yardım! yaw bu prox kotayı nasıl etkiliyor acaba bilgisi olan varsa yardım etsin
2 saattir ugrasıyor proxyle olmuyor login failand fela diyor ya adıkm adım resimli yapın anlayalım....
quote:
Orjinalden alıntı: cutty_sagopa
2 saattir ugrasıyor proxyle olmuyor login failand fela diyor ya adıkm adım resimli yapın anlayalım....
Arkadasım Olmamasının Sebebi ya Oyun Tamamen Gitti ya da calısmayan ipleri kuLLanıyorsun Elimden geleni yaptım anlatmak icin anlamadıysan sende bi sorun war
vallalhi arklar. denediklerimin hepsinde. en az 3 4 sny lag war. yani proxxy ile girdignizde. lagdan oynanmıyo skill failed oluyo pasoo!! en iyisii beklemek... birde bu verilen ip adresleri ve portlarrdan carı hacklemek mümkün mü?(not:car hackleyecegimden değil bende forumda verilen adressleri de denedim ondan soruyom) içime kurt düştüü
quote:
Orjinalden alıntı: gilindere
vallalhi arklar. denediklerimin hepsinde. en az 3 4 sny lag war. yani proxxy ile girdignizde. lagdan oynanmıyo skill failed oluyo pasoo!! en iyisii beklemek... birde bu verilen ip adresleri ve portlarrdan carı hacklemek mümkün mü?(not:car hackleyecegimden değil bende forumda verilen adressleri de denedim ondan soruyom) içime kurt düştüü
istiosan tarat ;)
emege saydı ben farklı bi yontemle oyundayım
quote:
Orjinalden alıntı: kkinggondor
hide ip mi?
quote:
Orjinalden alıntı: kkinggondor
SÖYLEDE BİZDE GİRELİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme