Şimdi Ara

Pre'ye Hayır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende pre almama taraftarıyım 20 ytl ye pre alcama burdan 20 ytl ye 2 gb alırım he
  • a<rkadaslar bendede premium yok ama premiuma karsı deilim cunku adamlar para harcamıs oyun icin harcadıgı emegin karsılıgını bence almalılar
  • huseyin kardes tebrikler ama bende su ana kadar pre almadım sevbebi kredi kartı bulamammam
  • yani arkaslar bosuna para bi oyun için degmezz
  • adamda babasının hayrına yapıyo o oyunu demi
  • ya knighta her gün tek tık gircemde nolcak eksik kalsın 1 saat uğraşır gene girerim
  • preye hayırmış sebep? bana sebebini açıklarmısın????
  • Gold premi alırım tek tık girerim scrollarımı satar para kazanırım
  • SİYASET YAPMAK İSTEMEM AMA SONUCTA BU BİR AMERİKAN ŞİRKETİ.. VE.. SADECE PARA VERENE HİZMET VERİYO ONUDA TAM VERMİYO VE AMERİKAN ŞİRKETİ OLDUĞU İCİN VERDİĞMİZ PARALAR FİLİSTİNDE IRAKTA.. LÜBNANDA KARDEŞLERİMİZİN KAFASINA BOMBA OLARAK YAĞYO BELKİ GÜN GELCEK BİZİM KAFAMIZDA YAĞACAK... saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOAGANOSİE -- 7 Kasım 2006; 21:33:15 >
  • pfff preye hayırmış sen begenmiyosan bize ne bende var paşalar gibi hergün tek tık 1 saat uğraşmıyom
  • iyi alma o zaman adam kafana silah mı dayıyo al diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

Gold premi alırım tek tık girerim scrollarımı satar para kazanırım

+1 (silver)
  • bence preye gerek yok 5 dk. deneyip giriyorum zaten.Birinci seferde olmazsa 2. seferde giriyorum mutlaka
  • tabii ki hayır o k2 ye para kazandıracak kadar a...l deilim servera giremessem ve oynamak istersem private serverlar var k2 ye ve pre alanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4R -- 8 Kasım 2006; 0:35:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pay2play

bende pre almama taraftarıyım 20 ytl ye pre alcama burdan 20 ytl ye 2 gb alırım he

server girip girdiğin anda dc olurken gb den nası yararlanacan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toto1990

quote:

Orjinalden alıntı: pay2play

bende pre almama taraftarıyım 20 ytl ye pre alcama burdan 20 ytl ye 2 gb alırım he

server girip girdiğin anda dc olurken gb den nası yararlanacan?

oda mantıklı oyuna giremedikten sora oyunda 100gb olsa ne olur olmasa neolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 8 Kasım 2006; 1:46:12 >

• gereksiz konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.