Şimdi Ara

Pr0xy iLe 0yuna Girme.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardım! yaw bu prox kotayı nasıl etkiliyor acaba bilgisi olan varsa yardım etsin
  • 2 saattir ugrasıyor proxyle olmuyor login failand fela diyor ya adıkm adım resimli yapın anlayalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cutty_sagopa

2 saattir ugrasıyor proxyle olmuyor login failand fela diyor ya adıkm adım resimli yapın anlayalım....

Arkadasım Olmamasının Sebebi ya Oyun Tamamen Gitti ya da calısmayan ipleri kuLLanıyorsun Elimden geleni yaptım anlatmak icin anlamadıysan sende bi sorun war
  • vallalhi arklar. denediklerimin hepsinde. en az 3 4 sny lag war. yani proxxy ile girdignizde. lagdan oynanmıyo skill failed oluyo pasoo!! en iyisii beklemek... birde bu verilen ip adresleri ve portlarrdan carı hacklemek mümkün mü?(not:car hackleyecegimden değil bende forumda verilen adressleri de denedim ondan soruyom) içime kurt düştüü
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilindere

vallalhi arklar. denediklerimin hepsinde. en az 3 4 sny lag war. yani proxxy ile girdignizde. lagdan oynanmıyo skill failed oluyo pasoo!! en iyisii beklemek... birde bu verilen ip adresleri ve portlarrdan carı hacklemek mümkün mü?(not:car hackleyecegimden değil bende forumda verilen adressleri de denedim ondan soruyom) içime kurt düştüü

istiosan tarat ;)
  • emege saydı ben farklı bi yontemle oyundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkinggondor

emege saydı ben farklı bi yontemle oyundayım

hide ip mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkinggondor

emege saydı ben farklı bi yontemle oyundayım

SÖYLEDE BİZDE GİRELİM
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.