Şimdi Ara

Premier League Takımlarının Süper Lig Karşılıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her ne kadar iki lig birbirini benzemese bu uzun zamandır ilgimi çeken bir konu düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci's -- 1 Eylül 2020; 17:32:55 >

• Başak - City (Yeni piyasaya çıkan son yılların başarılı takımı.)
    TS - Liverpool (Yıllardır şampiyon olamayan diğerlerinden daha mütevazi bütçeyle kurulmuş bir takım.)
    BJK - Arsenal (Biriyle Türkler 3. oluyor diye dalga geçiyor diğeriyle İngilizler 4.)
    FB - ManU (Eski günlerine dönmek için her yıl milyonlarca euro harcayıp sıfırdan takım kuran her sene sonu hüsrana uğrayan iki takım.)
    GS - Spurs (Zamanlarının çok büyük teknik direktörleriyken gelişen futbola ayak uyduramayan iki TD. FT ve Mourinho. Ayrıca büyük harcamalar yaparak aldıkları adamlardan katkı alamadılar.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa - Leicester
  • Süperlig izlemiyorum hocam, bazen sıkıntıdan izliyorum büyük takım maçlarını falan ama küfür edip kapıyorum yarısında g okadar uyku verici kötü futbol oynanıyorki, Bu konuya Dava açabilir İngilizler PL takımlarına hakaretten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 1 Eylül 2020; 22:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Başak - City (Yeni piyasaya çıkan son yılların başarılı takımı.)
    TS - Liverpool (Yıllardır şampiyon olamayan diğerlerinden daha mütevazi bütçeyle kurulmuş bir takım.)
    BJK - Arsenal (Biriyle Türkler 3. oluyor diye dalga geçiyor diğeriyle İngilizler 4.)
    FB - ManU (Eski günlerine dönmek için her yıl milyonlarca euro harcayıp sıfırdan takım kuran her sene sonu hüsrana uğrayan iki takım.)
    GS - Spurs (Zamanlarının çok büyük teknik direktörleriyken gelişen futbola ayak uyduramayan iki TD. FT ve Mourinho. Ayrıca büyük harcamalar yaparak aldıkları adamlardan katkı alamadılar.)
    Hmm.. son yıllarda ligi domine eden takıma spurs demek biraz garip olmuş, fatih terim modern futbola ayak uydursa nolacak kim bilir

• ufo.361 kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar alındınız ki. Başarı olarak bakmadım. Benzerlik bulmaya çalıştım. Yoksa geçen sene güle oynaya şampiyon olan Liverpool-TS benzetmesi var size gelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 2 Eylül 2020; 0:56:57 >
  • Gs-ManU(Tarihi Dünyada tanınırlığı vs. olarak Trde Gsye en çok benzeyen takım olduğu kanaatindeyim)
    fb-Arsenal(Senelerdir başarısız yönetim hamleleri ve son yıllarda oluşan "loserlık" )
    Bjk-Liverpool(Taraftarın güçlü bir potansiyeli olması seneler sonra başarılı olması ve bu başarıyı sürdürmesi açısından benzetiyorum(Taliscalı Marcelo'lu yıllar) )
    Ts-Tottenham(Uzun zamandır şampiyonluğa yaklaşamaması ama son dönemlerde iyi bir yapılandırmaya iyi yerlere gelmesi)
    ibfk-City

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci's -- 7 Eylül 2020; 12:59:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci's

Gs-ManU(Tarihi Dünyada tanınırlığı vs. olarak Trde Gsye en çok benzeyen takım olduğu kanaatindeyim)
    fb-Arsenal(Senelerdir başarısız yönetim hamleleri ve son yıllarda oluşan "loserlık" )
    Bjk-Liverpool(Taraftarın güçlü bir potansiyeli olması seneler sonra başarılı olması ve bu başarıyı sürdürmesi açısından benzetiyorum(Taliscalı Marcelo'lu yıllar) )
    Ts-Tottenham(Uzun zamandır şampiyonluğa yaklaşamaması ama son dönemlerde iyi bir yapılandırmaya iyi yerlere gelmesi)
    ibfk-City
    fb chelsea bence bütçe var ama son dönemlerde kupa yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.