Şimdi Ara

Premium içeri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pre alalı 1 hafta oldu wallahi bıktım keşke almasaydım

1 haftadır oyuna giremiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nundread

Premium userlar ben rsmi forum sayfasına topic açıcam.orda toplanalım.tam 1 haftadır.akşamları ve öğlenleri oyun kapalı.bi haftalık geri yükleme yapsın şerefsizler.Resmi siteye bununla ilgili bir topic açıp yoğun ilgi gösterirsek 1 haftalık giden pre mizi geri alamasak bile en azından rahatsız olduğumuzu belli etmiş oluruz diye düşünüyorum

düşüncen çok ii eğer yapabilirsen bize linki ver ve eleştirinin ingilizce bir örneğini ona göre bizlerde tepkimizi gösteririz yazacağımız eleştiri tehtitkar olmalı
  • birader sen resmi siteye aç bize link at girelim ne bu ya hergün res gelio maintenence bilmem ne pre aldığımın hiç bi faydasını görmedim k2ye
  • HAfta sonu dahil adam akıllı kasamadım charımı zaten dc ye yat kalk it gibi rezzer ara sinirlerim harap oldu düzeltsinler şu oyunu artık
  • quote:

bende site açmıyor.siz gönderin.Foruma yazın.

Dear KnightOnline Masters,
    We got premium and we cannot join the game.Cause u allways make reset and making maintence in 12-15 hour per day for last one week.That's the way we want 7 dayz premium back.Please make new ticket side for this problem and we know we read confirm terms when we bought our premium.But we're waiting some comprehension from you.Please concern on this subject and answer our problem whit satisfying answer....İn otherway we gonna be angry whit you!!!

Site şuanda açılmıyor.Açıklama yeterince tehtitkar olduğunu sanıyorum.sözleşmede bu tür problemler olabiliceği yazıyor.bunun farkında olduğumuzu fakat karşılıklı anlayış çercevesinde biraz bizi anlamalarını umduğumuzu aksi taktirde onlara kızabileceğimizi belirttim

• vallahi ben ve arkadaşım ko'nun belki yeni pathc gelmesi sonucunda düzerlir diye düşünüyoz ve yeni pathc 'in gelmesini bekliyoruz.ve sonrada prı alcaz mecbur oldu artık adamlar ne hale getirdi bu ko'yu ya kahretsin
  • quote:

We got premium and we cannot join the game.Cause u allways make reset and making maintence in 12-15 hour per day for last one week.That's the way we want 7 dayz premium back.Please make new ticket side for this problem and we know we read confirm terms when we bought our premium.But we're waiting some comprehension from you.Please concern on this subject and answer our problem whit satisfying answer....İn otherway we gonna be angry whit you!!!

çok güzel yazmışsın ama,
    sana verecekleri salakça cevap şu olacak ...

Hail,

The servers was under maintenance and disconnetion problems in this week sometimes closed.Where anonce all time on the web page.Where are sorry for this service but the tecnicial equipmant work for u.U have signaturet and readet the form.But where are cannot give the lost days back.

kol ..

kol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 1 Mart 2007; 23:02:55 >

• bencede öyle bi cvp gelicek ama :) kalabalık olalım en azından kızdığımızı belli etmiş oluruz.bu sayı bi 100 lere ulaşsa ciddiye alabilirler
  • bende gittim bugun gold pre kesn kodu aldım eve geldim girdim sayfa görüntülemiyo dedi sonra arıza falan var dedi şimdi ise buy a tıkladğımda sorun vardrı falan diyo pre de gelmedi deli oluyom deliiii
  • resmi siteye topic açamıyorum yetkim yokmuş:S
  • Allahtan bende daha pre yokta sadece oyuna girilmio diye sinir oluyorum .Harbiden sizin durumunuz daha kötü.Yanlış anlamayın ama parayla rezil olmak böle bişey olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

quote:

çok güzel yazmışsın ama,
    sana verecekleri salakça cevap şu olacak ...

Hail,

The servers was under maintenance and disconnetion problems in this week sometimes closed.Where anonce all time on the web page.Where are sorry for this service but the tecnicial equipmant work for u.U have signaturet and readet the form.But where are cannot give the lost days back.

kol ..

kol

o kol onlarin biyerine ... k2

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.