Şimdi Ara

Premier lig maçı gibiydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle Galatasaray'ın hazırlanış olarak çok güzel golleri vardı, 2 tane çok güzel şut ile süper goller vardı, süper bir fizik mücadele vardı, tempo vardı, birbirleri ie uğraşmayan sadece futbolu düşünen futbolcular vardı, çok çok iyi bir hakem vardı.
    Kısacası ben çok keyif aldım, her 2 takım da üst düzey olduklarını kanıtladılar.

Tebrikler Galatasaray ve Sivasspor.

• katılıyorum sana seyır zevkı cok ıyıdı gercekten macın her dakıkası heycanlıydı .kutlamak lazım futbolcuları
  • Seyir zevki güzeldi de.Premier Ligle karşılaştırılamaz.Biz futbol oynuyorsak onlar başka bir şey oynuyor..
    Bir kere bir takım bu kadar kötü duran top kullanmaz.Birde Gs kontra yaparken çok yavaşlıyor.İngilizce çat arapasını yolluyor adam.50 metrelik yerden arapas atıyor adam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Seyir zevki güzeldi de.Premier Ligle karşılaştırılamaz.Biz futbol oynuyorsak onlar başka bir şey oynuyor..
    Bir kere bir takım bu kadar kötü duran top kullanmaz.Birde Gs kontra yaparken çok yavaşlıyor.İngilizce çat arapasını yolluyor adam.50 metrelik yerden arapas atıyor adam.

Edit: İngilizce İngiliz
    Nerden yazdım hiç anlamadım
  • quote:

quote:

Seyir zevki güzeldi de.Premier Ligle karşılaştırılamaz.Biz futbol oynuyorsak onlar başka bir şey oynuyor..

Edit: İngilizce İngiliz
    Nerden yazdım hiç anlamadım

Olsun anlaşılıyordu

• Şampiyonlugumuz hayırlı olsun.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GALATASARAY
  • quote:

Orjinalden alıntı: bUrsA

Şampiyonlugumuz hayırlı olsun.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GALATASARAY

/>
  • yorucu ama harika bir yolculuk ,el kol hareket çeken ve kaçan sivaslılar, hatalı goller , kötü saha , o iğrenç tribünde başarılan kareografi , dönüş çilesi ve ilginç sivas havası , sivas gol atınca dönüp bize hareket çeken şerefli basın mensupları , gol anındaki arjantin tribünü edasıyla gol sevinci , ayhanın füzesi , bitmeyen yollar ve hayatımda gördüğüm en şeker polisler ...

yavaş yavaş kendime geliyorum ama herşeyden önemlisi bunların hepsine değecek bir GALATASARAY...

gölgen gibi adım adım peşindeyiz Galatasarayım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.