Şimdi Ara

Premier Lig'de kume dusen takim 100m£ alacak! (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Premier Lig’de yayın geliri dudak uçuklatıyor: 2017 yılında sonuncu takıma 100 milyon Pound...
    Premier Lig’de yayın geliri dudak uçuklatıyor: Sonuncuya 100 milyon!

HTSPOR

Premier Lig kulüpleri, ABD’de yapılan yeni yayın anlaşmasıyla servetlerine servet katacak.

NBC Universal’ın 500 milyon Pound’a Premier Lig’in 6 yıllık yayın hakkını satın aldı. Böylece şu an 3 milyar 200 milyon Pound olan ligin toplam değeri iyice artacak.

Bunun 2.4 milyar Pound’unu yurt dışı yayın gelirleri oluşturuyor. 2017’de, Premier’i sonuncu bitiren takımın 100 milyon Pound’luk bir yayın gelirine sahip olması bekleniyor.
    Cidden ayri bir dunya orasi.Halimize uzuluyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar kume duşup bizim uç buyuklerden birini satın alabiliyo neredeyse bu nedir

• İngilizler saçma para dağıtmaya devam edicek demekki. Uefanın yeni önlemler alması lazım bu ffp sadece orta seviye takımları kısıtlıyor. Abuk subuk 100-150 milyon euro gibi astronomik rakamları daha sık duyacaksak futbol bitiyor demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

İngilizler saçma para dağıtmaya devam edicek demekki. Uefanın yeni önlemler alması lazım bu ffp sadece orta seviye takımları kısıtlıyor. Abuk subuk 100-150 milyon euro gibi astronomik rakamları daha sık duyacaksak futbol bitiyor demektir.

Bunun 2.4 milyar Pound’unu yurt dışı yayın gelirleri oluşturuyor.
  • 100 milyon euro da yayın geliri ekle.

• Bırakın bu İngilizler laylaylom geyiğini. Adamların ligi dünyanın her yerinde takip ediliyor. Senin dandik ligini Türkiye'de bile takip etmiyor insanlar.

Adamlar futbol oynuyor, rekabet var. Şikecileri korumuyorlar, herkes futbol oynuyor, oyunu çirkinleştirmeye çalışana ilk kendi taraftarı tepki gösteriyor.

Onların küme düşen takımı 100 milyon sterlin alıyor, bizimkisi 7 milyon sterlin.
  • senelerdir sampiyonlar liginde final bile goremeyen takimlarin oldugu bir ligi suru psikolojisiyle dunyanin en iyi ligi diye takip eden birsuru kisi var. onlar izleyiciyi yoluyor, takimlar onlari yoluyor, daha akilli takimlar da balonlari satip onlari yoluyor. ama herkes halinden memnun. sonra bu sene ispanya hegomonyasi bitsin diye aglarlar. bu balon alim-satim limited sirketine siz bu paralari bayildikca daha 10 yil ispanyollar ambargo koyacak 🇪🇸

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

senelerdir sampiyonlar liginde final bile goremeyen takimlarin oldugu bir ligi suru psikolojisiyle dunyanin en iyi ligi diye takip eden birsuru kisi var. onlar izleyiciyi yoluyor, takimlar onlari yoluyor, daha akilli takimlar da balonlari satip onlari yoluyor. ama herkes halinden memnun. sonra bu sene ispanya hegomonyasi bitsin diye aglarlar. bu balon alim-satim limited sirketine siz bu paralari bayildikca daha 10 yil ispanyollar ambargo koyacak 🇪🇸

Avrupa futbolunu 2013 de izlemeye başladın sanırım yazdıklarının başka mantıklı bir açıklaması yok.
  • ben la ligacıyım. finalistler şampiyonlar ispanyadan çıkıyor. ispanyanın 5.sini 6. sını ingilterenin 2.sine eşit olarak görüyorum
  • Şampiyonlar ligine ispanyollarin ambargo koyması ligin genel seyir zevkini etkilemez. Ben de seviyorum ingiltere ligini, tempo rekabet hangi maçı acarsan ac garanti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

100 milyon euro da yayın geliri ekle.

/>

Sterlin

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Bırakın bu İngilizler laylaylom geyiğini. Adamların ligi dünyanın her yerinde takip ediliyor. Senin dandik ligini Türkiye'de bile takip etmiyor insanlar.

Adamlar futbol oynuyor, rekabet var. Şikecileri korumuyorlar, herkes futbol oynuyor, oyunu çirkinleştirmeye çalışana ilk kendi taraftarı tepki gösteriyor.

Onların küme düşen takımı 100 milyon sterlin alıyor, bizimkisi 7 milyon sterlin.

Dünyanın en ilginç şeyi sikeci Galatasarayin taraftarinin sikeden yakınması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

senelerdir sampiyonlar liginde final bile goremeyen takimlarin oldugu bir ligi suru psikolojisiyle dunyanin en iyi ligi diye takip eden birsuru kisi var. onlar izleyiciyi yoluyor, takimlar onlari yoluyor, daha akilli takimlar da balonlari satip onlari yoluyor. ama herkes halinden memnun. sonra bu sene ispanya hegomonyasi bitsin diye aglarlar. bu balon alim-satim limited sirketine siz bu paralari bayildikca daha 10 yil ispanyollar ambargo koyacak 🇪🇸

4 yıl önce chelsea almadı mı kupayı? Görende 50 yıl geçti sanır.

• 4 yil once dediginden beri 3 ispanyol 1 alman takimi sampiyon oldu. 1 italyan takimi da final oynadi. istersen daha da genisletelim, son 10 senede 2 kere ingilizler olabilmis. @Cane®

2004'ten beri izliyorum. ingilizlerin en yukseldigi donem 2004-2008 arasidir. o zaman bile bu hegomonya yoktu. hatta istersen sana avrupa futbol tarihinde hangi ulke temsilcileri kac kupa kazanmis listesini vereyim o zaman tekrar soylersin 2013 muymus 1913 muymus
    @Virgil van Dijk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.