Şimdi Ara

PRE var oyuna gıremıorm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gardan

quote:

Orjinalden alıntı: JJoeYY

quote:

Orjinalden alıntı: JimJim

ya kardeş alınma ama bız ona parasıyla rezıl olmak dıyoruz tabı eğer server larda bı bozukluk yoksa...

ayda 7.33€ verıorm oyuna bu parayla rezil oluosam bana sende konusmalarınla rezıl oluosun baskaları gıbı saatlerce 2 entera arda arda abanaacak kadar vaktım yok vaktım degerlı bnım zamanımla rezıl olacagıma paramla olurum

entere abanacak vaktin yok ama buraya gereksiz topic acmaya vaktin var öylemi?

sana öyle gelebilir ama tarihe bakarsan 11 eylul gecesı 3 gunluk konu o an söyledım bunu cunku gıremıodum eger buda gereksız topic

• Evet bu konu her yerde konuşuluyo.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gardan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JimJim

ya kardeş alınma ama bız ona parasıyla rezıl olmak dıyoruz tabı eğer server larda bı bozukluk yoksa...

ayda 7.33€ verıorm oyuna bu parayla rezil oluosam bana sende konusmalarınla rezıl oluosun baskaları gıbı saatlerce 2 entera arda arda abanaacak kadar vaktım yok vaktım degerlı bnım zamanımla rezıl olacagıma paramla olurum

entere abanacak vaktin yok ama buraya gereksiz topic acmaya vaktin var öylemi?

sana öyle gelebilir ama tarihe bakarsan 11 eylul gecesı 3 gunluk konu o an söyledım bunu cunku gıremıodum eger buda gereksız topic

• ADİ k2
  • bide cik ve manner olayı kalktı diodunuz ben topic açamıorum onun için buraya yazıorum
    biz apos party yapıoduk bi açık sarı nikli yani eziğin biri geldi denemek için partya aldık onu lwl atlayınca kafada bişi dönerya heh eziğin kafada ondan döndü bi baktım manner geldi eğer ss koymayı bilseydim ss yi koyardım ama bilmiorum biri öğretsinde koyuyum

beyler bişi sorcam bronze prem alırsak yani sitediğimiz serwera tek atamıozmu
  • serverın %80 i sizin ya :D %80 prelilerin hepsi girmiştir bu yüzden sana yer kalmamıştır.
  • yazık yaww kaç para verion ben giderim 4 dane dondurma alırım o paraya
  • sende var bişi
    quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

ben girdim c1 tek atıyo oyundayım beyler bendemi cenabetlik var yaw kimse giremiyo ben giriyom nası oluyo bu iş anlamadım
  • serverlara rest geldiğinde server yeniden başlarken login server active olursa oyuna girer login olursun ama gireceğin server daha hazır durumda olmadığından öle dandinibir hata gelir.biraz bekleyim öle dene kesin girer.

ayrıca sen paralı kullanıcısın die serverlar arkadasın dediği gibi kapasitesi sana hiç bir zaman dolmaz ve dolamaz.sen paralısın die ilk gelen presiz oyuncu dc edilir ve yerine premium kullanıcı alınır

yani server sana hiç bir zaman full deil. full deolsa illa sana yer açarlar rahat ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Terminator_3

ben girdim c1 tek atıyo oyundayım beyler bendemi cenabetlik var yaw kimse giremiyo ben giriyom nası oluyo bu iş anlamadım

evt sende cenabetlik var
  • Server kapasitesi dolunca ...tabi preli kullanıcılarla boyle bir hata verior....normal birsey
  • pre yok ama giriom
  • Premiumda gelen ex ler artıyordu biri bana apos yada derudan kaç xp geldiğini söyleyebilir mi?
  • ben ilkk giriyorum bakıyorum girmek istediğim sever nonpre verio bos girilebilen bi severa giriyorum char seçme ekranına geliyorum.sora back diyorum girmek istediğim severa tıklıyorum oluo bazen olmuoda ama bu işlemde serverlar bi reflesh oluo,çıkanlar çıkıo o sırada yer açılırsa girion bi kaç defada oluo garanti verememde
  • hem para ver hemde oyuna gireme eminim çok sinir bişey
  • server da bir sorun yada server boşaltılıosa zaten kimse giremio
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.