue

Bende bios sorunu için cihazımı servis e verdim. Ne yazık cihazda eksik driverlar mevcut ayrıca PQSERVİCE da yok. 3 adet recovery cd lerini oluşturmuştum. Bu cdler le pc ilk aldığım ana geri getirebilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    eski halinde windowsu kurabbilirsin ilk haliyle fakat sisteme otomatik kurma yapamazsin yani.. sen o dvdlerin bikac kopyasını al bence ne olur ne olmaz
  • quote:

eski halinde windowsu kurabbilirsin ilk haliyle fakat sisteme otomatik kurma yapamazsin yani.. sen o dvdlerin bikac kopyasını al bence ne olur ne olmaz

Alıntıları Göster
    EVET
    öncelikle Herrkesin Kurban Bayramı Mubrek olsun.ıce ve güneş kardeşler sağolun.
    ıce.senin cevabını güneş kardeş cevaplamış.

bana gelince.çok iyi rusça bildiğim için :) o konuyu anladım.
    diyor ki.acronisle pqservice nin ydeğini alın ve orada gözüken : mesela
    8.730gb gibi boyuutnu da biryere kaydedin.
    bu elinizdebulunsun.(ıce sende bu olsaydı belki bir şansın olabilirdi)
    sonra yine acronisdisk diye bir programla 8.730 GB partitionoluşturun diyor.
    ben bunu acer 5738 modelin pqservicesi ile denedim.neredeyse oluyordu.
    fakat o model fat benimki ise ntfs.ve hata verdi.
    ancak alt f10 u kabul etti

güneşindostu kardeşim voltaj diye birşey yok.ayrıca bende sevise kurdurmadım beceriksizler yapamadılar.vidasını bile sıkmamışlar ben sıktım.neyse ağzımı bozmayım şimdi.
    bn orjinal vistayı şöyle kurdum:acer 5738 inyedek dvd lerinden kurdum.bilgisayarım sağtıkla özelliklerden de kendi
    dizüstümün altındaki seri nosunu girdim.oldu.ama yine de hem meraktan hem de millete faydalı olsundiye
    p8700 pqservicesini de istiyorum.çok açık konuştum.aklında şüphesi olan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen.

• quote:

EVET

güneşindostu kardeşim voltaj diye birşey yok.ayrıca bende sevise kurdurmadım beceriksizler yapamadılar.vidasını bile sıkmamışlar ben sıktım.neyse ağzımı bozmayım şimdi.
    bn orjinal vistayı şöyle kurdum:acer 5738 inyedek dvd lerinden kurdum.bilgisayarım sağtıkla özelliklerden de kendi
    dizüstümün altındaki seri nosunu girdim.oldu.ama yine de hem meraktan hem de millete faydalı olsundiye
    p8700 pqservicesini de istiyorum.çok açık konuştum.aklında şüphesi olan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen.

Alıntıları Göster
    EVET

• quote:

EVET

Alıntıları Göster
    Bızım,sorunumuz aynımı delibalta1453?

Yanı tam olarak ne yapıcam,nerden başlıcam anlamadım.Benım konuya mesaj atmıssın,bendemı boyle yapmam lazım.Kısaca yazarmısıın.

Yalnız benım laptopun modelı bu;

Acer Aspire 6930G - 843G32Mn

İmaj,vs demıssın ne yapıcam cok lazım laptop kac gundur yapamadım duruyorum oyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 3 Aralık 2009; 14:51:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Bızım,sorunumuz aynımı delibalta1453?

Yanı tam olarak ne yapıcam,nerden başlıcam anlamadım.Benım konuya mesaj atmıssın,bendemı boyle yapmam lazım.Kısaca yazarmısıın.

Yalnız benım laptopun modelı bu;

Acer Aspire 6930G - 843G32Mn

İmaj,vs demıssın ne yapıcam cok lazım laptop kac gundur yapamadım duruyorum oyle.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu başlıkta madur arkadaşlara yardım etmek isteyen ve elinde aynı notebook olan arkadaşlar varsa, serial kopyalanacak diye kaygılanmasın, recovery partitiondan kurulan sistemler notebookun altındaki seriali kullanmıyor yani her notebook için ayrı ayrı recovery partition üretilmiyor..hepsi aynı seriali kullanıyor ..inanmayan everestle windows serialine bakıp notobook un altındaki serialle karşılaştırabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

arkadaşlar bu başlıkta madur arkadaşlara yardım etmek isteyen ve elinde aynı notebook olan arkadaşlar varsa, serial kopyalanacak diye kaygılanmasın, recovery partitiondan kurulan sistemler notebookun altındaki seriali kullanmıyor yani her notebook için ayrı ayrı recovery partition üretilmiyor..hepsi aynı seriali kullanıyor ..inanmayan everestle windows serialine bakıp notobook un altındaki serialle karşılaştırabilir..

Alıntıları Göster
    recoveryi geri getirmek için denenmiş kesin çözümler;
    1.norton ghost programı yardımı ile aynı model bir makineden disk to image şeçeneği ile imaj alın ve bu imajı kendi diskinize yazdırın
    2.dizüstünün hardiskini söküp harici bir kutuya bağlayın sonra recoveriysi sağlam aynı model bir notebook a usb den bağlayıp norton gfost ile disk to disk yapın..ardından alt+f10 ile recovery yaparak sistemi sıfırlayın
    3.bu çözüm profesyoneller için yine norton ghost kullanarak Partition To İmage seçeneği ile sadece recovery partitionun imajını alın ve kendi bilgisayarınıza yazdırdıktan sonra Dos üzerinden mbr düzenleyici programlar yardımı ile Recovery partition ı aktif partition olarak ayarlayın böylece bilgisyarı yeniden başlatınca hiçbir tuşa basmadan recovery başlayacak..sistemi yeniden yükleyin herşey ilk günkü gibi..kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

recoveryi geri getirmek için denenmiş kesin çözümler;
    1.norton ghost programı yardımı ile aynı model bir makineden disk to image şeçeneği ile imaj alın ve bu imajı kendi diskinize yazdırın
    2.dizüstünün hardiskini söküp harici bir kutuya bağlayın sonra recoveriysi sağlam aynı model bir notebook a usb den bağlayıp norton gfost ile disk to disk yapın..ardından alt+f10 ile recovery yaparak sistemi sıfırlayın
    3.bu çözüm profesyoneller için yine norton ghost kullanarak Partition To İmage seçeneği ile sadece recovery partitionun imajını alın ve kendi bilgisayarınıza yazdırdıktan sonra Dos üzerinden mbr düzenleyici programlar yardımı ile Recovery partition ı aktif partition olarak ayarlayın böylece bilgisyarı yeniden başlatınca hiçbir tuşa basmadan recovery başlayacak..sistemi yeniden yükleyin herşey ilk günkü gibi..kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    Mesaja cevap at
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

• quote:

Mesaja cevap at
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

Alıntıları Göster
    ÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF YAAAAAAAAAAAA

YAZDIKLARIM YİNE SİLİNDİ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.