Bildirim
PREMİERE PRO RENDER SORUNU!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Donanım hızlandırmalı render hatası gibi bir uyarı vermiş. Bunun sebebi kullanılan bir efekt plugin'i veya ekran kartı sürücüsü olabilir. Şahsen Premiere'in H264 encoder'ını kalitesiz bulduğumdan kullanmıyorum. Voukoder adında ücretsiz bir plugin var, onunla daha kaliteli video encoding yapılabiliyor. -
hocam bu voukoder nasıl bir program, encoding settings de software only kilitli onu hardware yapamıyorum voukoder problemi çözermi not cuda açıkquote:
Orijinalden alıntı: poko001
Donanım hızlandırmalı render hatası gibi bir uyarı vermiş. Bunun sebebi kullanılan bir efekt plugin'i veya ekran kartı sürücüsü olabilir. Şahsen Premiere'in H264 encoder'ını kalitesiz bulduğumdan kullanmıyorum. Voukoder adında ücretsiz bir plugin var, onunla daha kaliteli video encoding yapılabiliyor. -
Premiere'de export yaparken Voukoder seçildikten sonra alttaki bölümde Voukoder sekmesi var oradan configure bölümüne girilince video encoding ayalarlarında hardware encoder çıkması gerekir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X