Şimdi Ara

premiumdaki sp görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * her sehirdeki pot'cudan alinabilir. yalnizca Gold Premium'da gecerlidir. bir premium doneminde yani 28 gunde 3 kere alinabilir.
    ayrica bu gorev yalnizca Gold Ticket zamaninda yani gunde 3 saat icerisinde yapilabilir.
    ** NPC'den gorevi aliyorsunuz sizden birseyler toplamanizi istiyor. (belirli bir yaratiktan degil, cursed heart gibi..) topladiginiz parcalari NPC'ye tekrar goturunce size oduller verecek.
    ** Oduller SP olarak verilecektir;
    -- 100 parcaya 300 SP
    -- 200 parcaya 700 SP
    -- 300 parcaya 1200 SP
    -- 400 parcaya 1600 SP
    -- 500 parcaya 2500 SP

3 saatte 70 parça topladı diyelim sonraki günkü 3 saatte topladıklarım üstünemi ekleniyor yoksa önceden yaptıklarım siliniyormu?çok düşüyormu yaratıklardan bunlara göre almayı düşünüyorum yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

• bi bilgim yok ama ben olsam az düşsede alırdım sonuçta özel bi yaratık kesip zamanda harcamıyosun normal kastığın yerde kesiyosun
  • gorevi aldiktan sonra surekli birikir..
    sifirlanma olmaz. almani tavsiye ederim.
    4'lu party'de yalnizca sen kestigin icin cok fazla dusmuyor gibi gorunebilir.
    8'li de daha seri kesildigi(ayni zamanda birden fazla yaratik kesiliyor) icin 8'li de daha cok dusuyor.
    imkanin varsa almani tavsiye ederim..oyuna giremiyorum diye kivranmadan rahatca oynarsin
  • silver alıcaktım gold almaya karar verdim bu görevi ayda sadece 3 kere mi yapabiliyorum?

edit:1 saat kendim kassam ne kadar toplayabilirim exp share party 4lü5li oldumu 1 saatte kaç tane toplayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcSK-R -- 21 Ocak 2008; 16:49:37 >
  • belirli bir sayi verilemez. ne kadar dusecegi belli olmuyor.
    her premium suresince yani 28 gunde 3 kere alabilirsin gorevi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

belirli bir sayi verilemez. ne kadar dusecegi belli olmuyor.

pekı ben 1. preyi aldım 2 kere yaptım gorevı 2. pre aldım 3. yu yapıom 3. bıtınce alamam mı ?
  • 3kere hakkın var 15 günde bitsede 3 günde bitsede..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

belirli bir sayi verilemez. ne kadar dusecegi belli olmuyor.

pekı ben 1. preyi aldım 2 kere yaptım gorevı 2. pre aldım 3. yu yapıom 3. bıtınce alamam mı ?

hayır her yeni prede 3 görev hakkı veriliyor
  • İlk kez duydum. Sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.