Şimdi Ara

premier lig müziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce birçok kere açılmıs ama benim aradığım zombi -nation değil maç baslamadan önce çıkıyo ryan giggs,okacha top sektiriyo orda çalan müzik lazım bileniniz vardır mutlaka

• Zombie Nation - OHOHOHOH
  • yok bu değil bitane daha var
  • yok bu değil bitane daha var
  • zombie nation-kernkraft
    bende aylarca aradım.ama yanıtı burda buldum
  • yaw bu diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllll zombie nation-kernkraft dan bahsetmiyorum baska birtane daha var maç baslamadan hemen önce çıkıyor ryan giggs,okacha top sektiriyor arka fonda çalan parçayı arıyorum ZOMBIE NATION değil

• allah allah ben de merak ettim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun cevabını bence ntv spor servisi daha iyi bilir nede olsa premier ligi onlar yayınlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: okeyn

zombie nation-kernkraft
    bende aylarca aradım.ama yanıtı burda buldum

bu
  • dostum elimizde bu var nabak sende bişey beğenmiyon idare et artık.dediğin şarkıyı anlayabilmiş deelim
  • link bilen varsa yazabilir mi ya bende kac aydır arıyorum
  • Boston Bruins Goal Song- Best Goal Song Ever

Buda NTV deki premier ligi reklamı verirken arkadaki çalan fon şarki..süperdir...
  • arkadaslar nerden bulcaz bu müzikleri ya bi link verin yada bulmanın yollarını yazın
  • Mp3 indirmenin en iyi yolu paylaşim programlarıdır.
    BEARSHARE Programını tavsiye ederim..

Programın deneme sürümü ::::

http://www.softpedia.com/progDownload/BearShare--beta-Download-7072.html
  • arkadaşlar peki ntv'nin bundesliga reklamlarındaki parçanın adını bilen var mı? baya hoşuma gitti de. bi de anelka fenerbahçe'ye transfer olduğunda fb tv'de anelka klibi yayınlıyolardı. o klipte çalan fransızca parçanın adını bilen var mı???
  • arkadaşlar bilen yok mu ya bu parçaları...
  • http://www.premierleague.com/media/fapl_anthem.mp3 işte budur arkadaslar 2 haftadır bunu arıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunders

arkadaşlar peki ntv'nin bundesliga reklamlarındaki parçanın adını bilen var mı? baya hoşuma gitti de. bi de anelka fenerbahçe'ye transfer olduğunda fb tv'de anelka klibi yayınlıyolardı. o klipte çalan fransızca parçanın adını bilen var mı???

arkadaşlar bilen yok mu ya bu parçaları???
  • Lan bende vardı da bilgisayar çökünce o da gitti,adını hatırlarsam ayazacağım buraya
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.