Şimdi Ara

Prescot Vs AMD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • celeron d kullanıcısıyım 20 derece ile acılış yapıyorum bir günlük kullanım sonrası 45-48 dereceyi buluyor sıcaklık hemde stok fanla.celeron 2.4/3.06 kullanıyorum.
  • Kurubuzcuaaaa
  • prescotların ısısı öyle normal yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

prescotların ısısı öyle normal yani

amcamın oğlu sen yapma bari.prescoot deyince celeron d lerde giriyor işin içine şuna prescoot pentium 4 ler desenize yav
  • Evet arkadaşım seninki çok ısınmış.Bende 3.0 HT Presscot var, onlar boşta 44 derece, tam yükte 55-60 derece.
  • normal ısısı o benim arkadaşımdada var 70lerde geziyosu aynı işlemci
    şimdi tt polo 735 aldık 45 civarı...
  • İşte resmi koyayım bari... Ramler 5/4 te yani ddr404 te 2325 olduğu için ssuper pi 1m 34 sn de kaldı ama 3.0€@3.9 lar 34 sn olduğunu unutmayalım...

• Yaa ben de bu E0 Steppinglerden istiom E serisi için deli OC oluyor
    bendeki D0 ile max 4050 gördüm onda da 1.575 vermiştim. Max 40C oldu
    Su soğutma sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: theprometheus

Yaa ben de bu E0 Steppinglerden istiom E serisi için deli OC oluyor
    bendeki D0 ile max 4050 gördüm onda da 1.575 vermiştim. Max 40C oldu
    Su soğutma sağolsun

kusura bakma ama bu EO stepping ne işlemci isminin uzantısı filan mı Örnek p4 2.4A gibi mi?
  • bildiğim kadarıyla E,C,D gibi harfler intelde üretim tariğiyle ilgili bir olay. E ler yeni çıkanlar C ve D ler daha eskileri oluyor. stepping de aynı olay. rakam nekadar büyük olursa o kadar yeni üretilmiş oluyor.
  • prescott işlemci 2 yıl kadar kullandım.hiçbir zaman 70 dereceye çıkmadı. tamam çok ısınıyorlar ama bu kadar da değil. bence başka bir problem var.fanı yeniden monte edin ve kaiteli bir macun sürün. bi de işlemci yüzeyi ve blok yüzeyine bakın ve güzelce temizleyip macunu öyle sürün. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

Arkadaşlar lütfen abartmayalım olayı... Kısa süre sonra SS de koyacağım ama şöyle söyleyim benim 3.0€@3,82 cpum dual prime da 30 dk sonunda -yani 30 dk her iki işlemcininde full çalışması sonunda- sıcaklık anca 62-63 dereceye çıkıyor...

Soğutmam ise Shwarz marka AL hs ve 2500 rpm 92 lik fan...

java haklısın ama prescott'ların orjinal stok fanlarıyla fazla ısındığı çok açık.. ee, işlemci alıp da içinden çıkan fanı atıp yerine 30$'lık fan takacak isem ne anladım ben bundan?!!
    ama amd'ler (şu ana kadar arkadaşlara 3 veya 4 amd sistem topladık, hepsi de stok fanlı) 64'ler de dahil olmak üzere 35-40 derecedeler...
    yani olay birazcık da olsa abartılacak kadar var!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.