Şimdi Ara

Premium Kablosuz Kulaklik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar bu aralar premium bi kablosuz kulaklik almak niyetindeyim, baya bi zamandir arastiriyorum bircok en iyiler listesi kurcaladim,
    bu arastirmlar sonucunda da 6`ya yakin model belirledim, hatta liste bile yaptim artilar eksiler seklinde malum pahali bisey olacak gibi duruyor,
    hata yapma olasiligini sifira yakin tutayim istedim, en son geldigim durumda da sizlerden tavsiyeler almak niyetindeyim, ortalama fiyatlar 1000
    liranin ustunde ama bazi modeller var ki baya ucuk fiyatlar var, oyle ki amazondan 400$ + 100$(vergi) ile geliyorlar. Ben onlari da yazmak niyetindeyim
    ancak dedigim gibi pahali olduklari icin hic girmiyecem onlara ama sizlerin arasinda bunlardan kullanan varsa nacizane fikrini ogrenmek isterim.
    Dikkat ettigim ozellikler sunlar: Aktif NoiseCancelling, NFC, Kullanim kulayligi, AptX, Batarya(min 20sa). Asagida yazdigim modellerin hepsinde bunlar var.
    Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim, belki almak isteyen arkadaslara da yardimci olmasi dilegiyle.
    NOT : Konuyu acmak ve duzenlemek biraz vaktimi aldi goren ve fikri olan arkadaslar, fikrini esirgemezse cok sevinirim.
    NOT : En son belirledigim 2 kulakligi alti cizili sekilde belirttim.
    NOT : Ilk fiyat amazon (+vergi), ikincisi ise TR fiyatidir.

Sony MDR1000X/B - 400$+190$ - 1700Tl(Hb) --> Cok Pahali, ama full arti full bi kulaklik, Sony`nin en son eseri, touchpad kontrol vs.
    Sony MDR100ABN - 230$+110$ - 1050TL(Hb) --> Tasarim olarak usttekinin aynisi ancak touchpad yok, ayrica batarya durumunu gosteren led yok (ADAY)
    Sennheiser PXC 550 - 400$+190$ - 1640Tl(Hb) --> Bu da asiri pahali ancak en ustteki gibi bunda da yok yok, touchpad falan, sersorler vs mevcut
    Bose QuietComfort 35 - 350$+180$ - 1900Tl(Hb) --> Asiri pahali ancak kullanimi ve gurultu engellemesi en iyi kulaklik buymus, cok begendim ancak pahali
    Plantronics BackBeat PRO2 SE - 250$+120$ - 1200Tl(Hb) --> Neredeyse her listede adi geciyor, eksileri; bu listedeki en agir kulaklik ve max ses 93dB`mis (ADAY)
    JBL Everest Elite 700 - 200$+100$ - 1000Tl(n11) --> Pek bi fikrim yok ancak jbl`in kulakici olanini kullaniyorum ve cok memnunum listeye eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chazarss -- 24 Nisan 2017; 1:17:23 >

• Öncelikle iyi bayramlar, benim de aklımdan Plantronics BackBeat PRO2 SE geçiyor lakin ağır olması ve max ses 93dB olması beni düşündürüyor. Ne yapsam bilemedim. Bu arada siz ne yaptınız aldınız mı? kulaklık...
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, baya oldu ben kulaklığı alalı 'Jaybird X3' aldım kulakiçi versiyon. Öncelikle şunu söyliyim kulaküstü alırsan yaz aylarında çok pişman olabileceğini söyliyim, Sony'nin bi tane kulaküstü modelini avm de test edeyim dedim yarım saat kadar, acayip rahatsız etti ve acayip ter yapmıştı, ki bu olay 1-2 ay önce oldu daha havalar serinken, şimdi bu yaz sıcağında bu kulaküstü kulaklığı kullandığını düşün çok sıkıntı yaşarsın. Ayrıca 93dB olayını kafana takma benim kulakiçinin de değerleri o civarlarda ancak çıkan sese şaşarsın. Benim sana tavsiyem bi teknoloji mağazasında bi kulaküstü kulaklığı test et yarım saat kadar aradığın kuaklık olması onemli değil sadece test et, ben o anda vazgeçip kulakiçi fikrine dönmüştüm açıkçası, kolay gelsin
  • Hocam öncelikle ilgin için teşekkürler, ben küçük ilçede yaşadığımdan malesef test etme imkanım olmuyor, ben dayanamadım bugün itibari ile Plantronics BackBeat PRO2 SE olanını aldım, bakalım bugğn kargoya vermişler inşallah yarın elimde olur. İzlenimlerimi tekrardan paylaşırım burdan.Saygılar...
  • arkadaşlar selamlar bu aralar bende premium kulak üstü bluetooth özellikli kulaklık almayı düşünüyorum limitim maksimum 1000 tl civarında..Beğendiğim amfileri ile ünlü marshall ve ucuz modellerinde dahi kaliteli dolgun ses veren sony nin farklı modelleri var..Çoğunlukla metal ve rock ağırlıklı dinliyorum ayrıca elektro gitar çalıyorum arada pedala takıp kimseyi rahatsız etmeden gitar çalmak istiyorum ve yine arada Trance ve eğlencelik pop tarzıda dinlerim..Bass manyağı olduğum için gümbür gümbür derin bass verebilen kulaklık olmasını istiyorum fakat yüksek bass larda mid ve tizlerin de boğulup gitmesini istemiyorum

