Şimdi Ara

Pratik! uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,

İnternet üzerinden derlediğim hoş pratik bilgileri Android uygulaması haline getirdim.
    İçerisinde bir çok konuda pratik bilgi mevcut ve hepsi görsellerle desteklenmiş. Sıkılmadan göz atabilirsiniz.

Uygulamamın adı Pratik!
    Google Play'den indirebilirsiniz: Pratik!
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serkancay.pratik

Pratik! uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkancay -- 26 Ocak 2015; 19:08:11 >

• Ben indirdim cok guzel ve yararli bi uygulama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldız verdim . .

• 5 yıldız vermek istedim ancak öyle bir buton yada menü bulamadım.
  • 5 yıldız 🌟 verdim

• Ayferugur A kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için teşekkürler :)
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    5 yıldızı uygun gördüğünüz için teşekkürler.
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, oylama için uygulama içinden bir bağlantı vermedim. Play Store'dan uygulamayı bulup değerlendirmenizi yapabilirsiniz. 5 yıldıza layık gördüğünüz için teşekkürler.
  • 5 yıldızı uygun gördüğünüz için teşekkürler.
  • Iyiymis

• Gerçekten güzel tebrik ederim

• 5☆

• Eline sağlık 5 🌟

• vay cidden harika tebrikler

• Çok güzel bir uygulama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten asıl ben teşekkür ederim arkadaşlar. Beğendiğiniz ve değerlendirdiğiniz için.
  • 1 verdim, daha doğrusu vermek isterdim çünkü android kullanmıyorum. bu program değil ki, internetteki ucuz bilgilerin copy paste edilip text halinde yazılmış (!) ve de gram emek harcanmamış boş bir şey. sırf sahibi türk diye saçma sapan uygulamalara 5 vermek neyin kafası arkadaş?

• Wheel kullanıcısına yanıt
    Öncelikle her türlü fikre kesinlikle saygım vardır.
    Nasıl bir şey bekliyorsunuz? Bir geliştirici bu pratik bilgileri kendi mi keşfetsin? Bir geliştiricinin görevi içerik üretmek midir yoksa var olan içerikleri daha pratik bir biçimde sunmak mıdır? Bilgiler size ucuz gelebilir bu ayrı mesele fakat zaten uygulamamı tanıtırken internetten derlediğim bilgiler diye yazdım. Sırf kopyala/yapıştır olduğunu nerden anladınız? Uygulama yazılırken yanımda mıydınız? O bilgilerin derleme aşamasında bulundunuz mu? Acaba hangisi gerçekten doğrudur vs. diye? Resimlerin tek tek hazırlanma aşamasında bulundunuz mu? Tasarım sürecinde yer aldınız mı?

Kusura bakmayın eğer eleştiriniz sadece uygulamanın olmamış/kötü yanları üzerine olsaydı böyle bir yanıt vermek istemezdim. Ancak bahsettiğiniz şey emeği hiçe saymaktır. Hele de özveriyle geliştirilen bir şey için. Arkadaşların değerlendirmeleri de tamamen kendi özgür değerlendirmeleri, kendi fikriniz sizi bağlar ama diğer arkadaşları neden eleştiriyorsunuz onu da pek anlayamadım doğrusu.

Yine de geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkancay -- 15 Şubat 2015; 22:13:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.