Şimdi Ara

PREY 2 (DH ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

LEVEL dergisi 60 vermişti oyuna ondan sonra dergiyi almayı bırakmıştım

LEVEL'den ne beklersin adamlar utanmadan PES 2009'a 9.7 vermişlerdi ya .

PES 2009 ve 9.7 puan
  • Grafikleri kötü, bence zamanına göre de kötü. Ama farklı bir oyun.
    Yığınla Puzzle var. Denemeye değer. Birde oyunda ölmek yok, sadece kaybolmak var
    Aval aval dolaşıyorsun bazen ne yapacağını anlamadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

İlki TL de retro kısmına çıkmış.Oynamaya değermi arkadaşlar büyüklüğü 4.50 gb görüntü kalıtesi çok mu yawan kalır

Bence değer. PC'de bitirmiştim zamanında. Güzel oyundur bence dene derim.
  • 1 inci Oyuna başladım 6 bölümdeyim.Harika bir oyun herşey grafik değil zaten denildiği kadar grafikleri de kötü değil bence
  • Grafiği geç zaten işin güzelliği oyundan aldığımız keyifte.
  • ilk oyun harikaydı bakalım 2. oyun nasıl bi şekilde oyun severlere sunulacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

1 inci Oyuna başladım 6 bölümdeyim.Harika bir oyun herşey grafik değil zaten denildiği kadar grafikleri de kötü değil bence

Nerden edindin acaba hiçbir malum sitede bulamıyorum
  • TL nin retro 360 kısmında war
  • Arkdaşlar ilk oyunu bitiridim

Mükemmel bir oyun. Sırf grafik grafik diye oyunun nasıl olması gerketiğini hatırlatıyor.
    Bir ton bulmaca var.Ama insan kafasını verip rahat rahat oynuyor
    Konu desen o da MÜKKEMMEL.Uzun zamandır böyle güzel konulu bir oyun görmedim

Oyun bir çok filmin ve fps nni iyi yanlarını toplamış.Harika bir oyun sunmus

Hele sonu yok mu adamı meraktan çıldırtıyor.

Herkese tavsiye ederim
  • İçinde birde pac-man oyunu var, o da zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

İçinde birde pac-man oyunu var, o da zevkli

Oyunun içinde Poker,black jack ve slot makinesi de war.İnsanı rahatlatıo arada kumar oyunda
  • Yukarı

Prey 2'den ne haber?

İki yıl kadar önce Prey 2'nin geleceği kesin denmişti; Scott Miller'ın projeyle alakalı son konuşmasının üzerinden de bir buçuk sene geçti. O günden bu yana sessizlik sürüyor.

Gelen sorular üzerine Human Head Studios şu ifadeleri kullandı:
    Projenin durumuyla ilgili, ikinci oyunun gerçekten geliştirildiğinin duyurulmadığı haricinde açıklama yapamayız.

Öyle görünüyor ki ikinci oyun da selefi gibi çileli bir yol izleyecek. Zira ilk oyunun duyurulmasından çıkışına kadar, dile kolay tam 10 yıl geçmişti.

http://merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=21741

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Ağustos 2009; 20:39:17 >

• 1 çok kötü bir oyundu zevk olarak. Ama atmosferi 10 numaraydı. Aynı atmosfere güzel bir oynanış koyalarlarsa bu sefer istedikleri gibi kült bir oyun olabilir.
  • Birinci oyun gayet başarılıydı bence. İkincisi de iyi bir oyun olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CK07

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

LEVEL dergisi 60 vermişti oyuna ondan sonra dergiyi almayı bırakmıştım

LEVEL'den ne beklersin adamlar utanmadan PES 2009'a 9.7 vermişlerdi ya .

PES 2009 ve 9.7 puan

Hocam Pes 2009'u Level dergisi bu ay tekrar incelemiş ve eksiklerini de belirterek oyuna 8.1 puan vermişler

İlk oyunu bende PC'de oynamıştım. İkinci oyunu da merakla bekliyorum

• Prey 2 iptal mi oldu ?

PREY 2 (DH ANA KONU)

Bethesda Softworks’ün alt firması olan Human Head’in bizlere sunduğu ilk CGI videosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve yaptığı süpriz çıkış ile ilgi odağımıza yerleşen Prey 2′nin iptal edildiği söylentileri dilden dile dolanıyor.

Bu üzücü iddianın kaynağı ise NeoGAF forumlarındaki bir üyenin PSFocus sitesinde rastladığı Prey 2′nin Bethesda tarafından iptal edildiği yönündeki haberi.

İddiaların çıkış noktası ise, Human Head‘in Mart ayının ilk günlerinde düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansına katılmamış olması. İşin ilginç ve bir o kadar da kafaları karıştıran yanı ise konferansa katılmayı bekleyen Human Head’in hemen GDC öncesinde hem Human Head’in hem de Bethesda’nın üst kuruluşu olan ZeniMax tarafından Prey 2′ye ait herhangi bir bilgi veya görselin konferansta sunulmaması emriyle karşı karşıya kalmaları.(Konsolüssü)

Umarım iptal olmaz, gelişmeleri buradan yazacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Mart 2012; 15:03:38 >

• Oyun yapımı firmalar arasında el değiştirmekten dolayı durduruldu diye biliyordum. Bu sızıntı resimler neden ve nasıl çıktı hiçbir fikrim yok. Yalnız oyundaki atmosfer harika görünüyor.

PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU)
     PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU)
     PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU) PREY 2 (DH ANA KONU)

• Bu oyun artık çıksa çıksa yeni nesile çıkar 4-5 yıldır yapamadılar gitti bir ara iptal oldu dediler sonra yapıma devam ediyoruz dediler, duke nukem gibi olmasın da sonu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.