Şimdi Ara

pri master hard disk s.m.a.r.t status bad backup and replace HATASI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açılırken bu hatayı alıyorum. F1 tuşu ya da diğer F tuşlarıyla denedim hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor. siyah ekranda kalıyor bu hata uyarısı çıktı. biosa girdim SATA 1 hard disk görünüyor kapasitesi falan yazıyor normal görünüyor. SATA 2 olarak DVD görünüyor. kabloları değiştirip denedim. SATA3 ve SATA4 kısmına takarak denedim. yine aynı hiçbir değişiklik yok. Hard diski düzeltmenin bir yolu var mı. İnternette bulduğum yöntemleri denedim biosta değişiklik yaparak. ama hiçbiri olmadı. Acil yardım bekliyorum. en azından bir format atabilsem durumu görüp ona göre yeni hdd alıcam. ama format atamıyorum çünkü boot ayarlarını değiştirmeme rağmen ve dvdyi tanımasına rağmen önyükleme yapmıyor. dediğim gibi siyah ekranda kalıyor hiçbir şekilde sistem açılmıyor format atılamıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2202 -- 21 Ocak 2012; 11:37:43 >

• Bende de aynı sorun var çok sıkıntılı bir durum bildiğim kadarıyla, SMART, hard diskin yazılımsal olarak ön korumasını veri kaybını, hard disk ile ilgili bilgileri derliyor diye biliyorum. Eğer sistem bu sorunu algılıyor ise muhtemelen düzeltilebilir olması gerek diye biliyorum. Bir ihtimal daha var oda hard disk üzerindeki bordun değişmesi gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.