Şimdi Ara

PRATİSYEN DOKTOR MAAŞLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olum duim okuyorum biz bile yeni mezunken 100kyı zor görüyoruz siz nasıl 100k alcaksiniz aw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CH3COOH C kullanıcısına yanıt
    Ben de şaşırdım hocam jsae mezunları bile yeni mezunken bu kadar kazanmıyorlar .

• Hocam yanlış anlaşılmasın bu genelde Los Angeles'ın ortalaması. Beverly Hills civarında ortalama 1myi geçebiliyor.

• Doktorlar şuan iyi kazanıyor ama 10-15 sene önceye göre döviz bazında bakınca az kazanıyor. Doktor enflasyonu da yavaş yavaş oluşmaya başladı. Eskiden özele geçen bir doktor nefis paralar alırken eski şatafatı kalmadı artık çok niteliği olmayan doktorlar doluşmuş yeni özellere en azından ben böyle görüyorum.

• Doktorların kazançta altın çağı reisin ya devlet ya muayenehane demesi olan 2014’ten öncesi ve 2010’dan sonrasıydı. Babam yardoç’tan doçentliğe geçecekti. Aynı zamanda kliniğinde obezite cerrahisi yapıyordu o zaman yapabilen çok az adam vardı. Sonra reis ya klinik ya üniversite diyince doçentliği yakmamak için klinik kapandı. Çoğu doktora da böyle olmuş o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Zaten nitelikli olsa 100k degil 300k filan alır şuanın piyasasında forumda devletteki maaslardan bahsediyorlar kimse özel hastane maasından bahsetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az dedin, 90-100 milyar dolar arası kazanıyorlar. Elon Musk bunların kölesi falan hatta öyle biliyorum. Dünyanın gizli yöneticileri doktorlar.

• Duim=Kaptanlık oluyor :d dalga geçmiyordum

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    Baban ne kadar kazanıyor simdi aylık

• Ulan ben karnım doysun diye yemekten çok ekmek yiyorum . Doktorlar bukadar kazanıyorsa ben niye böyle fakir yasıyorum milleti kandırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorların aldığı para yaptıkları uzmanlıktan tut çalıştıkları hastaneye, tuttukları nöbet sayısına kadar her şeye göre değişiyor. Eğer yeni mezun tusa da girip devlette uzmanlığını yapan birini düşünürsek: sabit bir memur maaşı, hastaneden döner sermaye ve nöbet parası alırlar. Maaş alabilecekleri max nöbet sayısı da bellidir yani ayda 20 nöbet tutup ona göre maaş alamazlar.

Sonuç olarak bu senaryoda çalışan biri 45-60k arası alır (nöbetine ve hastane dönerine bağlı)

Ancak uzmanlığını bitirmiş vs vs bir süredir doktorluk yapan birinin maaşını tahmin etmek daha zor bence. Çok değişken var.

Yani doktorlar min 100k alıyor diye atmayın arkadaşlar, insanlarda yanlış düşünceler oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JadeR -- 15 Eylül 2023; 9:8:13 >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Özel muayene olduğundan doçentlerle proflar iyi kazanıyor. Bu kadarını söyleyim. Cerrah olanlar çok daha iyi kazanıyordur.
    Bence uzmanlar ve asistanlar hak ettiğinin altında.

• asgari + yol ?

• up

• aile hekimleri ne kadar alıyor

• bizim aile hekimi 95k alıyormuş  

• animekizicanavari kullanıcısına yanıt
    Acildekilerden biraz fazla

• animekizicanavari kullanıcısına yanıt
    Çok değil ama iş yükü az

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.