Ben Adana'dayım şu an ama sanırım benden başka kimse premium satmıyor Şaka sadece arkadaşlarıma alıyorum Siz siz olun KESN hizmeti vermeyen cafeden premium almayın charı hediye etmiş olursunuz. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın, abinizin kredi kartından falan alın en azından
E bana da sat zaten en yüksek 44 lvl adamım war!Ah ulan ah 1.5 sene boyunca bi tane bile mi 60 yapamaz bi insan ewladı!Ama inş. bana pre. alırsan bu kör talihim düzelecek.
40€ limit doldu bu ay artık senin adına üzgünüm başka bi kredi kartı bul bide ben tanımadıklarıma alıpta sorumluluk üstlenmiyorum dediğim gibi çünkü kredi kartının son 4 hanesini vererek charın gizli sorusunu ve şifresini öğrenebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: major_bfg
quote:
Ben Adana'dayım şu an ama sanırım benden başka kimse premium satmıyor Şaka sadece arkadaşlarıma alıyorum Siz siz olun KESN hizmeti vermeyen cafeden premium almayın charı hediye etmiş olursunuz. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın, abinizin kredi kartından falan alın en azından
E bana da sat zaten en yüksek 44 lvl adamım war!Ah ulan ah 1.5 sene boyunca bi tane bile mi 60 yapamaz bi insan ewladı!Ama inş. bana pre. alırsan bu kör talihim düzelecek.
40€ limit doldu bu ay artık senin adına üzgünüm başka bi kredi kartı bul bide ben tanımadıklarıma alıpta sorumluluk üstlenmiyorum dediğim gibi çünkü kredi kartının son 4 hanesini vererek charın gizli sorusunu ve şifresini öğrenebilirsin.
Ya kardreşim dediim gibi en yüksek lvl charım 44 lvl. Sonuç olarak bu hesabı hackleyip hacklememen ikimiz içinde bir sorun teşkil etmeyecektir.
quote:
quote:
O da bişey mi ben 2 senedir lvl 53 deyim
Bende Adanadan oynuyorum bana bronz pre. alana paso 20 milyon vericem yada premium alan internet cafe söylerseniz sevinirim
kastamonuda hem gb hem pre hem item satan biyer varmı bilen varsa sölesein lütfen lzım saygılarımla (işş kasıp kavurdum yine czde kırdım bacağını asasın geldi vurdu kafama spike yı bu nasıl iş anlamadım bi baktım -25 np olmauş carım) (nasılı beni beğenmiyormusun)
Antalyada kale cafe var isteyen olursa tarif edebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: Reactive
Antalyada kale cafe var isteyen olursa tarif edebilirim
Evet bende bugun ordan aldım hiçbir sorun yok
Edirne - Nokta internet kafe...
Kervansaray Arkası - Little big yanı Merkez Edirne
BENDE ADANALIYIM EN SAĞLAM SİTEYİ VERİM SANA ARKADASIM,,GİTTİGİDİYOR.COM BURDANA GUVENILIR OLARAK ALABILIRSIN..
Ankara için de söyler misiniz?
ist sefaköy- sultan murat caddesi tuğra int cafe
quote:
Orjinalden alıntı: Tormentor03
quote:
quote:
O da bişey mi ben 2 senedir lvl 53 deyim
Senle ii anlaşabilecekmişiz gbi hissediorm.
İyi işte bakın ne güzel old bence herkes nerde biliosa sölesin ben bi süre sonra derlerim bunları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme