Şimdi Ara

Premium işe yaramıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Premium aldım bi umutla belki biraz olsun oyun düzelir diye ama hiç bişi değişmedi herşey aynı premium aldıktan 10 dk sonra 2 kez öldüm 4 exp yerlerde kazancım ise hiç bişi. Bu sefer hiç olmadığı kadar sinirlendim charımı arkadaşıma devrettim ve bu oyunu bilgisayarımdan sildim. Şimdi düşünüyorumda önümde silkroad'suz, sinirsiz, dertsiz, tasasız geçireceğim yepyeni mutlu bir hayatım war. Darısı sizin başınıza ne diyeyim...

• 3. gün
  • Tamamda premium bu basına gelen seyleri engellemio ki o yaptiklarin kendi beceriksizligin
  • tamamda sen öldüğünde premium napsınki bu dediklerinin premiumla bi alakası yok bence
  • YA BİŞİ SORACAM ŞİMDİ PREMİUMDA GOLD OLANI GOLD TİCKET GİBİ (1 AYLIK) HEM %100 EXP HEMDE SP Mİ VERİYO YOKSA SADECE SPMİ VERİYO???? BEN ALMAYI DUSUNUYORUM AMA HER TARAF BOTCU FAYDA EDERMİ LVL 52 YİM???
  • sp vermıoki ticket verio bide dmg vuruslari
  • 1 aylık gold ticket hem %100 exp hemde %100 sp vermiyomu???? ömle demişlerdi
  • Yahu bilmiyorsanız sallamayın be kardeşim. Gold ticket, gelen exp point'i %100 arttırıyor. Skill point'i de onunla birlikte %100 arttırmasa ne olacağını hiç düşündün mü?
  • ticket sp ninde expininde 2 katı artırıo ztn ole olsa hiç sp kasmıyam
  • Normal Aylık ticket varya 130 Silk'le Alınan onunla Aynı işi Görüyor Ama damege,attack,str,int bilmem ne verdimmi fiyatı 70 Silk yükseliyor yani 200 Silk oluyor bu da Tam bir kAzık yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CrAzY_ -- 15 Mayıs 2007; 9:24:44 >
  • Sen o 70 silki oglen 13.00da aksam 23.00 a kadar girmeye ugrastıgın zamana sayarsan 70 sılkten daha fazla eder alchemy elixir basma sansını mag def str int arttirma da cabası
  • kardeş, premium ölümsüzlük getirmiyor, bence bu konuyu açmaktaki amacın farklı beni ve arkadaşları aydınlatırsan sevinirim
  • tmm saolun
  • Oyunu bırakabildiysen ne mutlu sana !
    Artık bu oyundan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmiyorum.
    AmA bırakamıyordum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: $@h1N

Premium aldım bi umutla belki biraz olsun oyun düzelir diye ama hiç bişi değişmedi herşey aynı premium aldıktan 10 dk sonra 2 kez öldüm 4 exp yerlerde kazancım ise hiç bişi. Bu sefer hiç olmadığı kadar sinirlendim charımı arkadaşıma devrettim ve bu oyunu bilgisayarımdan sildim. Şimdi düşünüyorumda önümde silkroad'suz, sinirsiz, dertsiz, tasasız geçireceğim yepyeni mutlu bir hayatım war. Darısı sizin başınıza ne diyeyim...

Sen beceriksizsen Premium ne yapsın... Ayrıca Premium'un özelliklerini okumadan mı aldın ?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.