Bildirim
Press Entering to SETUP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
format cdsini takın pc yi yeniden başlatırken esc ye basın sürekli. Bi ekran gelecek oradan first Device Boot olarak CD-DVD rom u seçin. sonra pc yeniden açılacak. karşına bir yazı gelecek. CD den önyükleme için bir tuşa basın diye. orada bir tuşa as sonra zaten format için windows kurulumu açılacak. sonra kur windowsu bu kadarrrr. -
cd taktım reset attım esc bastım acer ekranı gelmiyor ama siyah ekranda pcnin cpusu ram i felan yazıyo altındada aynı şekilde Press F2 to enter setup yazıyor bastım bekledim yine aynı BİOS geliyor daha sonra kurcaladım:D yüklemeyi başlattı windows kuruluyor yazısı geldi sonra 3 secenek veriyor 1.windows kurulsun 2.sorun onarılsın 3.yüklemeyi iptal et. 1. yi seçtim yükleme için sabit disk bulunamıyor diyor çıldırıcam:S
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bin dosyası açma
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- cable not connected ne demek
- img dosyası açma
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- secure boot nasıl açılır
- gigabyte bios tuşu
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- 0xc00007b hatası
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X