Şimdi Ara

pre-hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pre almayı düşünüyorum ama login olmam gerekiyo login olursamda hacklenebilirim napayım

• login olunca hackleneceğini düşünüosan o tehlike geçene kadar beklemeni öneriirim. yada oyundayken power up dan al deyince almıyormu.. siteye mi yönlendiriyor. tehlike görüyosan tehlike geçene kadar bekle
  • Bnce site hack li değil hacklenen herkes siteyi sucluo web te gırdıgınız bır sıtedekı flash tan bile vırus yıyebılrısnz saygılar ( ayrıca tavsiyem deepfreze )
  • Abi Deep Freeze Tavsiye Edionda Oda Gıcık Bişi Bea...
  • yaw bence sitede hack yok o kadar şifre değiştir dim hrşey yaptım bişe olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinekk

yaw bence sitede hack yok o kadar şifre değiştir dim hrşey yaptım bişe olmadı

aynen neredeyse hergün şifremi deiştiriyorum bişy olmuyor hepsi yalan bence nezaman trade yapsam şifre deiştiriyorum artık aklım başıma geldi fakat trojan yedim 5 dakka önce mecbur format atıcam şifremide değiştiremedim site kapalı itemleri arkadaaşa aktardım

• azınla sölüyorsun değiştirdim diyosun sadece login bölümü hacklendi bende hacklendmi siteden fakat zamanında haberim oldu ve itemlerimi kaybetmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.