Şimdi Ara

Pre Seasonda Weste Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TR Serverinde Dia 5 0 lp hesabım var. Elosu 0 lpde üst üste bozgun aldığım için düşük son 2 ayda sadece düşmemesi için 2 oyun attım. Sorum şu, 11 kasım (veya 10 kasım yanlış hatırlıyor olabilirim) tarihinde sezon bitip pre seasona geçtiğinde ben EUWest'e geçiş yapsam westte diamond çerçevem, simgem ve elom olur mu ? Gerçi elo fazla önemli değil yine yükselirim ama çerçevem ve geçen sezonum diamond olarak mı görünür yoksa geçiş elosu düşmesinden dolayı plat olarak mı ? Ya çok laf kalabalığı yaptım özetle westte dia çerçevesiyle yeni sezona başlamak istiyorum böyle bir şey mümkün mü mümkünse nasıl ?

• Çerçeveni al sonra geç derim.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon sonu ödüllerini aldıktan sonra geçersen bir sorun olmaz ama şöyle söyleyeyim trde diamond 5 olan biri weste geçtiğinde plat 3-4 arasında başlayabiliyor.
  • Odulleri aldiktan sonra gec sıkıntı yasayabilirsin belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telax

Merhaba arkadaşlar.

TR Serverinde Dia 5 0 lp hesabım var. Elosu 0 lpde üst üste bozgun aldığım için düşük son 2 ayda sadece düşmemesi için 2 oyun attım. Sorum şu, 11 kasım (veya 10 kasım yanlış hatırlıyor olabilirim) tarihinde sezon bitip pre seasona geçtiğinde ben EUWest'e geçiş yapsam westte diamond çerçevem, simgem ve elom olur mu ? Gerçi elo fazla önemli değil yine yükselirim ama çerçevem ve geçen sezonum diamond olarak mı görünür yoksa geçiş elosu düşmesinden dolayı plat olarak mı ? Ya çok laf kalabalığı yaptım özetle westte dia çerçevesiyle yeni sezona başlamak istiyorum böyle bir şey mümkün mü mümkünse nasıl ?

Sezonu TR'de bitir sonra geç oldu bitti.

• Sezon ödülleri dağıtıldıktan sonra geç önerisinde hemfikirsiniz sanırım. Peki bu ödüller 11 kasımda mı yoksa 5. sezonun başında mı geçecek elimize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • server değiştirince çerçeve gidiyor mu arkadaşlar çerçeveyi aldıktan sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödülleri topla gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.