Yanlız lootlara baktımda çok imba koymuşlar dropları... Oyunun en imba trinketi (Deathbringer's will)'den daha iyi trinket var... Aynı Armor Pen veriyor + AP ama bu sadece melee dps için işe yarıyacak gibime geliyor.
bunlar nasıl oyuncu yav daha raid açılalı 24 saat oldumu bilmiyorum ama hemen indirmişler boss u bide blizz patch in ismini değiştirsin bence prepare to hit ruby sanctum yerine prepare to farm ruby sanctum koysun
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
Yanlız lootlara baktımda çok imba koymuşlar dropları... Oyunun en imba trinketi (Deathbringer's will)'den daha iyi trinket var... Aynı Armor Pen veriyor + AP ama bu sadece melee dps için işe yarıyacak gibime geliyor.
Deathbringer's will trinketin tam özelligini acıklabilirmisiniz? dps malee ama ne veriyor str agi?
Procladığı zaman seni 3 tane formdan birine sokuyor 30 saniyeliğine:
1. 600 str veya agi (hangi statın daha yüksekse) 2. 600 haste rating 3. 600 crit rating
105 saniye inner cooldownı var. Bir kere procladıktan sonra 105 saniye içersinde yine proclarsa o proc çalışmıyor. Bir de sabit ArP rating veriyor.
Bir de bu trinketin heroic versiyonu var. O da 600 yerine 700 veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme