Şimdi Ara

Praktica TP 10 HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://prakticatablet.com/index.php?opti...Itemid=110

Bana bu tablet hakkında yardımcı olabilecek kullanan yada ucuz nerden alabilirim her yardıma açığım bugün almaya düşünüyorum mağazasında şuan ellerinde olmadığından satıcı illaki 8.1 satmaya çabaladı ama almışken 10 inç civarı olsun istiyorum almadım bende 8.1 olanı zaten nette yaptığım ufak bir araştırmada google play'in yüklenmedğini ve içinde bulunmadığını öğrendim bu 10 inçlik versiyonunda neler yapabilirim misal en çok merak ettiğim cortex a8 işlemcisi var bu işlemci bana ne avantaj sağlar batman , asphalt 7 , nova gibi oyunları oynamak için alıyorum daha doğrusu Gülücük Praktica'da alman malı olunca güvenli ve 2 yıl garantisini düşünüyorum uygun fiyata bulabiceğim neresi var bu tableti yada bunları desteklermi hertürlü yardıma açığım şimdiden teşekkür ederim .

• Yokmu yahu biraz bilgisini payşalaşacak bir arkadaş , ne zaman bir yardım konusu istesem bi baktıramıyorum kimseye :D
  • 8 inç olan versiyonunu kullananlar var forumda koydum kafaya bu sefer konum alt sıralarda kaybetmiycem bakan çıkıyor yokmu yahu bir babayiğit koca donanımhaberde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azimle uğraştım bir Allahın kulunu konuya çekemedim donanımhabere büyük yardımları için teşekkürler moderatör arkadaşlardan ricadır konuyu kaldırıversinler flood yaptım ard arda mesaj atarak zaten , hem ben salak durumuna düşmemiş olurum saygılar
  • Forum birbirini kollayanların yeri olmuş bunu yazdıgm icn ban yiyebilirim ama demek hakkım sadece düşüncemi belirttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bİ allahın kulunu baktırana kadar konu güncel
  • TP 10 HD'nin özelliklerini inceledim. Güzel bir ürüne benziyor. Size söylenen satış fiyatı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 550 lira fiyat biçtiler daha uygununu bulabilirm diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3md

550 lira fiyat biçtiler daha uygununu bulabilirm diye düşünüyorum

Hocam eğer aceleniz yoksa Google Nexus 7'yi beklemenizi öneririm. 550 TL gibi bir bütçeniz varsa üzerine 100 TL daha verip sizi rahat rahat 2-3 yıl götürebilecek bir tablet sahibi olabilirsiniz. En geç Eylül ayı gibi yurtiçinde de satışa sunulacaktır zaten. Detaylı bilgi için aşağıdaki konu başlığında yer alan videoları incelemenizi öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_63949747/tm.htm
  • hocam valla bütçe ayıralım oda tamam nexus olmasıda süperde şimdi dicem olmucak ama laptop 17 inç masaüstü pc 23 inç 7 inç elime aldığım tabletler oyuncak gibi geliyor 10 inç düşünüyorum şuan tek hedefim 10 inç ve iyi oyunları sıkıntısız oynamak nova 3 , asphalt 7 vs. . .

Yani elinde ikinci el ürün olan herkez önerebilir konuşuruz ikinci elde bakıyorum
  • bunu almak akıl karı değildir angry bird space bile çalıştırmıyor poly pad 250tllik dha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufty44

bunu almak akıl karı değildir angry bird space bile çalıştırmıyor poly pad 250tllik dha iyi

bu ürünü kullanıyorum şu ana kadar açamadığım bir oyun olmadı. üründen memnunum. ama benim ilk aldığım tablette şarj tutma sıkıntısı vardı. servise gönderdim 1 ay kadar bekledi. yolda ekranını kırmışlar para falan istediler. nt mağazalarından almıştım. onlar ürünü teslim alırken tutanak tutuyorlar. o tutanak sayesinde sıkıntı olmadı. ürünümü nt mağazaları 0 ürün ile değiştirdi. servis noktasında sıkıntı çıkabilir. bulunduğunuz ilde yetkili servisi var ise alın. şikayetvar sitesinden bir kaç sıkıntılı yorum var servisi ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

quote:

Orijinalden alıntı: yusufty44

bunu almak akıl karı değildir angry bird space bile çalıştırmıyor poly pad 250tllik dha iyi

bu ürünü kullanıyorum şu ana kadar açamadığım bir oyun olmadı. üründen memnunum. ama benim ilk aldığım tablette şarj tutma sıkıntısı vardı. servise gönderdim 1 ay kadar bekledi. yolda ekranını kırmışlar para falan istediler. nt mağazalarından almıştım. onlar ürünü teslim alırken tutanak tutuyorlar. o tutanak sayesinde sıkıntı olmadı. ürünümü nt mağazaları 0 ürün ile değiştirdi. servis noktasında sıkıntı çıkabilir. bulunduğunuz ilde yetkili servisi var ise alın. şikayetvar sitesinden bir kaç sıkıntılı yorum var servisi ile ilgili.

aynen, bende okumustum.. biraz sorunlu bi servismis...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.