https://www.sony.com/electronics/headband-headphones/mdr-xb950bt

SONY XB950BT Bu model oldukça övülen bassları oldukça yüksek olan +bass booster özelliği olan bir kulaklık fakat netten araştırdığım kadarı ile kulaklığın menteşe kısımları plastik olduğu için bazı kullanıcılarda kırılma durumu oluşmuş.Sony gibi bir markanın orta üst model bir üründe neden dandik kasa malzemesi kullandığını anlamış değilim.

https://www.marshallheadphones.com/mh_uk_en/mid-bluetooth

MARSHALL MID Bluetooth bu modelin tasarımı çok hoşuma gitti marshall amfilerin retro havası var ve kasa malzemeleri çok iyi kulaklık menteşeleri ise aluminyum olduğu için kolay kırılma dağılma riski yok fakat bass yoğunluğu ve volüm seviyesi sony kadar varmı yokmu bilemiyorum forumlarda bass mid ve tiz dengesi ortalanmış olduğu belirtiliyor lakin tasarımına hasta kaldım

üstte yer alan modellerden sony 600 marshall 700 tl fiyata sahip ortalama.

altta eklediğim modeller ise 1-2 tık üst seviye modeller ve fiyatları ortalama 1000 tl

https://www.marshallheadphones.com/mh_uk_en/monitor-bluetooth

MARSHALL MONITOR Bluetooth Bu modelin de tasarımı ve retro havası çok hoşuma gitti kulaklık menteşeleri yine aluminyum ve dış tasarımı oldukça sağlam duruyor vinyl ve gerçek deri kaplama çok hoş bir görüntü vermiş kulaklığa.
    https://www.sony.com/electronics/headband-headphones/mdr-100abn

SONY MDR 100 ABN bu modelin tasarımı xb950bt den daha üst seviye ve menteşeler daha sağlam duruyor fakat bass konusunda xb serisi kadar varmıdır bilemiyorum..Frekans band genişliği ve gürültü önleme fonksiyonu ön planda.

Evet arkadaşlar hoşuma giden modeller bunlar.bu modelleri denemiş kullanmış olan arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa sevinirim..

Ayrıca daha önce sennheiser ın giriş seviyesi kulaküstü kulaklığını da kullanmışlığım olduğu için sennheiser larda zaten bu işin piri ve oldukça memnun olmuştum fakat giriş seviyesi olduğundan dolayı kulakları tam sarmıyordu bass tonlaması biraz zayıftı fakat sahnesi fena değildi..Sennheiser tavsiyelerini de değerlendirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warrior_Knight -- 14 Kasım 2017; 17:35:52 >

• Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    Selam, Marshall kulakliklar hakkinda cok kisa bir tavsiye vereyim.

Bende yukarda belirttigim pahali modellerden sonra marshall`a bir bakayim dedim, arkadastan kulakligini bir gunlugune odunc aldim ve denedim alttaki gibi bir sonuca vardim ve almadim. (Kafam buyuk oldugu icin )...

Nedense butun kulakliklarda ust bandi dar tutuyorlar, yani eger kafan biraz buyukse; kulaklik kafaya tam oturmuyor sag ust ve sol ustten kafaya baski yapiyor. Tam Oturmadigi icinde sungerler kulaga tam yerlesmiyor, dolayisiyla disardan ses sizmasi oldugu icin ambiansi tam saglayamiyor ve guzel bir deneyim vermiyordu. Ben bu deneyimden sonra bi modele daha baktim onda da ust band dardi, sonuc olarak hepsini ayni yapmislar, benim tavsiyem almadan once en az bir yarim saat bi yerlerden deneyimlemen.

Yalniz baya gec cevap veriyorum kusura bakma, foruma nadiren ugruyorum da ondan

• marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Baya memnunum. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.