Şimdi Ara

PRESLER 920 VE İZLENİMLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 versiyonunda 64bit render daha sonra çıktı 2003 32bit versiyon ile 2003 64bit versiyon farkı yüzünden oluyor aradaki uçurum
  • bı dual prıme skoruda ben koyayım sogutma olarak kapalı kasada zalman 7700cu var
     PRESLER 920 VE İZLENİMLERİM
  • bu testte ramlerin ne kadar etkisi vardır acaba ? ben default opteron 146 dan 1.17 aldım...ama ramlerin 266mhz de çalışıyor
  • Yüzde 10 yerine yüzde 50 performans farkı olması daha normal diil mi 64bitle 32bit arasında.

kimi bench programlarında yüzde 100 e yakın fark ediyo
  • Testlere devam edelim.

4400 mhz - çift süper pi 1m

4316 mhz - 3d03

4415mhz cinebench 2003-32 bit

• Ozan dön yuvaya Biz AMD ciler buradayız.
  • ozan cpu baya iyi gidiyor maşşallah
  • Çok güzel değerler. hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kardeş...

Bende epeydir bu işlemciden almayı düşünüyorum ama TR ye bi türlü girmedi yurtdışından getirme şansım da olmadı bende 805 aldım idare edecez artık Conroe'lara kadar...
  • ozan onunla 5ghz yapacak ben biliyom...
  • ozan hayırlı olsun işlemci güzel güle güle kullan
    ben bendekini buzlu su ile en fazla 4750 yapabildim sen dene bakalım inşallah 5 ghz olur
  • ozan hayırlı olsun

ya ali artık şu dodun modunu bitir de hem benim shuttle hemde ozanın sistem onu bekler oldu 920 show yapacaz da seni bekliyoruz yani illa
    dürtükleyelim mi

işlemci güzel çıktı ama inanılmaz v. arttırması istiyor mesela tanselin işlemci ile karşılaştırıldında baya bir fark var arada
    ve işlemci max kullanılan su soğutma ile
    4450 mhz de benchable olabilir daha fazla olması için biraz buz v.s. ile soğutmak gerekli tabi bu durumda su soğutmanın
    durumunu anlatayım 3 litre su 1200 lt /sa pompa 1 adet 12 cm fan ve 12cm radyatör blok zalman gold dur
    su soğutma tamamen kasa içi kullanıldığı için 5-6 saat lik çalışmadan ve oda daki sıcak ortamdan etkileniyor
    bu durumda ısılar biraz yüksek oluyor aynı işlemci benim shuttle de denedik fanlar full açık iken işlemci idle de 30 dereceye kadar iniyor
    ve def durumda iken
    dual prime alırken max 43 derece gördü buda işlemci diğer 90nm kardeşlerine göre daha soğuk ama amd ye göre halen sıcak diyebiliriz

yani halen daha amd rulez dual core ile diyorum

• yukarıda verdiğin 3dmark2003 test skoru beni doğrulamış.ataruz shutle topiğinde opteron 2850 de aldığın skor daha yüksek vga saat hızlarına rağmen daha düşük.yani 2003 den intel daha fazla puan aldırıyor.bi de 2006 yaparsan gene intel sistemle daha fazla puan alırsın bence opterona göre.diğer topiğe baktımda orada intel ve amd ile ayrı testler vermişsin.ve 4 ghz presler 2.7 opterondan fazla aldırmış puanı.vede sanırım intelde vga default .amd de ocli.şimdi bana inanmıyan bazı arkadaşlar bunada bi kılıf uydurur artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plakton -- 10 Nisan 2006; 12:50:15 >
  • yaw kılıf herzaman hazırdır bilmiyormusun
  • yav minareyi kim çaldı
  • itina ile kılıf temin edilir...
  • bu sefer temini imkansız gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

itina ile kılıf temin edilir...
  • İşlemci gerçekten iyi çıkmış. Daha iyi soğutmayla çok daha iyi skorlar geleceği aşikar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

ya kusura bakmayın merak ettim ve testi yaptım ne demek oluyor şimdi bu değerler...?

sanırım yüksek bus speed ve yeni teknoloji baya farkettirmiş render da..

• sorması ayıptır nedir işlemcinin maliyeti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.