Şimdi Ara

Presiz exp kasanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hedefim 70 ve ilerisi su an 64 level da char (mage) 1 kez bile pre almadim ve kasmaya devam ediyorum ama sikici oluyor haliyle forumdada boyle kasan arkadaslar var mi merak ettim
    kasarken neler yapiyosunuz (baymamak icin) gunde % kac exp kasarsiniz kac kasarsak bayariz kac kasarsak baymayiz eglenceli olur vs vs buyrun

• quote:

Orjinalden alıntı: cursive

evet hedefim 70 ve ilerisi su an 64 level da char (mage) 1 kez bile pre almadim ve kasmaya devam ediyorum ama sikici oluyor haliyle forumdada boyle kasan arkadaslar var mi merak ettim
    kasarken neler yapiyosunuz (baymamak icin) gunde % kac exp kasarsiniz kac kasarsak bayariz kac kasarsak baymayiz eglenceli olur vs vs buyrun

67 hala kasıyorum bi kere pre oldum prenin son gününde 55 lvldım o zmandan beri pre almadım
    %25 den sonrası bayıyor xp kasarken 30 dkkada bir oyunu bırak(afk ol) yatağa uzan sigara kullanıyorsan sigara yak gözün yüzdede olmasın kendini moblara ver yüzdeye dakka başı bakarsan bayılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 29 Temmuz 2007; 23:28:52 >

• mesala ben varım ßro walla bende mageyim 67 lwl charım war genelde canım sıkılıo tabi ama adamları goleme çekince sıkıntım direk geçio
  • presiz kasarken çok sıkıcıydı 51 den 52 ye 1 günde anca kastım zaten giremeyince insanın kasasıda gelmio
    hevesim de geçti sanırım artık oyuna giresim gelmiyor
  • 58 %60 ım daha hiç pre almadım ...

presiz olarak kalıcam büyük ihtimalle

ama kartım olsa pre alırım
  • doStum Sana Yemın Edebilirim
    Pre'siz 210 m Ex kastığımı ßilirim
    Ahh ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: erostor

mesala ben varım ßro walla bende mageyim 67 lwl charım war genelde canım sıkılıo tabi ama adamları goleme çekince sıkıntım direk geçio

tipik mage
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Presiz oynamanın anlamı ne?
  • 60 a gelmeden bayanlar var aramizda ya
    yuzde kac kasiyosunuz 60 ustu olanlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

Presiz oynamanın anlamı ne?

preli oynamanin anlami nedir?
  • bide canım sıkılınca marodana bi gidiom wormlara 45 alanını atıom direk hepsi yatıo wormlerin sonra eziklerin hepsi " abi ayağını öpem party pls"
  • quote:

60 a gelmeden bayanlar var aramizda ya

lvl 68 Gunde %25 Kasıyordum Evil Cw Falcon
    Ama 2 aydır kasmıom Suan..
    ßazı nedenLerden Dolayı..

92%25 Suan.
  • sıkıcı olmaması için kafa adamların bulunması lazım. apostle partilerinde bazen süper muhabbetler oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: neSSe

quote:

60 a gelmeden bayanlar var aramizda ya

lvl 68 Gunde %25 Kasıyordum Evil Cw Falcon
    Ama 2 aydır kasmıom Suan..
    ßazı nedenLerden Dolayı..

92%25 Suan.

Bi dk ya 92 lwl %25 mi anlamadım hönk?

• quote:

Orjinalden alıntı: erostor

bide canım sıkılınca marodana bi gidiom wormlara 45 alanını atıom direk hepsi yatıo wormlerin sonra eziklerin hepsi " abi ayağını öpem party pls"

bide şu var süper bi partydeyken escape yaparak herkesi towna çekmekte eğlendirici:D
  • http://www.youtube.com/watch?v=6_PGAb70YOs

Al bak adam presiz 80 olmus.
  • bn ancak % deye bakınca sıkılırıom onunda çaresini buldum % bolumune karton parcası yapıstırıom
  • Ke zamanında Pre alan azdı Cz Troll'de hep party Vardı ama fd geldikten sonra presiz level kasmak ölüm.
  • ee mageler herhalde presiz kasar eslantta sürekli fc partysi yapıyolar benim mage charım olsa fc de sabahlarım
  • 75 oldum presis ama 80 olamıcam ex bug olsa 80 olurdumda malesef ex bug bitti :((((((((((((((((((((((
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.