Şimdi Ara

Prego 4023 Trio Mama Sandalyesi 99tl(Piyasada 900tl üzeri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
7.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni arayan soran yok.Ama havaleyi daha yapmadım daha ondanmı acaba?
  • Bu prego mama sandalyesi ihya etti bizi
  • evet 100tl hediye çeki verdiler sağolsunlar. para iadesi 3-5 iş günü içerisinde olacakmış
  • Yarın sabah havale yapayım bari daha süresi bitmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de arayan soran olmadı ama 100 tl çek yüklemişler.

Yukko in, HB out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 4 Ekim 2017; 18:1:3 >
  • Yukko adamdır:)

• Çek yüklenen arkadaşlar ödemeyi kredi kartı ile yapanlarmı?Havale ile alıp havaleyi daha göndermeyip çek yüklenen varmı?
    Ona göre çek gelecekse havaleyi yapayım :)
  • aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subtl3 -- 4 Ekim 2017; 18:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Çek yüklenen arkadaşlar ödemeyi kredi kartı ile yapanlarmı?Havale ile alıp havaleyi daha göndermeyip çek yüklenen varmı?
    Ona göre çek gelecekse havaleyi yapayım :)

hocam yazmayacaktim. ama birden çok yazdiniz bende cevap vereyim.. boyle bir kurumun sitesinde bile 100 lira riske giremiyorsaniz sıcak firsatlsr size göre değil... sorunuzun cevabi ise durdugunuz hata

• okitai kullanıcısına yanıt
    havaleyi yaptım az önce :)
  • Beni de ikindi vakti aradılar. Teknik bir sorundan dolayı ürün fiyatının hatalı girildiğini, bu şartlarda ürünü gönderemeyeceklerini ancak müşteri memnuniyeti adına 100 liralık çek tanımlayacaklarını söylediler. Dürüstçe durumu aktardılar ve bunu olabildiğince kibar bir uslupla yaptılar. Ben de uzatmadan tamam dedim.

Bu tavırları HB ve tüm sanal firmalara örnek olmalı.

Yalnız bana ceki aktifleştirebilmem için önce 100 tllik alışveriş yapmam gerektiğini soylediler ya da ben tam doğru anlayamadım. Şimdi baktım çek tanımlanmış bile ama aktif mi değil mi bilmiyorum. Sizdeki durum nedir?

edit: çek sadece anne-bebek kategorisinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 4 Ekim 2017; 19:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkhan

evet 100tl hediye çeki verdiler sağolsunlar. para iadesi 3-5 iş günü içerisinde olacakmış

Hocam iptal edip 100 tl çek vermişler fakat para iadesine dair bi ifade yok. İade edeceklerini söylediler mi. Beni arayan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Beni de ikindi vakti aradılar. Teknik bir sorundan dolayı ürün fiyatının hatalı girildiğini, bu şartlarda ürünü gönderemeyeceklerini ancak müşteri memnuniyeti adına 100 liralık çek tanımlayacaklarını söylediler. Dürüstçe durumu aktardılar ve bunu olabildiğince kibar bir uslupla yaptılar. Ben de uzatmadan tamam dedim.

Bu tavırları HB ve tüm sanal firmalara örnek olmalı.

Yalnız bana ceki aktifleştirebilmem için önce 100 tllik alışveriş yapmam gerektiğini soylediler ya da ben tam doğru anlayamadım. Şimdi baktım çek tanımlanmış bile ama aktif mi değil mi bilmiyorum. Sizdeki durum nedir?

edit: çek sadece anne-bebek kategorisinde geçerli.

Bende şöyle diyor

Prego 4023 Trio Mama Sandalyesi 99tl(Piyasada 900tl üzeri)

• 100 liralık çeke 40 lira verebilirim mesajla ulaşın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c888

100 liralık çeke 40 lira verebilirim mesajla ulaşın lütfen.

Aha tam ölücü Ölücülülere ölücülük yapmaya calisani ilk defa görüyorum Adamlar alt limitsiz çek vermişler kardeşim niye sana 40 tl ye versinler
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı alınabilecek ne var? Yeni doğan bir bebe için hediye lazım. Biraz yardımcı olun.
  • hadi yine iyisiniz beleşten 100 tl. kazandınız :)
    prego mağdurları konusu açamayacağınız için üzüldüm doğrusu :)
    hb. olsaydı 25 tl.lik kuponla kandırmaya çalışırdı
  • Online Alışverişe Yeni Bir Soluk, Yukko...
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Beze yüklen Hocam.Bebek arabasi, Biberon vs olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Özellikle sordu. 3-5 iş günü içersinde para yatacak dedi. Ama hrlen yatmadı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.