Şimdi Ara

Premium Account Satış Hizmetleri-Kampanyalar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
16
Favori
34.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 tane üyeliği kaç kişiye satıyorsun acaba? az önce oron üyeliğimde 2.5 gb lik hakkım 500mb ye indi, ben hiçbir şey indirmezken

ve indirmeye çalıştığımda 2 tane ıp giriş yaptınız indiremessiniz uyarısı verdi?

45tl benim için önemli değil aldığım üyelik parası, senden başka üyelik istemicem ama bu konuyu kapattıracam
  •  Premium Account Satış Hizmetleri-Kampanyalar
  • Msjlara DÖnüş Yapılmıştır Arkadaşlar.15 gündür Hastanede Babamın Durumuyla Uğraşıyorum.Forumla İlgilenemedim.Gelen Tum Msjlara Dönüşleri Yapmış Bulunuyorum.Sorun İçin Özürlerimi SUnuyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro___

Msjlara DÖnüş Yapılmıştır Arkadaşlar.15 gündür Hastanede Babamın Durumuyla Uğraşıyorum.Forumla İlgilenemedim.Gelen Tum Msjlara Dönüşleri Yapmış Bulunuyorum.Sorun İçin Özürlerimi SUnuyorum.

hayatta kötü insanlar olduğundan insanlar artık birbirlerini tanımıyorlar , O yüzdn seninde sanırım günahını aldık walla kardeş . Geçmiş olsun yeniden .
  • dikkat edin aldığınız üyeliğin şifresini değiştirmeyin diyecektir ki çünkü bi üyeliği birden fazla kişiye satabilsin

kota durumunu takipden anlarsınız zaten
  • Art Niyetli Davranışlarınızla Kişiliğinizi belli Ediyorsunuz Hocm.Bana Ö.Msj Atmayıp Burdan Atıp tutmakla Elinize Ne geçiyor Anlamadım..Sizden Başka Bir Allahın kuluda Şikayet Ediceğini Sanmam beni..O Zmn oturup Dusunuceksiniz Sorun Ondamı bendemi Diye.Birincisi Z tn benim hesaplarımda Şifre-Mail Değişmek Yasaktır.Ve Kullanımınız Boyuncada Garantim Altındadır Hesaplar.

• Ne art niyetli davranışı, ne sorunu?

o kota orda nasıl kendi kendine azalıyordu? 1 haftadır eksilerdeydi indirme yapamadım bu yüzden, heralde premiumdada sınır var dedim ama gece yarısı girdiğimde kotanın dolu olduğunu gördüm sonunda.yine indirme yapmadım ama ertesi gün yine eksilerdeydi bişi indirmememe rağmen

ve 2 tane ıp giriş uyarısı verdi

45tl için neden iftira atayım sana? iddaa bölümünde msjlarıma bakarsan(hava atmak için demiyorum alakası yok) 750tl bi kupona yatırmışım yani 45tl için seninle neden uğraşayım

bu msjları buraya bidaha üyelik istemek için atmıyorum, sadece ben burda oldugum surece uyaracam alacakları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GsOkan97 -- 28 Temmuz 2012; 18:49:47 >

• Bende Bu Forumda Oldugum Sürece Yazmanızı isticem Sürekli o zmn :)
    Hayatımda ilk Defa Sizin Gibi Birini Gördüm.Pm Denen Bişey Var Sorununuz Varsa yazarsınız Gelip Burda Konuyu Kirletmeye Hakkınız yok :)
    Surekli Yazın Ama Olurmu Durmadan yazın Müşterilerim Sizin Gibi İnsanların Yazdıklarına Göre Hareket Etmezler Cunku..

• Arkdaştan daha öncede alışverişlerim oldu kendisi güvenilir ve sorun yaşamadığım bir arkdaştır sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz.
  • Evet evet öyledir, siz öyle sanarsınız ama

taki kota durumunu takip edene kadar, arşivleri indiriyor aynı üyelikten millet bide enayi gibi 40tl vermiştim
  • 1 aylık turbobit almak istiyorum.
    Fiyat alabilir miyim?
  • rapidgator var mı??
  • Arkadaştan hesap aldım sorunsuz gönderdi fakat 1 hafta olmadan hesap free ye düştü kendisinden haber bekliyorum şuan
  • Hala cevap gelmedi kendisinden sabırla bekliyorum
  • İlk sayfayı okuyunca ben de alsam mı diye düşünmüştüm. Son sayfaya gelince iyiki almamışım dedim. Bir aydır cevap vermediğine göre yine kim hastalandı acaba?
  • Kusura bakmayın Konuya Bakamadım uzun Zamandır.Msjlara Çok Hızlı Şekilde Dönüş Yapmaktayım.pm Atarsanız En Kısa Zamanda Dönüş yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: koala85

Hala cevap gelmedi kendisinden sabırla bekliyorum

Hocam Hangi Hesabınızda Sorun Var bana yazarsanız hemen Güncellemesini yapayım.Konuyu Takip Edemiyorum Pm'den İlgilendiğim İçin Sürekli.

• konu gunceldir

• şifre var mı
  • hocam msn den yazdım bir sorunum hakkında lakin geri dönüş olmadı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.