Şimdi Ara

PR3 Gelirli Anında İndexlenen 9 Yaşında Haber Sitesi Gov.Tr. Edu.Tr Org.Tr Bel.Tr Av.Tr Linkli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site ismi : y a r i n g a z e t e s i . c o m

Hemen AL Fiyatı : 3500 TL ( PAZARLIK PAYI VARDIR )
    Sitenin aylık getirisi: 600-1000 TL Arası (ADSENSE GELİRİ DEĞİLDİR)
    Sitenin açılış tarihi: 12.05.2003
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber Sitesi
    Günlük hit sayısı, kaynak link: Günlük : 2000-3000 TEKİL İlgilenirseniz Kısa Sürede 15000 - 20000 Tekil hiti yakalarsınız
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8.5 Yaşında
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
    Hosting dahil midir: Hayır
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (WP)
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yoktur
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur

DEVLET SİTELERİNDE FAYDALI BASIN YAYIN ORGANI OLARAK TAVSİYE EDİLMEKTEDİR.

Linki Bulunan ve tavsiye edilidiği bazı siteler :www.ordu.bel.trwww.deu.edu.trwww.oib.gov.trwww.maliye.gov.trhttp://okulweb.meb.gov.trwww.cizre.gov.trwww.sason.gov.trwww.tdk.org.trwww.sarigolsml.k12.trwww.savur.gov.tr sayfalarından backlinkleri bulunmaktadırYukarıdakı Backlinkleri Yasal dır ... Basın yayın organları ve faydalı site olarak tavsiye edilmektedir.

Aylık 600-1000 TL civarı kazanıyorum Tanıtım Reklamlarından.

Neden Satıyorum : Ailevi sağlık problemlerinden dolayı borçlandım borcumu ödemek için acil satıyorum tek sebebi budur. Site çok kalitelidir gerçekten .

BURAYI DİKKATLİ OKUYUNUZ.

Site Dışından alıcılar içinse mail adresi : habersitesi@hotmail.com Mail adresine msn adreslerini ve isim soy isimlerini ve diğer bilgilerini bırakırlarsa memnun olurum.

ADsense ile fazla ilgilenmiyorum sitenin kazancı tanıtım yazısı makale reklamlarından gelmektedir.

Günlük Adsense Geliri 2 ile 2.5 Dolar Arası Değişmektedir

Ciddi Düşünen Kişilere Gerçekten Kazandıracak Bir Sitedir.

Satış İşlemi Türkiye ' nin Neresinde Olursanız olun Dilerseniz Yüz yüze de yapılır.

İsterseniz İzmir'e Gelin Dilerseniz Yol Ücretinizi Ben karşılarım Veya Ben Gelirim Size :)

Site içinden ciddi alıcı iseniz Telefon numaranızı Bırakınız

Ve Daha Bitmedi Yanında HEdiyesi

FİLM Sitesi 500 TL Değerinde Lisanslı Film Sitesi + 30' Dan Fazla Otomatik Film ve Dizi ekleyen Bot + 10 Adet Video Botu + 80 Adet Otomatik Çeşitli Kategorilerde Sitelerden Otomatik İçerik Ekleyen Bot 150 Günlük Lisansı İle Sizlere Hediyedir.

Hediyesi Film Sitesi 7 Yaşında Ve çok güzel film domaini ne sahiptir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jassus -- 14 Haziran 2011; 2:02:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.