Gece gördüm incelemeden hemen siparis verdim herkes 4 4 lük sizin kadar bilgili olucak diye bir kural mı var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gece gördüm incelemeden hemen siparis verdim herkes 4 4 lük sizin kadar bilgili olucak diye bir kural mı var? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bitmiş |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denediniz mi performansı nasıl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi 10t kullaniyorum. 10-18w arasi gidip geliyor sarj hızı. %50 sarj ile falan geldi. Dün sarja taktim ofiste, ne kadar zamanda sarj oluyor bilemiyorum suan. Telefon orjinal sarj aleti ile 1 saatte sarj ediyor. Diger sarj aletleri ile 2 saatte, buna taktigimda da 2 saat civari gosteriyordu. Benim açımdan bu fiyata gayet makul. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım hocam. 200tl ye bu özellikler bedava < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadailar merhaba, bundan ben de aldım. Birncisi çok kısa sürede şarj oluyor. 2 3 saat gibi. Ama note 20 telefonu 2 kez ancak şarj ediyor. Bu normal değil gibi. Sanki 10 binlikmiş gibi. Sizde nasıl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |