Şimdi Ara

premium yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bayram harçlığımla ilk defa pre alacam bana kaç bus kaç trina kaç tane defans yada buff scroll geldiğini soylermisiniz lutfen

bi arkadas 1 trina geldiğini soledi bide bu knight cash geliyormus bu cash ile trina alınabiliyormu?

eger işe yara bişi yoksa gb alacam cabuk olun lutfen ardream charı olma zamanım geldide geçiyor.

• cevap pls up>up!
  • Gold Premium alirsan ki onu al 2000 knight cas ve bir adet trina gelir. 2k knight cash ile Power Up Store dan istedigini alirsin. (Alacagin seyler kendi class ina gore degisir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaikoNoJutsu

Gold Premium alirsan ki onu al 2000 knight cas ve bir adet trina gelir. 2k knight cash ile Power Up Store dan istedigini alirsin. (Alacagin seyler kendi class ina gore degisir)

200 cash ile kaç trina alınır birde bunu soyleyin asıl amacım bu yada kaç ncs alınır?

trina satıp para kazanmk için pre aıyorum
  • hiç fikrim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pika_cem

hiç fikrim yok

post kasma o zaman
  • 2000 kc hiçbirzaman gelmez ben daha geçen hafta aldım

gold pre aldığında 1 adet trina ve 1000 knight cash gelir
    bir trina 1500 kc dir
  • Silver Premium alırsan 1000 knight cash + Trina+ %20 Ex artıyor Gold Pre alırsan 1000 knight cash + Trina + %30 Ex artıyor
    Bronze Pre alırsan Ex ler %20 Artıyor

Hepsinede oyunda tekte giriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLL4YoU -- 3 Ocak 2007; 13:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Silver Premium alırsan 1000 knight cash + Trina+ %20 Ex artıyor Gold Pre alırsan 1000 knight cash + Trina + %30 Ex artıyor

silverda 500 gelio die biliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Naboo

quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Silver Premium alırsan 1000 knight cash + Trina+ %20 Ex artıyor Gold Pre alırsan 1000 knight cash + Trina + %30 Ex artıyor

silverda 500 gelio die biliorum

En son 5 ay önce almıştım silver ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Coşku

quote:

Orjinalden alıntı: pika_cem

hiç fikrim yok

post kasma o zaman

sende kasma upup yazaraq
  • asıl soru gold pre ile gelen cash la kaç trina alınırrrrrrr
  • bi beln yokmu?????
  • quote:

arkadaslar bayram harçlığımla ilk defa pre alacam bana kaç bus kaç trina kaç tane defans yada buff scroll geldiğini soylermisiniz lutfen

bi arkadas 1 trina geldiğini soledi bide bu knight cash geliyormus bu cash ile trina alınabiliyormu?

eger işe yara bişi yoksa gb alacam cabuk olun lutfen ardream charı olma zamanım geldide geçiyor.

bronze alacaksan sadece serverlara tek cekersın,oldugunde kı ex mıktarı azalır,%20 daha fazla ex gelır

2k cash ıle alınıyor sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

quote:

arkadaslar bayram harçlığımla ilk defa pre alacam bana kaç bus kaç trina kaç tane defans yada buff scroll geldiğini soylermisiniz lutfen

bronze alacaksan sadece serverlara tek cekersın,oldugunde kı ex mıktarı azalır,%20 daha fazla ex gelır

2k cash ıle alınıyor sanırsam

kaç trina alınırrrr?
  • 1 tane adam gibi cevap veren hay ben bole forumu .......
  • 2k knight cash ile kaç trina alınır?
  • 1) gold pre alınca 1k cash geliyo ve 1 tane trina
    2) silver pre alınca 1k cash ve gene 1 tane trına

1 adet trına 1,5k cash
    1 adet ncs 2k cash

not: 1k cash = 1000 cash
  • quote:

2k knight cash ile kaç trina alınır?

gir siteye bak bu kadar mı gerizekasılın
  • kardeş sadece gold pre knight cash verio ondan da sen defans attack damage scroll alıon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.