Şimdi Ara

Press Entering to SETUP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkdaşlar Acer extensa 5220 laptopum var.Açarken acer ekranında kalıyor altta Press F2 Entering to SETUP yazıyor basıyorum 2 dk sonra bi ekran geliyor ama normal biosa benzemiyor format atayım dedim cd takıyorum ama anlamıyorum o ekrandan pek bişey yardım edebilir misiniz?

• format cdsini takın pc yi yeniden başlatırken esc ye basın sürekli. Bi ekran gelecek oradan first Device Boot olarak CD-DVD rom u seçin. sonra pc yeniden açılacak. karşına bir yazı gelecek. CD den önyükleme için bir tuşa basın diye. orada bir tuşa as sonra zaten format için windows kurulumu açılacak. sonra kur windowsu bu kadarrrr.
  • cd taktım reset attım esc bastım acer ekranı gelmiyor ama siyah ekranda pcnin cpusu ram i felan yazıyo altındada aynı şekilde Press F2 to enter setup yazıyor bastım bekledim yine aynı BİOS geliyor daha sonra kurcaladım:D yüklemeyi başlattı windows kuruluyor yazısı geldi sonra 3 secenek veriyor 1.windows kurulsun 2.sorun onarılsın 3.yüklemeyi iptal et. 1. yi seçtim yükleme için sabit disk bulunamıyor diyor çıldırıcam:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.