Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Yerde soulpriest varken, "light of naaru" ve "powerword:shield" herhangi bir minyona hasar mı verir, iyileşme mi?

birde sağlam priest oynayan hangi yayıncıyı önerirsiniz, daha iyi öğrenmek için.

naruu hasar verir power shield hpsini arttirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

Yerde soulpriest varken, "light of naaru" ve "powerword:shield" herhangi bir minyona hasar mı verir, iyileşme mi?

birde sağlam priest oynayan hangi yayıncıyı önerirsiniz, daha iyi öğrenmek için.

naruu hasar verir power shield hpsini arttirir

Hmm, son oyunda karşılaştım, priest' te deneyimli olmadığımdan ne olur ne olmaz diye, ikisinide oynamadım.
    Naaru hasarın yanında Lightwarden' de çıkarır mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Hayır vermez, onlar can değerini arttırıyorlar. Damage için can değerini doldurmak lazım. Give a minion +X healt gibi olanlar değil Restore +X heal gibi olanlar damage verir.
  • spiritreader S kullanıcısına yanıt
    Light of the Naaru verir.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Lightwarden çıkarır ama soulpriest olduğundan heal veremiyeceğin için 1/2 minion olarak kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Hearthpwndaki Ysera Priest destesini deniyorum, baya başarılı geldi bana. Adam bu sezon eu5 olmuş zaten Ama uyarayım maçlar aşırı uzun sürüyor.
  • Hem buradan okuduklarımla hem de izlediğim bir kaç stream sonucu kendime şöyle bir deck hazırladım. Sizce alışıp üstünde ustalaşmaya değecek bir deck midir merak ediyorum. Önerileriniz de benim için çok önemli.
     Priest Deckleriniz/Stratejileriniz
  • Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    Pain ve death veya Mendes yok niye 2 shrinkmaster var o zaman velen ve mind blast combo yapcam diyorsan emperor lazım

• ozgurr84 kullanıcısına yanıt
    Velen dün elime geçince onu da ekleme girişiminde bulundum kendi çapımda. Emperor yok elimde maalesef ama gerçekten pain ve deathin eksikliğini hissediyorum bazı oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Hem buradan okuduklarımla hem de izlediğim bir kaç stream sonucu kendime şöyle bir deck hazırladım. Sizce alışıp üstünde ustalaşmaya değecek bir deck midir merak ediyorum. Önerileriniz de benim için çok önemli.

shadow wordler priestin en büyük silahları ya. Ben 2. paini alamadığım için kahroluyorum sen hiçbirini koymamışsın çok garipsedim. Kesinlikle al en azından 2x death.

Hazır yorum yapmışken hazırladığım şu decki de atayım ;http://www.hearthpwn.com/decks/248700-albertnobles-low-budget-control-priest

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :) Şimdi yorumlara göre tekrar düzenliyorum. Priest e çok uzağım zaten pek oynadığım söylenemez. O yüzden yazdıklarınız benim için çok değerli.

Deckine de hemen göz atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Velen dün elime geçince onu da ekleme girişiminde bulundum kendi çapımda. Emperor yok elimde maalesef ama gerçekten pain ve deathin eksikliğini hissediyorum bazı oyunlarda

Velen deck için zetalot u izlemenizin faydası olur.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • Vay arkadaş.Herkesin Slyvanas ve Boom'u var.Bir bende yok.Nasıl buluyorsunuz bu kartları banada ipucu verseniz fena olmaz.30 pack açtım patatesten başka birşey çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç 40 packler açtık :)
  • Arkadaş adam aşağıdaki deck ile legend 7 filan olmuş, bizde işe yaramıyor, ben mi oynayamıyorum, oyunu bilmiyorum, anlamıyorum.
    *Toshley yerine Ragnaros koydum, Sneeds' te koyabilirim. Toshley bu destenin olmazsa olmazı mı acaba?
    http://www.hearthpwn.com/decks/245621-7-legend-taikim13-japanese-priest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Mayıs 2015; 21:46:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seered

Vay arkadaş.Herkesin Slyvanas ve Boom'u var.Bir bende yok.Nasıl buluyorsunuz bu kartları banada ipucu verseniz fena olmaz.30 pack açtım patatesten başka birşey çıkmadı.

Sinir bozmak istemem ama toplamda 21packten 4 legendary çıktı bana. Şans meselesi biraz. Totem falan yapın bari packleri açmadan önce
  • Spectrum7 S kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş nazi marşı eşliğinde açıldığında kesin 1 leg düşüyor demişti onu deniyeceğim sanırım.

• quote:

Arkadaş adam aşağıdaki deck ile legend 7 filan olmuş, bizde işe yaramıyor, ben mi oynayamıyorum, oyunu bilmiyorum, anlamıyorum.
    *Toshley yerine Ragnaros koydum, Sneeds' te koyabilirim. Toshley bu destenin olmazsa olmazı mı acaba?
    http://www.hearthpwn.com/decks/245621-7-legend-taikim13-japanese-priest

Hayır bence toshleyin ordaki amacı pyromancer ile ve diğer bazı kartlar ile spare part'ların sinerjisinin olması. Toshley yerine 6 manalık başka bir şey koysanız daha mantıklı olur sanırım. Piloted-sky-golem falan olabilir. Bu arkadaşın bir decki daha vardı ona daha hakimim şu an şahsen onun replacementleri falan hakkında yardımcı olabilirim. Ama bu deck hakkında fazla bir bilgim yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.