Merhabalar Bilgisayarımı dün sabah açtığımda bu hata ile karşılaştım. öncesinde bazen oyun oynarken kendiliğinden kapanıyordu ama çok sık olmuyordu bu. eklediğim resmin görüntüsü çıkıyor. f8 tuşuna basınca "boot selection popup menu has been selected" yazısı çıkıyor ve bilgisayar yine 15 saniye içerisende kapanıyor. Kasayı açtım tek hard disk görünüyor. Bir arkadaşım hdd sorunu olabileceğini söyleyip kabloları söküp tekrar denememi söyledi. Hard diske giren iki kabloyu da tek tek söküp denedim ama değişen bir şey olmadı. Sorun ne olabilir acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Dostum bu ekran pcnin ana açılış ekranı pc düzgün açılıyorsa sıkıntın olmaz ama bios amibios gördüğüm kadarıyla eğer yanılmıyorsam açılışta logolu açılıyordu bu ekranı görmüyordun eğer eski ekrana dönmek istiyorsan del ile bios ekranına girip fullscreenlogo enable diye bir seçenek var onu aktifleştirirsen bu ekran yerine açılışta tekrar logo gelmeye başlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
del tuşuna basınca hiç bir değişiklik olmuyor f8 tuşu için de aynı şey geçerli ne yazık ki...