Enterle Giriyorum Suan Olimpia 2 deyim İstediğim Zaman Giriyorum Yalanım yok Yalanım Varsada 2 dk sonra Çarım ßanlansın lvl 68 gerçekten.
öyLe bi charın oLmadığı için banlanmıcaksın zaten. eNter la giryimuş
Alkolik Dostum sen benım HeloperS' Olduğumu ßiliomusun ßak anlatım sana nasıl girion Id Şifre Girion kendımı anlatıcam girdim ıd ve şifre olimpia 1 re normal tıklıyorum dolu diyor. sonra o3. tıklıyorum oda dolu dio. o2.ye bastığım an mause o1rin üstünde seri seri enter yapıyorum ve bunu bir kaç kere yap eğer girmessen. Gel bana deki sen bana yalan atıyorsun.
Sorun şu ki manes de oynuyorum we connecting yazısı tam manes in üstünde duruyor. oyüzden manes e tıklanmıyo
Hurafeeeee
şanslı anına denk gelmiş girmişsindir failed login ile servere girmenin hiç bir alakası yok failed login serverlere bağlanamadığın zaman bağlantı hatası var anlamına gelir
Luzumsuz topic.
quote:
Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
quote:
Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X
quote:
Orjinalden alıntı: MyDosTuM
Enterle Giriyorum Suan Olimpia 2 deyim İstediğim Zaman Giriyorum Yalanım yok Yalanım Varsada 2 dk sonra Çarım ßanlansın lvl 68 gerçekten.
enterla nasıl giriosun açıklarmsn??
pre. varsa bende enter a basıom girio
En iyisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme